canım senin yumurta çatlamış bugünde dahil 2-3 gün üst üste değerlendir mümkünseKızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E dvtb 15yusra11 Hayalperest07 U Ufukta_bebek @morcivertkedi
Canım benimde 11 ve 12 inci gün yapmıştım bana pik olmuş denilmişti o günleri ben testi yapmaya devam ettim anca 19 uncu gün koyu olmuştu seninde hala 14 üncü gün merak etme koyulaşırValla bende anlamadım şuan neden böyle oldu
Bugunde degerlendiirm bi kaç gün de teste devam edeyim olmazsa
Dünde değerlendirdik bugunde degerlendircem işteEvet canm bencede. Gün aşırı deniyosan zaten sıkıntı bile etme:)
Teste devammm seninde mi böyle olmuştuCanım benimde 11 ve 12 inci gün yapmıştım bana pik olmuş denilmişti o günleri ben testi yapmaya devam ettim anca 19 uncu gün koyu olmuştu seninde hala 14 üncü gün merak etme koyulaşır
Bende çok sıkıldım bugünOff kızlar bugun hiç zaman geçmiyor yawww işimde yok sıkıldımmmmmm
7 olsada evime gidsemmm gerçi evdede beni ütü bekliyor
Benim geçen ay öyle olmuştu canım bu ay düzenli ilerliyor şükür bugün yaptım tam pik olmuş artık yarın silik olur benim galibaTeste devammm seninde mi böyle olmuştu
Hahahahh bende öyle düşünüyorum heö teste devam hem degerlendirmeyecanım senin yumurta çatlamış bugünde dahil 2-3 gün üst üste değerlendir mümkünse
çünkü doktorların önerisi çatlamadan önceki üç gün çatlama günü ve sonraki üç gün (bizim dr tarih tarih yazdıeşim gıcık oldu )
bakalım ne olacak bende merakla bekliyorım artık canımBenim geçen ay öyle olmuştu canım bu ay düzenli ilerliyor şükür bugün yaptım tam pik olmuş artık yarın silik olur benim galiba
Eşine de bişey deme canım adamda stres olmasın ayy valla ben kocayı öyle sabah strese koydum ki halden hale girdi bugün dedim geçmiş artık kafamıza göre takılalım diye stres olmasınbakalım ne olacak bende merakla bekliyorım artık canım
Aynen canım bende bugun hiç bişey demedimEşine de bişey deme canım adamda stres olmasın ayy valla ben kocayı öyle sabah strese koydum ki halden hale girdi bugün dedim geçmiş artık kafamıza göre takılalım diye stres olmasın ☺☺
Insallah artacak butun dualarim sizinleİnşallahhh kuzum cuma tekrarlayacağız testi o zaman da böyle artarsa çok rahatlarım
Calisinca zaten zor olur yapmakÇalışıyorum cnm ama ben uğraşamıyorum çabuk sıkılırım öyle şeylerden tez canlıyım bana göre değil. Eve gelince stm yemekti temizlikti ütü.vs akşam 9 buluyor oturmam
yattıgın yerden yemekteyizi izle kızzz ben evde olsam şuan öylr yaaprımBende çok sıkıldım bugün
siz ne iş yapıyorsunuz :)Bende mesainin bitmesini bekliyorum sıkıcı geçiyor.
Bence dün pik olmuş canım sen bu günleri değerlendir hatta bence bir haftayı çok boş geçmeKızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E dvtb 15yusra11 Hayalperest07 U Ufukta_bebek @morcivertkedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?