Hoşbuldumm ❤Hoşgeldin o halde
Çok şükür güzel bir yer oldu
Bacim benimde 10 gun var bata 3 gun sonra yapim diyorum ilk testiDüşün 50 gebelik , 50 ovu testi yaptım 1 tanesini bile bilmşyor .
Hiç söylemedim .
Sadece 2 günde bir birliktelik olsun demiştik en başta öyle gitti hiç bebek falan konusmadık ki eşim hep şey diyodu zaten 2 3 ay oolmazrahat rahat yaaprız dıyodu
İlk ay olunca şoka girmişti
Canım neden öyle düşünüyorsun ki olumsuz birşey mi oldu , bozma moralini değildir benceBana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdiDeğer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Canım myhero arkadaşımızın regli gelmiş onu düzeltemedim pc ye geçmem lazım .H E cnm bir sürü batı gelmis yaklaşmış var yazdilarda ben mi kaçırdım
Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdiDeğer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Hiçte bir şey olmadı ama görmedim ya ultrasonda hiç durup durup aklıma geliyorCanım neden öyle düşünüyorsun ki olumsuz birşey mi oldu , bozma moralini değildir bence
Niye böyle oluyorum bilmiyorum ya gerçektenCanım vesveselenip stress yapma lütfen güçlü, emin ol ve Allaha sığın
Ay hiç bikmşyorum ki :/ ilk gebelikte 4+4 gibi gitmiştim bişey görememiştik .Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdiDeğer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Canim hic dusunme simdiden bunlari. Arkadasim 5 haftalik hamile olarak gitti ilk doktora ama testi cok silikti kese gozukuyorduBana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdiDeğer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Ya aşkım bilmiyorum bana böyle oluyor, ultrasonda göremedim ya ondan herhalde.. Değerim iyi arttı diye kan da vermedim cumartesi vericem.. Değer kaç olunca görürüm acaba?Ay hiç bikmşyorum ki :/ ilk gebelikte 4+4 gibi gitmiştim bişey görememiştik .
5+4 te gittimde gördüydüm keseyşde bebeğide noldu neden korku sardı senı kuzumm
Heh tam benım topiğe yakışır bende 7 kala başladımBacim benimde 10 gun var bata 3 gun sonra yapim diyorum ilk testielcinin askerleriyiz
Ne güzel mutlu mutlu fındık yiyordum kendi kendimin boğazına dizdimCanim hic dusunme simdiden bunlari. Arkadasim 5 haftalik hamile olarak gitti ilk doktora ama testi cok silikti kese gozukuyordu
Aa dövecem ben bu kızıYa aşkım bilmiyorum bana böyle oluyor, ultrasonda göremedim ya ondan herhalde.. Değerim iyi arttı diye kan da vermedim cumartesi vericem.. Değer kaç olunca görürüm acaba?
Alistim artik bu ay bide ovu testim bitti siparis gelene kadar yumurtlama zamanim geciyodu bende allah ne verdiyse giristim kociseHeh tam benım topiğe yakışır bende 7 kala başladım
Çıkmaya bilir he kafana takma skın ben eğlencesine yaptıgım için üzülmüyordum
Canım aklından olumsuzları uzaklaştırmaya çalış sağlıklı bir gebeliğin var Allah ın izniyle güzel düşün güzel şeyler olsun bebeğin sana kendini hissettiriyor değerin de artışta olması gerektiği gibi sen stres yapma ki bebeğin de strese girmesin annesi ❤❤Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdiDeğer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Ya şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldumAa dövecem ben bu kızı
Bende ağrın falan var sandım böyle hissetmen normal ama gidince bişey göremicen ki daha
Cumartesi direk doktora mı gitsen madem bu kdr stres yaşama
ay kuzummm inşallah amiiiiinCanım aklından olumsuzları uzaklaştırmaya çalış sağlıklı bir gebeliğin var Allah ın izniyle güzel düşün güzel şeyler olsun bebeğin sana kendini hissettiriyor değerin de artışta olması gerektiği gibi sen stres yapma ki bebeğin de strese girmesin annesi ❤❤
Aynen olmadıyda vakti var demektir .Alistim artik bu ay bide ovu testim bitti siparis gelene kadar yumurtlama zamanim geciyodu bende allah ne verdiyse giristim kocisebakalim ins tutmustur olmadiysa da vardir bi sebebi
Oy benımmmm pinpirkliii geeebeeeemmmmYa şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?