Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Red Phoenix kendi kendini üzme kuzum nur topu gibi annesinin midesini bile bulandıran bebişin var
zaten bu duygu değişiklikleri normal diyolar hamilelikte. galiba biraz duygusallaştın şuan o kadar
Evet biraz duygusallaştım sanırım, hep böyle ağlamaklı olmam inşallah bi anım bi anımı tutmuyor

H E dayanılmaz ağrılarım yok, değil regl lekelenmem bile yok ilk artışımda baya iyiydi ya kuruntu yapıyorum ben akşam kendimi okutayım anneanneme Cumartesi kanı vereyim değer yüksekse gitcem valla doktora

Evet biraz duygusallaştım sanırım, hep böyle ağlamaklı olmam inşallah bi anım bi anımı tutmuyor
Sen daha dur

Geçen oturdum reklamlara ağlıyodum

Belgeselde oturup baykuşa ağladım

Filmlerde zaten ohhoo yeterki bebekle ilgili bişey desin salya sümük

Sen anlata karadenızı izlemem geçen fragmanına denk geldim o kız hamilemıymıs ne hamıkeyım dıyo işte eşine bir ağlama tuttu benı
Eşim diyo noldu neden ağladın ne bilim duygulandım dedim
Ne duygu yüklü demi

git kuzum nasıl rahat etceksen

Aynen öyle yapcam artık allahım bu sefer tutsa bari şekilden şekile giriyoruz ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
ben inanıyorum olacak bu sefer Allah'ın izniyle inşallah ama bu akşam yada yarın sabah mutlaka değerlendir canım

Ayyy hiç gülmicem sana benim yolum da yol değil baksana halime

Kız ben ne güzel fındık yiyip süt içiyodum zehir ettim kendime şimdi de psikolojik olarak ağrım varmış gibi hissediyorum ben adam olmicam

ben inanıyorum olacak bu sefer Allah'ın izniyle inşallah ama bu akşam yada yarın sabah mutlaka değerlendir canım
Ayy inşallah allah razı olsun canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah gerçekten insanın halinden anca onu yaşayan bilir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Ayyy hiç gülmicem sana benim yolum da yol değil baksana halime

Kız ben ne güzel fındık yiyip süt içiyodum zehir ettim kendime şimdi de psikolojik olarak ağrım varmış gibi hissediyorum ben adam olmicam
Oda normal
Ben geç gittim ya doktora eşime hergün kesin dış gebelik kesin ölcem deyip dıl gebelik geçirenlerin yorumlarını okuyodum

Çok iyi anlıyorum kuzum
Ama dıl gebelik bile olsa Allahım korusun 7. Haftaya kadar tam anlaşılmıyor bekletiyolar

Bana yine korku geldi, dış gebelik mi yaşıyorum kimyasal mı yaşıyorum diye ağlayacağım şimdi Değer kaç olunca görürüm keseyi bebeği kızlar
haydaaa

o da nerden çıktı canım

sakin ol strese girme bebişini düşün

olumsuz düşünüp onu da etkileme aaa lütfennn

Aynı ben Şu an bende aynısını yapıyorum..

Ben kaçıncı haftada olduğumu bile bilmiyorum ki sata göre 5+1 ama geç döllendi sıpa

Aynı ben Şu an bende aynısını yapıyorum..

Ben kaçıncı haftada olduğumu bile bilmiyorum ki sata göre 5+1 ama geç döllendi sıpa
Kese görünsün doktorun sana söyler tahmını bişey bebek oluşunca gerçek haftan ortaya çıkar

haydaaa

o da nerden çıktı canım

sakin ol strese girme bebişini düşün

olumsuz düşünüp onu da etkileme aaa lütfennn
Tuba'm sorma bana böyle bi geliyorlar 2 saat ağlıyorum oturup..
Şu yavruyu bi görsem daha hiç göremedim bilmiyorum da o belirsizlikten oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…