Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacim benimde 10 gun var bata 3 gun sonra yapim diyorum ilk testi elcinin askerleriyiz

H E cnm bir sürü batı gelmis yaklaşmış var yazdilarda ben mi kaçırdım
Canım myhero arkadaşımızın regli gelmiş onu düzeltemedim pc ye geçmem lazım .
15yusra11 , balbocegi35 arkadaşlarımızın regl günleri bugun henuz gelen giden yok .
can09e arkadaşımızda henüz bilgi vermedi .

Öyle bekliyoruz iyi haberler :)

Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdi Değer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar

Canım vesveselenip stress yapma lütfen güçlü, emin ol ve Allaha sığın

Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdi Değer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
Ay hiç bikmşyorum ki :/ ilk gebelikte 4+4 gibi gitmiştim bişey görememiştik .
5+4 te gittimde gördüydüm keseyşde bebeğide noldu neden korku sardı senı kuzumm

Canim hic dusunme simdiden bunlari. Arkadasim 5 haftalik hamile olarak gitti ilk doktora ama testi cok silikti kese gozukuyordu

Ay hiç bikmşyorum ki :/ ilk gebelikte 4+4 gibi gitmiştim bişey görememiştik .
5+4 te gittimde gördüydüm keseyşde bebeğide noldu neden korku sardı senı kuzumm
Ya aşkım bilmiyorum bana böyle oluyor, ultrasonda göremedim ya ondan herhalde.. Değerim iyi arttı diye kan da vermedim cumartesi vericem.. Değer kaç olunca görürüm acaba?

Ya aşkım bilmiyorum bana böyle oluyor, ultrasonda göremedim ya ondan herhalde.. Değerim iyi arttı diye kan da vermedim cumartesi vericem.. Değer kaç olunca görürüm acaba?
Aa dövecem ben bu kızı
Bende ağrın falan var sandım böyle hissetmen normal ama gidince bişey göremicen ki daha

Cumartesi direk doktora mı gitsen madem bu kdr stres yaşama

Heh tam benım topiğe yakışır bende 7 kala başladım
Çıkmaya bilir he kafana takma skın ben eğlencesine yaptıgım için üzülmüyordum
Alistim artik bu ay bide ovu testim bitti siparis gelene kadar yumurtlama zamanim geciyodu bende allah ne verdiyse giristim kocise bakalim ins tutmustur olmadiysa da vardir bi sebebi

Canım aklından olumsuzları uzaklaştırmaya çalış sağlıklı bir gebeliğin var Allah ın izniyle güzel düşün güzel şeyler olsun bebeğin sana kendini hissettiriyor değerin de artışta olması gerektiği gibi sen stres yapma ki bebeğin de strese girmesin annesi ❤❤

Aa dövecem ben bu kızı
Bende ağrın falan var sandım böyle hissetmen normal ama gidince bişey göremicen ki daha

Cumartesi direk doktora mı gitsen madem bu kdr stres yaşama
Ya şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldum

ay kuzummm inşallah amiiiiin

Kızlar aldım ovülasyon testlerini yarın gelir.
pazar günüde adetim biter pazartesi başlarım yapmaya.
30 tane lh 17 tane gebelik testim olmuş oldu hayırlı olsun

Alistim artik bu ay bide ovu testim bitti siparis gelene kadar yumurtlama zamanim geciyodu bende allah ne verdiyse giristim kocise bakalim ins tutmustur olmadiysa da vardir bi sebebi
Aynen olmadıyda vakti var demektir .
Hiç üzülüp karalar bağlamaya gerek yok .
Olcak elbet bizde iyi ana mı bulcaklar hheeeççççç

Ya şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldum
Oy benımmmm pinpirkliii geeebeeeemmmm
Ağrıların çok normal dış gebelik için dayanmıcak ağrın olmaıs lazım .
Kimysal içinde regl olman lazım

Korkularını bir kenarı bırak tadını çıkart
Rabbım en doğrusu neyse onu nasip etsin .
Ne kadar telaşlansakta olcak olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…