- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Anlıyorum seni canim....Bu ay bende çok fazla katılmak istemiyorum kızlar kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen. Uzaktan takip ederim muhabbete pek katılmak istemiyorum, kafamı toplamak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu kadar uzun zaman beklemeyi, herkesr istediği vakit hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insAllah.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen, kınamayında beni nolur. Her adetimde nasıl olduğumu bi Allah bilir..
Gozun aydın canım :)Kızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Oy maşallaaahh maşallaaahhKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Afiyet olsun şekerim bulantı yokken ye ya bir gün deEvime geldim çok şükğr bugun bir çılgınlık yapıp cipsi yicem
AY teyzesi yer onun beta hcg siniDokgrudur canım :)
Benım ki kadın ben memnunum ama işte kimiside azeri diye mırın kırın ediyo işte belli olmuyo
Bu ay bende çok fazla katılmak istemiyorum kızlar kusura bakmayın ve yanlış anlamayın lütfen. Uzaktan takip ederim muhabbete pek katılmak istemiyorum, kafamı toplamak istiyorum. Allah kimseye yaşatmasın bu kadar uzun zaman beklemeyi, herkesr istediği vakit hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin insAllah.
Abarttığımı düşünmeyin lütfen, kınamayında beni nolur. Her adetimde nasıl olduğumu bi Allah bilir..
Coook çok kere burdan da tebrik ederim tatlisimmKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Gözün aydın kuzum çok şükür bak korktuğun şeyler olmuyorKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
ay masallahKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo BerraAksa_K
Hamileliğinin keyfini çıkar olumsuz şeyler düşünme güzel düşün güzel olsunTuba'm sorma bana böyle bi geliyorlar 2 saat ağlıyorum oturup..
Şu yavruyu bi görsem daha hiç göremedim bilmiyorum da o belirsizlikten oluyor galiba
NeredeÇok kötü Deprem oldu Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun bu aradaÇok kötü Deprem oldu Allah beterinden korusun
Elazığda 5.2 bayada uzun sürdüNerede
Saol kuzm elim ayağım titredi resmenGeçmiş olsun bu arada
Bende çok korkarım geçenlerde bizi de bi dürtüklediSaol kuzm elim ayağım titredi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?