Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Glrabr benim şuan ki ovu testim yapmadın mı sen ☺ sanırım artık pik olmuş dimi kızçelerrrr☺
H E @morcivertkedi dvtb @eslem0706 @Brrk @Ufukta_bebek ve yazamadıgım diger kızlar akşam testşme bakarmısınız
tam pik değil ama yakın de
Buarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
maşallah katlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn

balbocegi35 canım yarın bat gununn durumlar nedir ??
Canım benim düzenlidir adetim normalde...Kürtajdan snra bile düzeninde geldi , şuan için hareketlilik yok , bel ağrısı , göğüs şişliği sızısı , karın ağrısı vs belirtiler olurdu , hepsi nötr . Bekleyeyim bakalım bir kaç gün , arkadaşım ovülosyon testi vermişti bir kaç tane dün merak ettim yaptım ama bişey çıkmadı, önce ki gebeliğimde ovulosyon ile öğrenmiştim.

bu ovulasyon testleri ne oluyor normal eczaneden aldığımız hamililik testlerimi
Hayır canım , bu kadınların döngüsel yumurtlamasını gösteriyor. Yumurtlama gününde hamilelik olasılığı yüksek olduğu için bu testler ile yumurtlama gününü tespit edebilirsin. İlk hamileliğimde 3 ay olmadı bu testı denedim 4.ay hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…