- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Amin canım rabbim sizlere de yaşatsınMaşallah baya bi artmış sağlıkça artsın hep böyle inşallah canım
Cumartesi doktora gidelim diyoruz kuzum eşimle belki keseyi görürüz vajinal ultrasondaOy maşallaaahh maşallaaahh ♥♥
Allah ne derse o kuzmBende çok korkarım geçenlerde bizi de bi dürtüklediH E dakin ol kuzum sen heyecan yassaaakk
Şükürler olsun kuzummmGözün aydın kuzum çok şükür bak korktuğun şeyler olmuyor
Şükürler olsun kuzummmGözün aydın kuzum çok şükür bak korktuğun şeyler olmuyor
Kuzum test yaptırdım 815 çıktı inanamıyorum halaaHamileliğinin keyfini çıkar olumsuz şeyler düşünme güzel düşün güzel olsun ❤
Ayyyy olabilir mi öyle bi şeyyyay masallahkız ikiz ikiz dedik senden mi geliyor yoksa masallah güzel artıyor
Vajinalden rahat etceksen baktır tabi kuzum bi zararı yok :)Cumartesi doktora gidelim diyoruz kuzum eşimle belki keseyi görürüz vajinal ultrasonda ❤❤
Kayınvalidem aradı akşam gece rüyasında görmüş beni kucağımda bebekleVajinalden rahat etceksen baktır tabi kuzum bi zararı yok :)
Hadi bakalım şurda cumartesıyee ne kaldııı ♥
Atcan tabı bana atmıcan kime atcan ♥Kayınvalidem aradı akşam gece rüyasında görmüş beni kucağımda bebekle ❤ Yok anne dedim ama içimde patladı valla
Ayy 2 güncük kaldı inşallah görürüm bebişi eğer görürsek özelden atarım sana, isteyene de tabi
Valla iyi olsunda memleketi fark etmez darisi basima insallah. Elcin sen prenses dogum diye birsey duydun mu? Gecen biri soyledi ama pek anlamadimDokgrudur canım :)
Benım ki kadın ben memnunum ama işte kimiside azeri diye mırın kırın ediyo işte belli olmuyo
Sana boy boy atıcam teyzesiiAtcan tabı bana atmıcan kime atcan ♥
Yerim o minnnaakk keseyiii ♥
Benımkıdr hep benı görüyodu ismine kadar
Ama ne yalan söylim çoı iyi baktı bana çok şaşırdım
Kayınpederimde oda kafamı nereye çevirsem bişeymi gördün söyle bak alalım şöyle böyle .
Sabah kahvaltıda için bılandıysa söyle kaldıralım .
Aman mutfaga girme için klkar
Şaşırdım valla yalan yok.
Allah razı olsun
Cok sevindim canim gozun aydin masallah cok guzel artmis degerlerinKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E @dombili_xl @nedemistimkibenn @morcivertkedi @can09e @gamzeli_bebis @Minik_ceylo BerraAksa_K
Allah razı olsun kuzum benimCok sevindim canim gozun aydin masallah cok guzel artmis degerlerin
Elazığda deprem oldu saat 20. 45 civarları ben onu dedimKızlar ne depremi??
Cok sukur canimKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E @dombili_xl @nedemistimkibenn @morcivertkedi @can09e @gamzeli_bebis @Minik_ceylo BerraAksa_K
Pazartesi gunu insallah keseyi gorursun degerin 2000 ni gecerAllah razı olsun kuzum benim
Geçmiş olsun kuzumElazığda deprem oldu saat 20. 45 civarları ben onu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?