ay inşallah çıksın valla ortaya artık benim yavrum kaç haftalıkmış bende bilemKese görünsün doktorun sana söyler tahmını bişey bebek oluşunca gerçek haftan ortaya çıkar
Ağlaya ağlaya bitirdim ben fındığı
aklımdasınız tabi kii sabah test yaptım lakin negatif gelen giden yok henüz inşallah brrk gibi sürpriz bekliyorum. umutlar bitmiyorduuu..Canım myhero arkadaşımızın regli gelmiş onu düzeltemedim pc ye geçmem lazım .
15yusra11 , @balbocegi35 arkadaşlarımızın regl günleri bugun henuz gelen giden yok .
can09e arkadaşımızda henüz bilgi vermedi .
Öyle bekliyoruz iyi haberler :)
Susam kadar annesiay inşallah çıksın valla ortaya artık benim yavrum kaç haftalıkmış bende bilem
Yaaaaşimdi böyle seni hayal ettim kızlarla hep beraber aynı ortamdaymış gibi seni teseli ettiğimizi düşün hareketli müzik açıp hadi biraz keyiflen oh ohh yandandediğimizi sende düşün yüzün gülsün
Doğru diyorsun çocuğum benim yüzümden stres oluyorSusam kadar annesikötü enerji gönderme kız çocuuğa
Yaaaaİnşallah bunlar hep benim kuruntumdur, çalıştığım için anca okuyabilirim sureyi kuzum dua et bana olur mu bana korkular gelip gitmiyo
Amiiin kuzum rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhRabbim hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla sıkıntısız kucağına almayı yüzünü güldürmeyi nasip etsin cnm.
belirsizlik yok kuzum maşallah bebişTuba'm sorma bana böyle bi geliyorlar 2 saat ağlıyorum oturup..
Şu yavruyu bi görsem daha hiç göremedim bilmiyorum da o belirsizlikten oluyor galiba
Evet idrar testlerimde hep koyulaştı, değerimde güzel yükselmişti.. Cumartesi güzel bi değer görürsem giderim doktora aşkım, beta kaç olunca görünür kese bebiş falan?belirsizlik yok kuzum maşallah bebişgün gibi ortada testlerin koyulaştı değerin fazlasıyla artmıştır iyi şeyler düşün elini koy karnına kapat gözlerini FELAK NAS AYETEL KÜRSİ oku rahatla ferahla
zamanı gelince göreceksin şimdi gitsen de göremezsin canım bu sefer göremedim diye stres olursun sabret cumartesi günü Allah'ın izniyle görürsün canım
yanlış hatırlamıyorsam ilk gebelikte 2000lerde hem keseyi hem bebeği görmüştük ama kızlar daha iyi bilir onlara sor kuzumEvet idrar testlerimde hep koyulaştı, değerimde güzel yükselmişti.. Cumartesi güzel bi değer görürsem giderim doktora aşkım, beta kaç olunca görünür kese bebiş falan?
Selam canım, ben beta değeri olarak tam bilemiyorum, 500 küsürden sonra ölçtürmemiştim, ama gün olarak 5+5’teki muayenede görmüştük kese ve yolk sac oluşumunuyanlış hatırlamıyorsam ilk gebelikte 2000lerde hem keseyi hem bebeği görmüştük ama kızlar daha iyi bilir onlara sor kuzumH E nedemistimkibenn dombili_xl morcivertkedi
Kaç gün olmuştu canım, Pazar mı vermiştin? Pazardan bu yana 4 gün geçtiği için verebilirsin aslında, istersen c.tesi de doktora gidersin, için rahat ederBen bugün bi çılgınlık edip kan verebilirim kızlar tekrardan
En son pazar akşam 6da verdim kuzum, aynen aynen ben bugün kan vereyim iş çıkışı kendimi çok kötü hissediyorum kafama taktım ya saçma sapan şeyleriKaç gün olmuştu canım, Pazar mı vermiştin? Pazardan bu yana 4 gün geçtiği için verebilirsin aslında, istersen c.tesi de doktora gidersin, için rahat eder
İnşallah yoktur kötü birşey, aklına da getirme boşver, her şey güzel olacak Allah’ın izni ile, önce Sipsi sonra sen bebişlet sırayla gelecekEn son pazar akşam 6da verdim kuzum, aynen aynen ben bugün kan vereyim iş çıkışı kendimi çok kötü hissediyorum kafama taktım ya saçma sapan şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?