Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sifaabar benim şuan ki ovu testim yapmadın mı sen ☺ sanırım artık pik olmuş dimi kızçelerrrr☺
Yok canım daha yapamadım eşim bugun geç gitti işie dolayısıyla bende geç kalktım sabah açken ilaç almam gerektiği için su içtim onun için bekliyoruö şimdi daha saat 3gibi yaparım herhalde senşn ki tam olmuş sanki

cinsiyeti ne olmuştu sizin ovu testiyle takip edince genelde tam yumurtlama günü oldugu için erkek oluyo diyolaryaa meraktan soruyorum :)

cinsiyeti ne olmuştu sizin ovu testiyle takip edince genelde tam yumurtlama günü oldugu için erkek oluyo diyolaryaa meraktan soruyorum :)
Aşılamada o zamaaan tam yumurtlama günü .. benimde ni oğlum olcek teşhise gel öyle olur mu gı

Malesef cinsiyetini öğrenemedik ya , düşük yaptım. Çok erken öğrenince de erkek diyorlar , hep içimden erkek olduğu geçiyordu ya bilmiyorum , haftaya eşim patoloji sonucunu alcak sor neymiş diye merak ediyorum bende.

ay öylemiiii geçmiş olsunn inşallah tez zamanda yine olur :)

bilmem öyle diyolar allah hayırlısını versin hepimizee
yooo bnm halamın aşılama ile kızı oldu
Yok ya kızlar saçma bi teorı bence☺☺ herşey erkekte ki spermlerle alakalı birşey X kromozomu taşıyorsa kız oluyor Y kromozomu olursa erkek oluyor çünkü anne X kromozomu taşıyor ya artık o an yumurtayla hangi sperm birbirleşirse ya erkek yada kız oluyor işte o gun olursa felan saçma bence

ay öylemiiii geçmiş olsunn inşallah tez zamanda yine olur :)
amin inşallah isteyen herkesin olsun , çalışmalara başladık yine bugün regli günüm ama gelen giden yok. Bir de gerilince sağ kasığıma ağrı giriyor hayır olsun diyelim

Evet kuzum bende yapcam birazdan henüz yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…