Yok canım daha yapamadım eşim bugun geç gitti işie dolayısıyla bende geç kalktım sabah açken ilaç almam gerektiği için su içtim onun için bekliyoruö şimdi daha saat 3gibi yaparım herhalde senşn ki tam olmuş sankiSifaabar benim şuan ki ovu testim yapmadın mı sen ☺ sanırım artık pik olmuş dimi kızçelerrrr☺
ben neye heycanlancam be bebekmi var ortadasen gidicen de o heyecanla aklına ben gelicem ölme eşegim ölme
cinsiyeti ne olmuştu sizinHayır canım , bu kadınların döngüsel yumurtlamasını gösteriyor. Yumurtlama gününde hamilelik olasılığı yüksek olduğu için bu testler ile yumurtlama gününü tespit edebilirsin. İlk hamileliğimde 3 ay olmadı bu testı denedim 4.ay hamile kalmıştım.
Oda bi heyecan çeşidi öyle demeben neye heycanlancam be bebekmi var ortada
ben sperm testi yaptırınca göstermeye gel demişti onun için gitcem
Aşılamada o zamaaan tam yumurtlama günü .. benimde ni oğlum olcekcinsiyeti ne olmuştu sizinovu testiyle takip edince genelde tam yumurtlama günü oldugu için erkek oluyo diyolaryaa meraktan soruyorum :)
bilmiyorum bakıcaz artıkOda bi heyecan çeşidi öyle deme
bilmem öyle diyolar allah hayırlısını versin hepimizeeAşılamada o zamaaan tam yumurtlama günü .. benimde ni oğlum olcekteşhise gel öyle olur mu gı
Malesef cinsiyetini öğrenemedik ya , düşük yaptım. Çok erken öğrenince de erkek diyorlar , hep içimden erkek olduğu geçiyordu ya bilmiyorum , haftaya eşim patoloji sonucunu alcak sor neymiş diye merak ediyorum bende.cinsiyeti ne olmuştu sizinovu testiyle takip edince genelde tam yumurtlama günü oldugu için erkek oluyo diyolaryaa meraktan soruyorum :)
ay öylemiiii geçmiş olsunn inşallah tez zamanda yine olur :)Malesef cinsiyetini öğrenemedik ya , düşük yaptım. Çok erken öğrenince de erkek diyorlar , hep içimden erkek olduğu geçiyordu ya bilmiyorum , haftaya eşim patoloji sonucunu alcak sor neymiş diye merak ediyorum bende.
bilmem öyle diyolar allah hayırlısını versin hepimizee
yooo bnm halamın aşılama ile kızı oldu
Yok ya kızlar saçma bi teorı bence☺☺ herşey erkekte ki spermlerle alakalı birşey X kromozomu taşıyorsa kız oluyor Y kromozomu olursa erkek oluyor çünkü anne X kromozomu taşıyor ya artık o an yumurtayla hangi sperm birbirleşirse ya erkek yada kız oluyor işte o gun olursa felan saçma bencebilmem öyle diyolar allah hayırlısını versin hepimizee
yooo bnm halamın aşılama ile kızı oldu
amin inşallah isteyen herkesin olsun , çalışmalara başladık yineay öylemiiii geçmiş olsunn inşallah tez zamanda yine olur :)
Evet kuzum bende yapcam birazdan henüz yapmadımYok canım daha yapamadım eşim bugun geç gitti işie dolayısıyla bende geç kalktım sabah açken ilaç almam gerektiği için su içtim onun için bekliyoruö şimdi daha saat 3gibi yaparım herhalde senşn ki tam olmuş sanki
Pekivalla pek bir adet olacakmışım gibi bir belirtim de yok ve açıkçası strestede degilim
Akşamı kaçırmadım degerlendirdidegerlendirdim bakalımm bugun pik olcakmıEvet kuzum bende yapcam birazdan henüz yapmadım ☺
inşalalh gelmez hayırlısı olsun hakkınızda :)amin inşallah isteyen herkesin olsun , çalışmalara başladık yinebugün regli günüm ama gelen giden yok. Bir de gerilince sağ kasığıma ağrı giriyor hayır olsun diyelim
Olur bence bugün diye ümit ediyorumAkşamı kaçırmadım degerlendirdidegerlendirdim bakalımm bugun pik olcakmı
İnşallah yaaa...inşalalh gelmez hayırlısı olsun hakkınızda :)
Ayy inşallahOlur bence bugün diye ümit ediyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?