anladım canımm aynen bende modelistim ve çalıştıgım yer cok durgun işleri.çene cerrahı asistanıyım hemşireyim yogunluktan kaçıp özel hemşirelik yapıyorum ama bu kadar boşlukta fazla
aaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasındaanladım canımm aynen bende modelistim ve çalıştıgım yer cok durgun işleri.
haftada 5 gün çalışıyorum ama toplamda 1 gün çalışıp 4 günü boşumdur
insanın uykusu geliyor zaman geçmiyor böylede
aaaa ne güzellllaaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasında
benim babamlar da tekstil sektörü. göngören merter tarafında :)aaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasında
Canım maydonoz, yeşillik falan ben de çok aşırı tüketmiyorum ama az bişey yediğim oluyor arada, o kadardan bişey olmaz. Ben geriden geliyorum okuya okuya ancak gördümKız bana diyo ki maydanozdan tırnak kadar bile yemiceksin yengem yedi düşük yaptı falan bana geldi mi bi korku, geçen patates salatasında az bi şey yemişim 2.5 saat ağladımPis kadın pis yakalarım ben onu bugün yarın
Ederim kuzum aklımdan çıkmıyorsunuz kiİnşallah bol bol dua et kuzum hamilelerin duası kabul olur inşallah
benim babamlar da tekstil sektörü. göngören merter tarafında :)
kızlar firma isimleri ne belkide biliyorumdur heeeaaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasında
bizim ki dise diye bir firmakızlar firma isimleri ne belkide biliyorumdur heee
reklam olmasın?kızlar firma isimleri ne belkide biliyorumdur heee
Canım bence hiç kanla uğraşma artık git gör keseyi 5 artilarda görürsün rahat karından olmasa bile vajinal kesin görünürYa şiddetli ağrım falan yok, ufak tefek adet sancısı ağrıları gibi nadiren geliyor o da belim kasığım o civar hemen de gidiyor, cumartesi kan vereyim olmazsa giderim ay çok fena oldum
Peki çatlatma iğnesi verenler ne yapsn doktor saat ve gün veriyo meselaAma en önemli şeyi unutmayın erkkelerin bu süreçkeri bilmemeleri gerekiyor ben buna çok inanaıyorum yoksa strese giriyorlar buda spermleri etkiliyor ..
Ruslara dikkat etaaa benim eşimde tekstil işinde çalışıyor yurtdışına üretim yapıyorlar osmanbey laleli piyasasında
reklam olmasın?avrupa yakasındaysan biliyo olabilirsin. sektörde çalışanlara isimlere çok hakim oluyor ben bile kaç tane biliyorum
bizimki de mint tekstil
bi çogunu biliyorum evet. kardeşim merterde modelist bende goptayım ama bi çok firmayı bilirizbizim ki dise diye bir firma
Mint mireklam olmasın?avrupa yakasındaysan biliyo olabilirsin. sektörde çalışanlara isimlere çok hakim oluyor ben bile kaç tane biliyorum
bizimki de mint tekstil
yok ya o konuda zerre şüphem yokRuslara dikkat et
bayan giyim bizimki. satışlar toptan parakende yok. daha çok tişört sweetshirt falan yapıyoruz. o yüzdendirbi çogunu biliyorum evet. kardeşim merterde modelist bende goptayım ama bi çok firmayı biliriz
sizinkileri duymadım sanırım :)
belkide tarz farklıdır. ben tesettür piyasıındayım etek bluz elbise falan :)
ne kadar önce? mint ismini yeni aldık sayılır 5-6 yıl kadar önce. modelistlik mi yaptın sende?Mint mikız ben yıllar öncesinde çalışmış olabilirim babanla eğer firma isim benzerliği yok ise
bi çogunu biliyorum evet. kardeşim merterde modelist bende goptayım ama bi çok firmayı biliriz
sizinkileri duymadım sanırım :)
belkide tarz farklıdır. ben tesettür piyasıındayım etek bluz elbise falan :)
bizimkide elbise sadece başka birşey yok gardolabım elbise dolu ve gerçekten yurt dışına üretim oldugu için onların tarzlarına göre yapıyorlar çok kötü tarzları ya bayag geriden geliyorlar model olarakbayan giyim bizimki. satışlar toptan parakende yok. daha çok tişört sweetshirt falan yapıyoruz. o yüzdendir
Grafik desen tasarım canım benim.. dijital baskı üzerine bir firmada çalışıyordum 7 sene boyunca..ne kadar önce? mint ismini yeni aldık sayılır 5-6 yıl kadar önce. modelistlik mi yaptın sende?
hadiii.Nirdeeee daha 1 hafta dan fazla var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?