evet mantıken doğru olan o ama yumurtlamayı tam tutturunca y spermi daha hızlı oldugu için ilk ulaşıp döllüyor diyorlar ama allah bilir :)Yok ya kızlar saçma bi teorı bence☺☺ herşey erkekte ki spermlerle alakalı birşey X kromozomu taşıyorsa kız oluyor Y kromozomu olursa erkek oluyor çünkü anne X kromozomu taşıyor ya artık o an yumurtayla hangi sperm birbirleşirse ya erkek yada kız oluyor işte o gun olursa felan saçma bence
Hani şu eskiden erkekler kız olunca kadını suçlarlarmış ya hala vardır belki böyleleri ama bilmiyorlardı butun sebeb kendileri aslında ☺☺evet mantıken doğru olan o ama yumurtlamayı tam tutturunca y spermi daha hızlı oldugu için ilk ulaşıp döllüyor diyorlar ama allah bilir :)
aynen öyle kadının hiç bi etkisi yok cinsiyet konusunda 0 :)Hani şu eskiden erkekler kız olunca kadını suçlarlarmış ya hala vardır belki böyleleri ama bilmiyorlardı butun sebeb kendileri aslında ☺☺
Aynn işte eski zamanın bilinçsizligi ☺aynen öyle kadının hiç bi etkisi yok cinsiyet konusunda 0 :)
sizce nasıl fiyatı ve bu test iyimi kullanan varmı ?
Bende 30ovu 5 bu gebelik testi +kargo40 tlyr almıştımBende bu paketten aldım canm 2 defa ve memnunum :)
ya açıkçası seninle çok muhabbetimiz olmadığı için sana pek yorum yapamıycam
Bende 30ovu 5 bu gebelik testi +kargo40 tlyr almıştım
İnşallahhh bi tanemtam pik değil ama yakın de
maşallahkatlanarak artsın inşallah darısı başımıza aminnn
İnşallah bu ay yaparsın ve çift çizgi görürüsün canımm daha benimde duruyor önceden almıştım onlardan da varBen gebelik testini erkenden yapmadığım için birikmişti biraz elimdeKaç ay sonra ilk defa bu ay 1 erken 1 kaset testi kullandım onda da fos. 2 erken 2 kaser 1 çubuk gebelik testlerim taze taze duruyolar kullanmak bile nasip olmadî
Yok ya kızlar saçma bi teorı bence☺☺ herşey erkekte ki spermlerle alakalı birşey X kromozomu taşıyorsa kız oluyor Y kromozomu olursa erkek oluyor çünkü anne X kromozomu taşıyor ya artık o an yumurtayla hangi sperm birbirleşirse ya erkek yada kız oluyor işte o gun olursa felan saçma bence
Benimki de şuanki hali hala yumurtluyom galiba akşama tekrardan yapcamAyy inşallah
Gölge var hala kuzum
Dünkü testinide atarmısın ?Benimki de şuanki hali hala yumurtluyom galiba akşama tekrardan yapcam☺
Buda dündü canımDünkü testinide atarmısın ?
Evett galiba yumuttluyosunnnBenimki de şuanki hali hala yumurtluyom galiba akşama tekrardan yapcam☺
Saglıkla gelsinlerde kız olsunlar erkek olsunlar bizim olsunlarrBilimsel açıklaması şöyle.
Erkekten gelen x kromozomu daha uzun süreli yaşıyor .
Yumurtlamadan önce birliktelik gerçekleşirse yumurtanolgunlaştıgında ilk x ke karşılaşıyor .
Yumurtlamadan sonra birliktelik olursa y daha hızlı oldugu için ilk y ile karşılaşıyor
Ben 2 günde bir birliktelik yaşadım bakalım kim kiminle nerede ne zman karşılaştı
Bu daha çok hiç birliktelik yaşamayıp direk pikten sonra birliktelik yaşayanlar için geçerli diğerli karşır
Ayy inşallah canım sabah denedik zatenEvett galiba yumuttluyosunnnayyy hadi inşallahh tutunur
Normalde pik demek için t nin daha koyu olması isteniliyor ya bugun tam pik .Buda dündü canım
Akşamda kaçırma o zamanAyy inşallah canım sabah denedik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?