Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet mantıken doğru olan o ama yumurtlamayı tam tutturunca y spermi daha hızlı oldugu için ilk ulaşıp döllüyor diyorlar ama allah bilir :)

evet mantıken doğru olan o ama yumurtlamayı tam tutturunca y spermi daha hızlı oldugu için ilk ulaşıp döllüyor diyorlar ama allah bilir :)
Hani şu eskiden erkekler kız olunca kadını suçlarlarmış ya hala vardır belki böyleleri ama bilmiyorlardı butun sebeb kendileri aslında ☺☺

Bende 30ovu 5 bu gebelik testi +kargo40 tlyr almıştım

Ben gebelik testini erkenden yapmadığım için birikmişti biraz elimde Kaç ay sonra ilk defa bu ay 1 erken 1 kaset testi kullandım onda da fos. 2 erken 2 kaser 1 çubuk gebelik testlerim taze taze duruyolar kullanmak bile nasip olmadî

İnşallah bu ay yaparsın ve çift çizgi görürüsün canımm daha benimde duruyor önceden almıştım onlardan da var

Bilimsel açıklaması şöyle.
Erkekten gelen x kromozomu daha uzun süreli yaşıyor .
Yumurtlamadan önce birliktelik gerçekleşirse yumurtanolgunlaştıgında ilk x ke karşılaşıyor .
Yumurtlamadan sonra birliktelik olursa y daha hızlı oldugu için ilk y ile karşılaşıyor

Ben 2 günde bir birliktelik yaşadım bakalım kim kiminle nerede ne zman karşılaştı

Bu daha çok hiç birliktelik yaşamayıp direk pikten sonra birliktelik yaşayanlar için geçerli diğerli karşır

Saglıkla gelsinlerde kız olsunlar erkek olsunlar bizim olsunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…