Düşün 50 gebelik , 50 ovu testi yaptım 1 tanesini bile bilmşyor .Evet bende bu ay soyledim ikimiz icinde kotu gecti bidaha asla soylemem ona
yok hayır yumurtlama gününü tespit eden testler oluyor :)
ama kullanımı ve şekli gebelik testi gibi :)
çöpte felandamı görmedimi :)) biz hiç denemeden korunmamıza rağmen her geç adet olmamda evde alrmlar çalıyor çok panikliyordumDüşün 50 gebelik , 50 ovu testi yaptım 1 tanesini bile bilmşyor .
Hiç söylemedim .
Sadece 2 günde bir birliktelik olsun demiştik en başta öyle gitti hiç bebek falan konusmadık ki eşim hep şey diyodu zaten 2 3 ay oolmazrahat rahat yaaprız dıyodu
İlk ay olunca şoka girmişti
Cansinsenn canım ben adet oldum erken geldi iğnenin etkisi sanırım sende durum nasıl ?
Bence korunmayı yeni bırakıyorsanız gerek yok ama siz bilirsinizzz :) biz 10 aydr deniyoruzz ben daha yeni alcam :)hee bende aliyim ozaman nerden aldınız siz:)
Yok görmediçöpte felandamı görmedimi :)) biz hiç denemeden korunmamıza rağmen her geç adet olmamda evde alrmlar çalıyor çok panikliyordum
böyle birşeyden haberim yoktu ama şimdi görünce baktımKızlar hiç bebeğinizle muhtemel burç uyumlarına bakıyormusunuz bende daha ortada fol yok yumurta yok ama merak edip bakıyorum yinede :)
Tabii eklerim yalnız sohbete katılman gerekşyor canım bilgin olsunH E beni de uğurlu listenize ekler misin bat 30 nisan bu aydan hiiiççç umudum olmasa da liste belki bana da uğurlu gelir sonraki ay güzel haberi alırım
Hiç bakmadım . Bakmadığım için akrep olcakKızlar hiç bebeğinizle muhtemel burç uyumlarına bakıyormusunuz bende daha ortada fol yok yumurta yok ama merak edip bakıyorum yinede :)
Tabii kiTabii eklerim yalnız sohbete katılman gerekşyor canım bilgin olsun
canım benı de eklermısın bu ay 11 nisan olmaz diye dusunuyorum çünkü aşılama olucaktım iğneler vuruldum yumurtam kendılıgındne catladıHiç bakmadım . Bakmadığım için akrep olcak
böyle birşeyden haberim yoktu ama şimdi görünce baktım
Hiç bakmadım . Bakmadığım için akrep olcak
Evet erken geldi ama bekliyordum zaten göğüslerim ağrıyodu çok doktoruma aşılama dedim yine yanaşmıyo adam bu ay yine iğne denicez bakalım :)Qiremimmm canım erken gelmiş ama üzülme benimde gelmedi daha ama gelmek üzere belim ağrıyo. Hem daha nisan ayı bitmedi bu ay yapcaz bebişi inş.
Hoşgeldin o haldeTabii kisohbete katılmak için geldim zaten buraya o kadar samimi içten sohbetiniz var ki burada aile gibi olmuş herkes birbirine çok hoşuma gitti ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?