Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay bende çok fazla katılmak istemiyorum kızlar kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen. Uzaktan takip ederim muhabbete pek katılmak istemiyorum, kafamı toplamak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu kadar uzun zaman beklemeyi, herkesr istediği vakit hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insAllah.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen, kınamayında beni nolur. Her adetimde nasıl olduğumu bi Allah bilir..

Valla canim butun kadinlardan ozur dilerim ama kadin doktordan bir hayir goremedim 5. Kadin doktor ama kesinlikle memnun kalmadim artik erkek doktora gidicem insallah o bize iyi gelir
Dokgrudur canım :)
Benım ki kadın ben memnunum ama işte kimiside azeri diye mırın kırın ediyo işte belli olmuyo

Aminnnnnnnnn inan bende senin durumndaym resmen midem kalkıyo artık hastaneden amaa Rabbim zahmetimze değecek bibekleyiş olsnn

Kimse seni bu konuda asla kınamaz canım nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap seni burdaki herkes çok iyi anlıyor çünkü herkes aynı yoldan geçiyor hamile kalanlarda aynı yoldan geçmiş insanlardır bi dahaki ay müjdeli haberlerlw gelirsin inşallah kendini çok üzüp yıpratma yine de Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…