Aynen bide ilk olunca hiç farketmiyo belki ikincide olmayanı isterizSaglıkla gelsinlerde kız olsunlar erkek olsunlar bizim olsunlarr
Henüz bi ağrım yok zaten büyük ihtimalle akşama silinir akşam 8 de tekrar yapayım artıkNormalde pik demek için t nin daha koyu olması isteniliyor ya bugun tam pik .
Akşam tekrarla buyuk ıhtımalle ya akşam ya da sabah silinir
Eşim üst üste olan birliktelikte geç boşalmaya başlıyor canım bende bi gün arayla yapmayı düşünüyorum mecburAkşamda kaçırma o zaman
Aynen ilkini saglıkla yapar ve kucagıma alırsam biz daha yapamadık bileAynen bide ilk olunca hiç farketmiyo belki ikincide olmayanı isteriz
O zaman yşne sabah yapınnEşim üst üste olan birliktelikte geç boşalmaya başlıyor canım bende bi gün arayla yapmayı düşünüyorum mecbur
Aynen öyle yapcam artık allahım bu sefer tutsa bari şekilden şekile giriyoruz ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallahO zaman yşne sabah yapınn
İnşallah inşllahhh tez zamanda dualarımızı kabul etsin RabnimmmAynen öyle yapcam artık allahım bu sefer tutsa bari şekilden şekile giriyoruz ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
Aynen ilkini saglıkla yapar ve kucagıma alırsam biz daha yapamadık bile, sende inşallah sag salim kucagınada alırsın, ama sankş senşn kız olcak giib hissettim bakalım ne olacak
Ama en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..Aynen öyle yapcam artık allahım bu sefer tutsa bari şekilden şekile giriyoruz ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
Hahahahaha ilerde ben kesin senin gibi olurummm, inşallah hamile kalırsamBende kız diyorum
Arada kızım diye seviyorum sonr abir üzülüyorum özür dilerim oğlum diyorum
Sonraa şaakkaaa şaakasaa diyorum delirmeden öğrenseydim
İnşallah rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin temiz delirmelerHahahahaha ilerde ben kesin senin gibi olurummm, inşallah hamile kalırsam
İnşallahhh inşallhhhİnşallah rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin temiz delirmeler
İnşallah bu ay yaparsın ve çift çizgi görürüsün canımm daha benimde duruyor önceden almıştım onlardan da var
Bilmeseler iyi olur ama eşimde bilmese yapmazki ayy çok üşengeç biriAma en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..
Bi daahaki sefere olur inşallah olacak zamanı bekliyorlar işteYaptım da yok yok canm paşa paşa bekliyorum
Hahahhaha ins tatlimİnşallah rabbım en kısa sürede sizlerede nasip etsin temiz delirmeler
Evet bende bu ay soyledim ikimiz icinde kotu gecti bidaha asla soylemem onaBilmeseler iyi olur ama eşimde bilmese yapmazki ayy çok üşengeç biri ☺evet stres gerçekten etkiliyor bugün sabah şahit oldum ayıptır söylemesi bi türlü boşalamadı
Bende öyle yapmaya çalışayım artık kafamıza göre takılalım zaten pik oldu gitti diyeyim de kafasına takmasınEvet bende bu ay soyledim ikimiz icinde kotu gecti bidaha asla soylemem ona
Tamam tatlım unutmuşum ya valla kusura bakmaSeni düzeltim bile :)
Benı etiketlememişn ama kızlara yazdıgını gördüydümm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?