- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Canım yapmaya devam et benimki geçen ay 19 uncu günde anca pik olmuştu seninde geç olcak sanırımO kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E morcivertkedi @dvtb @Brrk @Ufukta_bebek Hayalperest07 15yusra11 @gamzeli_bebis
Tekrardan akşama yap canım yine deO kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E morcivertkedi @dvtb @Brrk @Ufukta_bebek Hayalperest07 15yusra11 @gamzeli_bebis
Testim bozuk çıktı bugun tekrar yapıcam birazdanCanım yapmaya devam et benimki geçen ay 19 uncu günde anca pik olmuştu seninde geç olcak sanırım
Ben sana ne kadar kafana takma desem takacaksın çünkü kendimden biliyorum. Kafaya takmadığımız gün de gelir inşaallah. Elden de bişey gelmiyo ki bi gün olcak yeter artık dicez belkide aklımıza bile gelmicek ama beklicez sabırlaİnş canım benim ben bu kadar kafama taktığım sürece hiç olmayacak gibi geliyor
O kızlar teste bi sıkıntı var galiba hala su içmedim saat 5 gibi tekrar yapacam testiH E morcivertkedi @dvtb @Brrk @Ufukta_bebek Hayalperest07 15yusra11 @gamzeli_bebis
hoşbulduk canım senınde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın ınsallah :)Pc ye geçtiğimde eklicem inşallah ..
Hoşgeldinn
İnşallah senden de güzel süprizler gelri
Bende hep havuc yedim çatlaıdn diye ama hüç kür uygulamadım canım bazı insanların değerlerini değiştiriyormus ya o yüzden kür hakkında bişey diyemicem :/
Kese işine gelirsekte ben ilkinde 5+5 te gördüm ozamanda beta bakılmamıştı .
2. De de biliyosunuz 6+2 de gittim kanda o gün verildi baya yüksekti doğal olarak :)
Böyleydi canım dünki teste tarihi yanlış yazmışım
Var var testim yapacam birazdan tekrarElinde fazla test varsa bugün tekrarla bakalım canm
Adete 6 gün var ovulasyon testi yaptım bu şekil
ben 46’dan sonra daha baktırmadımyanlış hatırlamıyorsam ilk gebelikte 2000lerde hem keseyi hem bebeği görmüştük ama kızlar daha iyi bilir onlara sor kuzumH E @nedemistimkibenn @dombili_xl morcivertkedi
Testlerinin tarihine baksana canım inşallah hepsinin tarihi geçmemiştir bozuk çıkmasın diğerleri deKızlar testte 3tane çizgi oldu biri yatay diger ikisi dikey fotografta pek belli olmadı galiba
Digerlerinde bi sıkıntı olmadı hiç ama 2020 yazıyor canm baktım şimdiTestlerinin tarihine baksana canım inşallah hepsinin tarihi geçmemiştir bozuk çıkmasın diğerleri de
Var var testim yapacam birazdan tekrar
Tamam cnm teşekkür ederimAtarsın yine bakarız canm
Hee iyi o zaman canım zaten sen gün aşırı da olsa birlikte oluyorsun stres yapma akşama tekrardan yaparsınDigerlerinde bi sıkıntı olmadı hiç ama 2020 yazıyor canm baktım şimdi
Aynen canımmHee iyi o zaman canım zaten sen gün aşırı da olsa birlikte oluyorsun stres yapma akşama tekrardan yaparsın ☺
Fazla okuyamadım hayırlı haberleri alanlar kucağınıza aldığınz günleri de görün inşallah
rabbim bekleyenleri de en tezinden sevindirsin ☺
H E naptın gittin mi hastaneye kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?