siz ne iş yapıyorsunuz :)
Bazı doktorlar sadece sinir bozmak için yapıyor sanırım bu işiKizlar hastaneye gittim geldim bana gecen hafta doktorum amniyontik band var dedi bir haftadir cok uzuldum. Bugun sehir hastaneye gittim iki doktor bakti oyle birsey yok dediler cok sukur gayet saglikli hicbir sorun yok dedi. Nasil sinirlendim kadina ya doktorumu degistiricem kesinlikle
Yatmaktan sıkıldım adamda istemedi beni yatıp dinlencekmişim yormıcakmışım kendimi cınım kocamyattıgın yerden yemekteyizi izle kızzz ben evde olsam şuan öylr yaaprım
Yaa canım benim çok teşekkür ederimInsallah artacak butun dualarim sizinle
çok şükür sağlıklıymış ya boşver hiç sinirlenme kuzumKizlar hastaneye gittim geldim bana gecen hafta doktorum amniyontik band var dedi bir haftadir cok uzuldum. Bugun sehir hastaneye gittim iki doktor bakti oyle birsey yok dediler cok sukur gayet saglikli hicbir sorun yok dedi. Nasil sinirlendim kadina ya doktorumu degistiricem kesinlikle
yat gitsin kız bn evde olsamda bende yatsam şuanYatmaktan sıkıldım adamda istemedi beni yatıp dinlencekmişim yormıcakmışım kendimi cınım kocam
canım senin yumurta çatlamış bugünde dahil 2-3 gün üst üste değerlendir mümkünse
çünkü doktorların önerisi çatlamadan önceki üç gün çatlama günü ve sonraki üç gün (bizim dr tarih tarih yazdıeşim gıcık oldu )
mesai bitimi ne zaman?Bende mesainin bitmesini bekliyorum sıkıcı geçiyor.
Evet hatta ben daha iki gün önce yazdım pik oldu bizim ilişki yasağımız iki gün sonra kalktı ve tuttucanım senin yumurta çatlamış bugünde dahil 2-3 gün üst üste değerlendir mümkünse
çünkü doktorların önerisi çatlamadan önceki üç gün çatlama günü ve sonraki üç gün (bizim dr tarih tarih yazdıeşim gıcık oldu )
mesai bitimi ne zaman?
Nirdeeee daha 1 hafta dan fazla var :)Fazla okuyamadım hayırlı haberleri alanlar kucağınıza aldığınz günleri de görün inşallah
rabbim bekleyenleri de en tezinden sevindirsin ☺
H E naptın gittin mi hastaneye kuzum?
Allah kısmet ederse her türlü oluyor işte bizde kısmet eder inşEvet hatta ben daha iki gün önce yazdım pik oldu bizim ilişki yasağımız iki gün sonra kalktı ve tuttuSifaabar
Nasip olsun kuzummmmm maşallahKızlarrr işte tam olarak buuu hayalim
2013 yılında daha bekarken profil resmi yapmışım facedeşimdi gördüm
Ben bunu doğurmaya kıyamamKızlarrr işte tam olarak buuu hayalim
2013 yılında daha bekarken profil resmi yapmışım facedeşimdi gördüm
inşallah ccanımmm allah hepimize gönlündekini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde nasip etsinNasip olsun kuzummmmm maşallah
dimi yaBen bunu doğurmaya kıyamamo nasıl bir güzellik
iyi akşamlar5 te bitiyor şimdi çıkıyorum iyi akşamlar hepinize yarn görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?