yok kuzum zeytinburnunda bizim kesimhane. ama bi sekilde eline gelmiş olabilir. çünkü kumaş kesilip boncukçuya ütücüye baskıcıya ayrı ayrı gidiyor. hepsi aynı yerde yapılmıyor. en son dükkana gidiyor :)Grafik desen tasarım canım benim.. dijital baskı üzerine bir firmada çalışıyordum 7 sene boyunca..
merter laleli osmanbey bomonti civarında birçok firmanın işlerini yapıyorduk
fabrika esenyurttaydı. Tasarım ofisi osmanbeyde
Kesin denk geldim. İsim çok tanıdıkyok kuzum zeytinburnunda bizim kesimhane. ama bi sekilde eline gelmiş olabilir. çünkü kumaş kesilip boncukçuya ütücüye baskıcıya ayrı ayrı gidiyor. hepsi aynı yerde yapılmıyor. en son dükkana gidiyor :)
Yedim
Yani bat 04.05.19
Dünde değerlendirdik bugunde degerlendircem işte
Kızlar ben kan verdim annemlere doğru yürüyorum şimdi 1 saattir ölücem bulantıdan
Üzülme kuzmm Allah ne derse o olacak biz Seyrediyoruz sadece emin ol güzel günler bizide beklyorYedim
Yani bat 04.05.19
Sonucun iyi çıkacak kuzm hiç merak etme ama iyiki verdin kanı kendini strese sokmamş olursnnKızlar ben kan verdim annemlere doğru yürüyorum şimdi 1 saattir ölücem bulantıdan
Aaa tekstilcimi varmis aramizda:) bende mumemissilimanladım canımm aynen bende modelistim ve çalıştıgım yer cok durgun işleri.
haftada 5 gün çalışıyorum ama toplamda 1 gün çalışıp 4 günü boşumdur
insanın uykusu geliyor zaman geçmiyor böylede
Cok sukur ama bir haftadir esimle birlikte cok uzulmustuk yinede bir sorun cikmadi ya olsun☺Bazı doktorlar sadece sinir bozmak için yapıyor sanırım bu işi
Çok şükürr birşey yokmuş kuzum önemli olan bu
aa öylemi hangi firmada istanbuldamı :)Aaa tekstilcimi varmis aramizda:) bende mumemissilim
Kizdigim nokta bana riskli diyor 5 nisan da gelde dedi takvime bakti 10 gunluk ucretsiz kontrol hakkim oldugunu gorunce 8 nisan da gel dedi Allahtan baska doktora gittim bosuna yasatti o stresi banaçok şükür sağlıklıymış ya boşver hiç sinirlenme kuzum
Üzülme kuzmm Allah ne derse o olacak biz Seyrediyoruz sadece emin ol güzel günler bizide beklyor ❤
Evet cnm ama hollanda belcika calisiyoruzaa öylemi hangi firmada istanbuldamı :)
Valla canim butun kadinlardan ozur dilerim ama kadin doktordan bir hayir goremedim 5. Kadin doktor ama kesinlikle memnun kalmadim artik erkek doktora gidicem insallah o bize iyi gelirÇok şükğr canım yaaa kesinlikle değiştir..
hem başlardayız daha inşalah iyi birine denk gelirsin .
Hayırlısı olsun canım inşallah mayıs ayı sana uğur getirir vardır bunda da bi hayır yaYedim
Yani bat 04.05.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?