Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kız diyorum

Arada kızım diye seviyorum sonr abir üzülüyorum özür dilerim oğlum diyorum
Sonraa şaakkaaa şaakasaa diyorum delirmeden öğrenseydim
Aynen ilkini saglıkla yapar ve kucagıma alırsam biz daha yapamadık bile , sende inşallah sag salim kucagınada alırsın, ama sankş senşn kız olcak giib hissettim bakalım ne olacak

Kızlar merhaba nasılsınız ? 1 saattir yorumları okuyorum yeni bitirebildim benim bata daha var ama karnım ağrımaya başladı erken mi gelecek acaba sabah yine test yaptım ve yine negatif gelse biran öncede önümüze baksak

Aynen öyle yapcam artık allahım bu sefer tutsa bari şekilden şekile giriyoruz ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
Ama en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..

Ama en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..
Bilmeseler iyi olur ama eşimde bilmese yapmazki ayy çok üşengeç biri evet stres gerçekten etkiliyor bugün sabah şahit oldum ayıptır söylemesi bi türlü boşalamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…