- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
BanadaKayınvalidem aradı akşam gece rüyasında görmüş beni kucağımda bebekle ❤ Yok anne dedim ama içimde patladı valla
Ayy 2 güncük kaldı inşallah görürüm bebişi eğer görürsek özelden atarım sana, isteyene de tabi
Cumartesi gidelim diyoruz kuzum akşam, vajinal baktırıcam zaten görünür di miPazartesi gunu insallah keseyi gorursun degerin 2000 ni gecer
Saol cnmmGeçmiş olsun kuzum
Epiduralli normal doğuma diyorlar diye biliyoeum canımValla iyi olsunda memleketi fark etmez darisi basima insallah. Elcin sen prenses dogum diye birsey duydun mu? Gecen biri soyledi ama pek anlamadim
Geçmiş olsun canımÇok kötü Deprem oldu Allah beterinden korusun
Ohhhh ohhh ohhh ozaman süper .Sana boy boy atıcam teyzesii ❤ Bugüne bugün yay bebesi doğurcam
Hay maşallah Allah razı olsun kayınvalideden ve kayınpederden.. Ne güzel bakmışlar sana
Benim kayınpederde telefonda konuşurken arkadan bağırıyo ev borcunu bahane etmeyin çocuk yapın ben bakıcam ona masrafları benden karışmayın diyeoo dedim baba sana üçüz doğurucam o zaman
Teşekkür ederim kuzmmm Allah kimseye yaşatmsnGeçmiş olsun canım
Valla künyeyi bileziği ve bez paralarını hazırlasın gümbür gümbür geliyorumOhhhh ohhh ohhh ozaman süper .
Dersin baba sana güvendik napalım
Gonulmeyvesi nasılsın ?merak ettim seni
Çokca Aminn canımAmin canım rabbim sizlere de yaşatsın
Banada bana daCumartesi gidelim diyoruz kuzum akşam, vajinal baktırıcam zaten görünür di mi
Ooooo maşallah canımm saglıkla devam etsin inşallahKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E @dombili_xl @nedemistimkibenn @morcivertkedi @can09e @gamzeli_bebis @Minik_ceylo BerraAksa_K
İnşallah üstüne gormedir seninki ama..Canım sağolasın :) elhamdülillah iyiyim bugün sabah namazında adetim bitti, ve ömrüm de ilk defa 5 gün sürdü. Bugün aşırı dercede göğüs ağrısı çektim, bidr akşamda mide bulantısı baş dönmesi :) ya psikolojimi bozdum iyice yada bi anormallik var hala üstüne görmüş olma umudunu taşıyorum çünkü adetim normalden az oldum
Peki sen nasılsın iyi misin ? Adetin bitti mi ?
İyi geceler kuzum bende uyucam şimdi sabah erken kalkyıydım bugun yatayımmm 10 a kadar ☺Kızlar uykudan bayılıcam geceleri aşırı uykum geliyor ama sabahları da daha alarm çalmadan hortluyorum bu nasıl döngü anlayamadım
Ben yatıyorum hepinizi çok seviyorum dualarda buluşalım
İyi geceler
İnşallah üstüne gormedir seninki ama..
Hatırlarsan mart sonuna doğru ben de yaşadım seninle benzer belirtiler .sonra regl oldum .hamile olduğuma inanmistim oysa ki ..belki Cok isteyince vücut böyle tepkiler veriyor.ya da her ay yaşıyoruz normalde de ama farkında değiliz .çocuğa odaklaninca şimdi farkediyoruz.
Bence detaylı bir doktor kontrolünden gec :) inşallah bu ay tutunur brbislerimjz
Benim regl toplamda 7 gün sürdü.bat 20 Nisan.
İki gündür çalışmalara başladık bakalım ..hayırlısı .bu ay çok sartlamiyorum kendimi..
Canım ovu testini tekararladın mı yoksa artık yapmadın mıBanada bana da
Buyuk ihtimalle gorunur vajinalde masallah degerlerin cok fazla artmis bekledigimiz ikiz senden geliyor olabilir mi?Cumartesi gidelim diyoruz kuzum akşam, vajinal baktırıcam zaten görünür di mi
Evet normal dogum ama agrisizmis galibaEpiduralli normal doğuma diyorlar diye biliyoeum canım
İşte epirural yaptırıyosun canım ama epidural bağlanması içinde belirli bir rahım açıklıgına gelmek gerekiyor .Evet normal dogum ama agrisizmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?