Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E canım benı de eklermısın bu ay bat 11 nisan olmaz diye dusunuyorum çünkü aşılama olucaktım iğneler vuruldum yumurtam kendılıgınden catladı

şimdi böyle seni hayal ettim kızlarla hep beraber aynı ortamdaymış gibi seni teseli ettiğimizi düşün hareketli müzik açıp hadi biraz keyiflen oh ohh yandan dediğimizi sende düşün yüzün gülsün

aklımdasınız tabi kii sabah test yaptım lakin negatif gelen giden yok henüz inşallah brrk gibi sürpriz bekliyorum. umutlar bitmiyorduuu..

Yaaaa İnşallah bunlar hep benim kuruntumdur, çalıştığım için anca akşam okuyabilirim sureyi kuzum dua et bana olur mu bana korkular gelip gitmiyo

Yaaaa İnşallah bunlar hep benim kuruntumdur, çalıştığım için anca okuyabilirim sureyi kuzum dua et bana olur mu bana korkular gelip gitmiyo

Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla sıkıntısız kucağına almayı yüzünü güldürmeyi nasip etsin cnm.

Tuba'm sorma bana böyle bi geliyorlar 2 saat ağlıyorum oturup..
Şu yavruyu bi görsem daha hiç göremedim bilmiyorum da o belirsizlikten oluyor galiba
belirsizlik yok kuzum maşallah bebiş gün gibi ortada testlerin koyulaştı değerin fazlasıyla artmıştır iyi şeyler düşün elini koy karnına kapat gözlerini FELAK NAS AYETEL KÜRSİ oku rahatla ferahla

zamanı gelince göreceksin şimdi gitsen de göremezsin canım bu sefer göremedim diye stres olursun sabret cumartesi günü Allah'ın izniyle görürsün canım

Evet idrar testlerimde hep koyulaştı, değerimde güzel yükselmişti.. Cumartesi güzel bi değer görürsem giderim doktora aşkım, beta kaç olunca görünür kese bebiş falan?

Kaç gün olmuştu canım, Pazar mı vermiştin? Pazardan bu yana 4 gün geçtiği için verebilirsin aslında, istersen c.tesi de doktora gidersin, için rahat eder
En son pazar akşam 6da verdim kuzum, aynen aynen ben bugün kan vereyim iş çıkışı kendimi çok kötü hissediyorum kafama taktım ya saçma sapan şeyleri

En son pazar akşam 6da verdim kuzum, aynen aynen ben bugün kan vereyim iş çıkışı kendimi çok kötü hissediyorum kafama taktım ya saçma sapan şeyleri
İnşallah yoktur kötü birşey, aklına da getirme boşver, her şey güzel olacak Allah’ın izni ile, önce Sipsi sonra sen bebişlet sırayla gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…