Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yoktur kötü birşey, aklına da getirme boşver, her şey güzel olacak Allah’ın izni ile, önce Sipsi sonra sen bebişlet sırayla gelecek
Ay o yavrum ne kadar stressiz ya keşke onun gibi olsam, hayat umrunda değil ne kan testi verdi ne bi idrar ne bi ovü ohh kebap şuraya atlamayayım yok bunu yemeyeyim yok

Evet idrar testlerimde hep koyulaştı, değerimde güzel yükselmişti.. Cumartesi güzel bi değer görürsem giderim doktora aşkım, beta kaç olunca görünür kese bebiş falan?
Canım içini ferah tut kese vajinadan 1500-2000 den sonra karından da 5000 den sonra görülür diye biliyorum

H E canım benı de eklermısın bu ay bat 11 nisan olmaz diye dusunuyorum çünkü aşılama olucaktım iğneler vuruldum yumurtam kendılıgınden catladı
Pc ye geçtiğimde eklicem inşallah ..
Hoşgeldinn

aklımdasınız tabi kii sabah test yaptım lakin negatif gelen giden yok henüz inşallah brrk gibi sürpriz bekliyorum. umutlar bitmiyorduuu..
İnşallah senden de güzel süprizler gelri
H E canım bugün 11. gün havuç yemeye başladım çatlması için işe yarar mı sence yoksa havuç incir kürü yapsam mı
Bende hep havuc yedim çatlaıdn diye ama hüç kür uygulamadım canım bazı insanların değerlerini değiştiriyormus ya o yüzden kür hakkında bişey diyemicem :/

Kese işine gelirsekte ben ilkinde 5+5 te gördüm ozamanda beta bakılmamıştı .
2. De de biliyosunuz 6+2 de gittim kanda o gün verildi baya yüksekti doğal olarak :)

Yok canım benim, beyaz akıntı hiç sıkıntı değil, bende halen var, kahverengi lekelenme falan olursa da doktora gidersin, hiç düşünme sen
Ohh ay nefesimi tutmuşum resmen Ya ben bi izin alıp 2 dk aşağı inip hava alıp rahatlasam mı napsam

Eklentiler

• Screenshot_20190404-152407_Gallery.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 31

Bikac saate kadar gelir benim kırmızılar ağrım artti çünkü beklemedeyim o yüzden umudum tükendi de diyebilirim, hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…