Hayırlısı olsun canım inşallah mayıs ayı sana uğur getirir vardır bunda da bi hayır ya
Bişey yapmasınlar :)Peki çatlatma iğnesi verenler ne yapsn doktor saat ve gün veriyo mesela
Her devlete gitim geçen hafta onda bişey anlamadımhadiii.
en son şafak sayıyodun 🕵
Dokgrudur canım :)Valla canim butun kadinlardan ozur dilerim ama kadin doktordan bir hayir goremedim 5. Kadin doktor ama kesinlikle memnun kalmadim artik erkek doktora gidicem insallah o bize iyi gelir
Aminnnnnnnnn inan bende senin durumndaym resmen midem kalkıyo artık hastaneden amaa Rabbim zahmetimze değecek bibekleyiş olsnnElimde değil canm kaç ay erkene çekti adetim bu ay normal güne denk geldi rahim hazırlıyo kendini diye duydum hep ona umutlandım, testlerde ilk defa silik de olsa bise gördüm umutlandım ama bugün tüm umudum gitti. Biliyorum Rabbim bize de nasip eder inşAllah o güne az kalmıştır daha fazla üzülmeyiz..
Anlamadm kuzm yaaBişey yapmasınlar :)
Cinaiyet iöin değil sağlıjlı evlat için savaşsınlr :)
Ayyy maşallah hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Gozun aydın canım maşşallah❤Kızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Ohhhhh be güzelmmm Allahım kucagına alamyı nasip etsnnn Duaa et bize lütfennn sakn bundan sonra böyle şeyler düşünmeKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Canımmm teşekkür ederimmmAyyy maşallah hadi gözün aydın canım çok sevindim
Ablamm darısı başınaGozun aydın canım maşşallah❤
Hep dualarımdasınız kuzum benim rabbim tezzamanda nasip etsinOhhhhh be güzelmmm Allahım kucagına alamyı nasip etsnnn Duaa et bize lütfennn sakn bundan sonra böyle şeyler düşünme
Aminnnnnnnnn balbücüğümmmmHep dualarımdasınız kuzum benim rabbim tezzamanda nasip etsin
Kimse seni bu konuda asla kınamaz canım nasıl kendini rahat hissediyorsan öyle yap seni burdaki herkes çok iyi anlıyor çünkü herkes aynı yoldan geçiyor hamile kalanlarda aynı yoldan geçmiş insanlardır bi dahaki ay müjdeli haberlerlw gelirsin inşallah kendini çok üzüp yıpratma yine de Allah büyüktürBu ay bende çok fazla katılmak istemiyorum kızlar kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen. Uzaktan takip ederim muhabbete pek katılmak istemiyorum, kafamı toplamak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu kadar uzun zaman beklemeyi, herkesr istediği vakit hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insAllah.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen, kınamayında beni nolur. Her adetimde nasıl olduğumu bi Allah bilir..
Maşallah baya bi artmış sağlıkça artsın hep böyle inşallah canımKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?