canım bi gün öncekini de ekler misin karşılaştıralım ya test bozuk ya da yumurtan çatlamışO kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E @morcivertkedi dvtb Red Phoenix U Ufukta_bebek @eslem0706 15yusra11 @gamzeli_bebis
Ay o yavrum ne kadar stressiz ya keşke onun gibi olsam, hayat umrunda değil ne kan testi verdi ne bi idrar ne bi ovü ohh kebap şuraya atlamayayım yok bunu yemeyeyim yokİnşallah yoktur kötü birşey, aklına da getirme boşver, her şey güzel olacak Allah’ın izni ile, önce Sipsi sonra sen bebişlet sırayla gelecek
Bana bozuk gibi geldi canım pembelik dağılmışO kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E @morcivertkedi dvtb Red Phoenix U Ufukta_bebek @eslem0706 15yusra11 @gamzeli_bebis
Böyleydi canım dünki teste tarihi yanlış yazmışımcanım bi gün öncekini de ekler misin karşılaştıralım ya test bozuk ya da yumurtan çatlamış
Bende öyle hissettim su içmedi ki hala tekrar yapayım die 4.30 5gibi yapacam tekrarBana bozuk gibi geldi canım pembelik dağılmış
Canım içini ferah tut kese vajinadan 1500-2000 den sonra karından da 5000 den sonra görülür diye biliyorumEvet idrar testlerimde hep koyulaştı, değerimde güzel yükselmişti.. Cumartesi güzel bi değer görürsem giderim doktora aşkım, beta kaç olunca görünür kese bebiş falan?
İnşallah değerim 1500 ü geçmiştir de giderim doktora kuzum, nedense çok gerildim bugün gözlerim hep dolu doluCanım içini ferah tut kese vajinadan 1500-2000 den sonra karından da 5000 den sonra görülür diye biliyorum
İnş canım benim ben bu kadar kafama taktığım sürece hiç olmayacak gibi geliyorOlcak canım olcak merak etme Allah ne zaman izin verirse o zaman olcak inş. O ay bu aydır :)
Çok normal canım benim tüm vücut dengemiz değişiyor bu süreçte akıntı yoksa gönlünü ferah tutİnşallah değerim 1500 ü geçmiştir de giderim doktora kuzum, nedense çok gerildim bugün gözlerim hep dolu dolu
Pc ye geçtiğimde eklicem inşallah ..H E canım benı de eklermısın bu ay bat 11 nisan olmaz diye dusunuyorum çünkü aşılama olucaktım iğneler vuruldum yumurtam kendılıgınden catladı
İnşallah senden de güzel süprizler gelriaklımdasınız tabi kii sabah test yaptım lakin negatif gelen giden yok henüz inşallah brrk gibi sürpriz bekliyorum. umutlar bitmiyorduuu..
Bende hep havuc yedim çatlaıdn diye ama hüç kür uygulamadım canım bazı insanların değerlerini değiştiriyormus ya o yüzden kür hakkında bişey diyemicem :/H E canım bugün 11. gün havuç yemeye başladım çatlması için işe yarar mı sence yoksa havuç incir kürü yapsam mı
Ama bende beyaz akıntı öğrendiğimden beri hatta bat gününden beri var kötü mü oÇok normal canım benim tüm vücut dengemiz değişiyor bu süreçte akıntı yoksa gönlünü ferah tut
Yok canım benim, beyaz akıntı hiç sıkıntı değil, bende halen var, kahverengi lekelenme falan olursa da doktora gidersin, hiç düşünme senAma bende beyaz akıntı öğrendiğimden beri hatta bat gününden beri var kötü mü o
Ohh ay nefesimi tutmuşum resmenYok canım benim, beyaz akıntı hiç sıkıntı değil, bende halen var, kahverengi lekelenme falan olursa da doktora gidersin, hiç düşünme sen
O kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testi
Kızlar testte 3tane çizgi oldu biri yatay diger ikisi dikey fotografta pek belli olmadı galibaO kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E @morcivertkedi dvtb Red Phoenix U Ufukta_bebek @eslem0706 15yusra11 @gamzeli_bebis
Yok kuzum beyaz akıntı normal kahverengi daha çokta pembe ve kırmızı sakıncalıAma bende beyaz akıntı öğrendiğimden beri hatta bat gününden beri var kötü mü o
Canım myhero arkadaşımızın regli gelmiş onu düzeltemedim pc ye geçmem lazım .
15yusra11 , @balbocegi35 arkadaşlarımızın regl günleri bugun henuz gelen giden yok .
@can09e arkadaşımızda henüz bilgi vermedi .
Öyle bekliyoruz iyi haberler :)
fazla test varsa yeniden yap istersen sanırım bu test bozuk canımKızlar testte 3tane çizgi oldu biri yatay diger ikisi dikey fotografta pek belli olmadı galiba
Var testim de 4.30 gibi yapıcam tekrarfazla test varsa yeniden yap istersen sanırım bu test bozuk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?