Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çene cerrahı asistanıyım hemşireyim yogunluktan kaçıp özel hemşirelik yapıyorum ama bu kadar boşlukta fazla
anladım canımm aynen bende modelistim ve çalıştıgım yer cok durgun işleri.
haftada 5 gün çalışıyorum ama toplamda 1 gün çalışıp 4 günü boşumdur
insanın uykusu geliyor zaman geçmiyor böylede

aaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasında

Canım maydonoz, yeşillik falan ben de çok aşırı tüketmiyorum ama az bişey yediğim oluyor arada, o kadardan bişey olmaz. Ben geriden geliyorum okuya okuya ancak gördüm

Ya şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldum
Canım bence hiç kanla uğraşma artık git gör keseyi 5 artilarda görürsün rahat karından olmasa bile vajinal kesin görünür

Ama en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..
Peki çatlatma iğnesi verenler ne yapsn doktor saat ve gün veriyo mesela

reklam olmasın? avrupa yakasındaysan biliyo olabilirsin. sektörde çalışanlara isimlere çok hakim oluyor ben bile kaç tane biliyorum
bizimki de mint tekstil
bizim ki dise diye bir firma
bi çogunu biliyorum evet. kardeşim merterde modelist bende goptayım ama bi çok firmayı biliriz
sizinkileri duymadım sanırım :)
belkide tarz farklıdır. ben tesettür piyasıındayım etek bluz elbise falan :)

reklam olmasın? avrupa yakasındaysan biliyo olabilirsin. sektörde çalışanlara isimlere çok hakim oluyor ben bile kaç tane biliyorum
bizimki de mint tekstil
Mint mi kız ben yıllar öncesinde çalışmış olabilirim babanla eğer firma isim benzerliği yok ise

bi çogunu biliyorum evet. kardeşim merterde modelist bende goptayım ama bi çok firmayı biliriz
bayan giyim bizimki. satışlar toptan parakende yok. daha çok tişört sweetshirt falan yapıyoruz. o yüzdendir

bayan giyim bizimki. satışlar toptan parakende yok. daha çok tişört sweetshirt falan yapıyoruz. o yüzdendir
bizimkide elbise sadece başka birşey yok gardolabım elbise dolu ve gerçekten yurt dışına üretim oldugu için onların tarzlarına göre yapıyorlar çok kötü tarzları ya bayag geriden geliyorlar model olarak sırf eşim darılmasın kırılmasın diye alıp dolaba koyuyorum geri götür bu ne asla giymem diyip geri yollayamıyorum

ne kadar önce? mint ismini yeni aldık sayılır 5-6 yıl kadar önce. modelistlik mi yaptın sende?
Grafik desen tasarım canım benim.. dijital baskı üzerine bir firmada çalışıyordum 7 sene boyunca..
merter laleli osmanbey bomonti civarında birçok firmanın işlerini yapıyorduk
fabrika esenyurttaydı. Tasarım ofisi osmanbeyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…