Canım benimTakvimine hayran kaldım
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın insAllah. bizlere de dua etmeyi unutmayin lutfen
bat adet günü demek pik de yumurtanın çatladıgı demek canım :)kızlar bat pik ne oluyor
Insallah canim gerek kalmadan kendiliginden gider gebelik kilolariYaparsın Allah in izniylr sen bi saglikla dünyaya getir bebeğini sonra o azim de gelir ki insAllah gerek kalmaz
Bende hemen hemen aynı demişim işte beklenenle olmuş aynı dğeil miBAT: Beklenen Adet Tarihi
SAT: Son Adet Tarihi
Baş harflerinden anlayabilirsiniz kuzular
Canım benim ☺ Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bir an önce sevindirsin seni
Kuzu sat adetin bitişi bat başlangıcı değilBende hemen hemen aynı demişim işte beklenenle olmuş aynı dğeil mi
Bir önceki testin koyuydu di mi kuzum baya?Kızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E dvtb 15yusra11 Hayalperest07 U Ufukta_bebek morcivertkedi
Artık hep olduğum için aklımda öyle kalmış işteKuzu sat adetin bitişi bat başlangıcı değilYahu olur mu beklersin gelmez belki adet bak benim gelmedi misal
Deme öyle deme inşallah son adetindirArtık hep olduğum için aklımda öyle kalmış işte
belki sonrasında koyalışr canım senin diğer testlerinde pik değildi akşam yapmıştın zaten koyu olmamıştı hemen olmaz ki pik sabahaKızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E dvtb 15yusra11 Hayalperest07 U Ufukta_bebek morcivertkedi
Kızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E dvtb 15yusra11 Hayalperest07 U Ufukta_bebek morcivertkedi
Bir önceki testin koyuydu di mi kuzum baya?
Böyle olmuştu sabah 11gibi yapmıştımBir önceki testin koyuydu di mi kuzum baya?
Valla bende anlamadım şuan neden böyle oldubelki sonrasında koyalışr canım senin diğer testlerinde pik değildi akşam yapmıştın zaten koyu olmamıştı hemen olmaz ki pik sabaha
Bugunde degerlendiirm bi kaç gün de teste devam edeyim olmazsaÇatlamış gibi o zaman kuzu. Herkeste her zaman tam koyu olmuyo T bende de böyle olduğu zamanlar olmuştu. Değerlendirin bence bugünüde. Testin varsa yapmaya devam et ama bikac gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?