inş.dimi ya
belki böyle kızım olur benimde yanagımda gamze var
Çok şükğr canım yaaa kesinlikle değiştir..Kizlar hastaneye gittim geldim bana gecen hafta doktorum amniyontik band var dedi bir haftadir cok uzuldum. Bugun sehir hastaneye gittim iki doktor bakti oyle birsey yok dediler cok sukur gayet saglikli hicbir sorun yok dedi. Nasil sinirlendim kadina ya doktorumu degistiricem kesinlikle
süper yaa allah uzun ömürler versin size bağışlasın :)abimin ikizleri var ikiside kız
amin canım şimdi 7 aylıklar bıcır bıcırlarsüper yaa allah uzun ömürler versin size bağışlasın :)
Ayva yiyenin bebişin de oluyor diyorlar canımdimi ya
belki böyle kızım olur benimde yanagımda gamze var
Allah kısmet ederse hertürlü oluyor işte bizede kısmet etsi Rabbim inşallahEvet hatta ben daha iki gün önce yazdım pik oldu bizim ilişki yasağımız iki gün sonra kalktı ve tuttuSifaabar
İnşallah canım benimAllah kısmet ederse hertürlü oluyor işte bizede kısmet etsi Rabbim inşallah
Kızlar ben daha çalıştığım yere söylemedim kalbini duyayım rabbimin izniyle o zaman söyleyeceğim bunlar beni 1 aya kalmaz işten çıkarır ben hepinize tek tek gelirim kendi kendime gün yaparım
İnşallah bol bol dua et kuzum hamilelerin duası kabul olur inşallahİnşallah canım benim
çatlamış canım. bugünü de değerlendirin mümkünse en yakın vakitteKızlar ne oldu anlamadım şimdi çatlamışmı bu tekrar yaptım testi az önceki bozuk çıktıgı için çatlamışsa gece pikmi olmuş valla bişey anlamadımH E @dvtb @15yusra11 @eslem0706 U Ufukta_bebek morcivertkedi
kız sen işte değilmisinuyumuş kalmışım aranızdan bir kişide merak etmemiş helal olsun
Sagolsun eşim erken geldi ama hemen uzandı ben biraz dinleneyim die akşam mutlaka degerlendircemçatlamış canım. bugünü de değerlendirin mümkünse en yakın vakittesonra salın gitsin
işteyim de diyorum ya bu aralar iş yok hasta yok ortada kimse yok boşa gidip geliyorum resmen işe günde 10 15 hasta bakarken 1 veya 2 hasta bakmak çok sıkıcı bende yatıp uyuyorum ne yapıyımkız sen işte değilmisin
ay ne güzel ya keşke bende uyuyabilsem iş yerindeişteyim de diyorum ya bu aralar iş yok hasta yok ortada kimse yok boşa gidip geliyorum resmen işe günde 10 15 hasta bakarken 1 veya 2 hasta bakmak çok sıkıcı bende yatıp uyuyorum ne yapıyım
çene cerrahı asistanıyım hemşireyim yogunluktan kaçıp özel hemşirelik yapıyorum ama bu kadar boşlukta fazlaay ne güzel ya keşke bende uyuyabilsem iş yerinde
mesleğin ne ki canım senin
Canım doğum izni 8 hafta, 4 ay maaş vermek zorundalar bildiğim kadarı ile, sonrasında da 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkın olması lazım diye biliyorum, her iş yeri uygulamıyor olabilir mi emin değilim ama.Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?