belli olmaz kuzum bakalımm inşalalh tutunmuştur. pazartesi öğrenicezzz
sana benzedimtestlerrr testlerrrr
@Glrabr benim şuan ki ovu testim yapmadın mı sen ☺ sanırım artık pik olmuş dimi kızçelerrrr☺
tam pik değil ama yakın deH E @morcivertkedi dvtb @eslem0706 @Brrk @Ufukta_bebek ve yazamadıgım diger kızlar akşam testşme bakarmısınız
maşallahBuarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
sabahtan beri test yapmadım kendimde eksiklik hissediyorumsana benzedim
sizce nasıl fiyatı ve bu test iyimi kullanan varmı ?
kız yakın değilizki olsakk alırdım nolcak
olsun ucuz zaten alırım nettn sağol kuzuım düşünmen yeter :)
Bakmadığım yer kalmadı benim gibi deli bulamadım koca nette silikleşme ve yükselme takip edeni. Tutarsa umut olcam yazcam böyle böyle oldu diyebelli olmaz kuzum bakalımm inşalalh tutunmuştur. pazartesi öğrenicezzz
Kıvılcım çıkartmak istiyorum sendensabahtan beri test yapmadım kendimde eksiklik hissediyorum
şimdi o testleri sakince yerine bıraksabahtan beri test yapmadım kendimde eksiklik hissediyorum
Denizde sıkıntı yok :)denize girebiliyormu hamişler mikrop felan alma durumları olmazmı
cok az kaldı öğrenmeyeee 3 güncükkkBakmadığım yer kalmadı benim gibi deli bulamadım koca nette silikleşme ve yükselme takip edeni. Tutarsa umut olcam yazcam böyle böyle oldu diye
yok ya zaten yapmam daha ne yapıcam tavuk oldugumu biliyorum ama doktorumu da degiştiricem karar verdim aynı hastanede başka doktora gitmeyi planlıyorummşimdi o testleri sakince yerine bırakadet başlayıp bitene kadar
yok hayır yumurtlama gününü tespit eden testler oluyor :)bu ovulasyon testleri ne oluyor normal eczaneden aldığımız hamililik testlerimi
Canım benim düzenlidir adetim normalde...Kürtajdan snra bile düzeninde geldi , şuan için hareketlilik yok , bel ağrısı , göğüs şişliği sızısı , karın ağrısı vs belirtiler olurdu , hepsi nötr . Bekleyeyim bakalım bir kaç gün , arkadaşım ovülosyon testi vermişti bir kaç tane dün merak ettim yaptım ama bişey çıkmadı, önce ki gebeliğimde ovulosyon ile öğrenmiştim.balbocegi35 canım yarın bat gununn durumlar nedir ??
niye kız doktorun günahı neyok ya zaten yapmam daha ne yapıcam tavuk oldugumu biliyorum ama doktorumu da degiştiricem karar verdim aynı hastanede başka doktora gitmeyi planlıyorumm
abi kadın bana 1 ayda 2 defa yumurtlama olmaz öyle birşey imkansız dedi öyle şeymi var ya ben imkansız bir kadınım yada doktor doktor degilniye kız doktorun günahı ne
ben gidersem sorcam bunu senin için bakalım bnmki ne dicekabi kadın bana 1 ayda 2 defa yumurtlama olmaz öyle birşey imkansız dedi öyle şeymi var ya ben imkansız bir kadınım yada doktor doktor degil
Calisiyor musun? Eger calismiyorsan orgu cok rahatlatiyor insani
sen gidicen de o heyecanla aklına ben gelicem ölme eşegim ölmeben gidersem sorcam bunu senin için bakalım bnmki ne dicek
Hayır canım , bu kadınların döngüsel yumurtlamasını gösteriyor. Yumurtlama gününde hamilelik olasılığı yüksek olduğu için bu testler ile yumurtlama gününü tespit edebilirsin. İlk hamileliğimde 3 ay olmadı bu testı denedim 4.ay hamile kalmıştım.bu ovulasyon testleri ne oluyor normal eczaneden aldığımız hamililik testlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?