Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum zeytinburnunda bizim kesimhane. ama bi sekilde eline gelmiş olabilir. çünkü kumaş kesilip boncukçuya ütücüye baskıcıya ayrı ayrı gidiyor. hepsi aynı yerde yapılmıyor. en son dükkana gidiyor :)

Kesin denk geldim. İsim çok tanıdık

çok şükür sağlıklıymış ya boşver hiç sinirlenme kuzum
Kizdigim nokta bana riskli diyor 5 nisan da gelde dedi takvime bakti 10 gunluk ucretsiz kontrol hakkim oldugunu gorunce 8 nisan da gel dedi Allahtan baska doktora gittim bosuna yasatti o stresi bana

Üzülme kuzmm Allah ne derse o olacak biz Seyrediyoruz sadece emin ol güzel günler bizide beklyor ❤

Elimde değil canm kaç ay erkene çekti adetim bu ay normal güne denk geldi rahim hazırlıyo kendini diye duydum hep ona umutlandım, testlerde ilk defa silik de olsa bise gördüm umutlandım ama bugün tüm umudum gitti. Biliyorum Rabbim bize de nasip eder inşAllah o güne az kalmıştır daha fazla üzülmeyiz..

Çok şükğr canım yaaa kesinlikle değiştir..
hem başlardayız daha inşalah iyi birine denk gelirsin .
Valla canim butun kadinlardan ozur dilerim ama kadin doktordan bir hayir goremedim 5. Kadin doktor ama kesinlikle memnun kalmadim artik erkek doktora gidicem insallah o bize iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…