Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhhh ohhh ohhh ozaman süper .
Dersin baba sana güvendik napalım

Kızlar uykudan bayılıcam geceleri aşırı uykum geliyor ama sabahları da daha alarm çalmadan hortluyorum bu nasıl döngü anlayamadım

Ben yatıyorum hepinizi çok seviyorum dualarda buluşalım

İyi geceler

Gonulmeyvesi nasılsın ?merak ettim seni

Canım sağolasın :) elhamdülillah iyiyim bugün sabah namazında adetim bitti, ve ömrüm de ilk defa 5 gün sürdü. Bugün aşırı dercede göğüs ağrısı çektim, bidr akşamda mide bulantısı baş dönmesi :) ya psikolojimi bozdum iyice yada bi anormallik var hala üstüne görmüş olma umudunu taşıyorum çünkü adetim normalden az oldum

Peki sen nasılsın iyi misin ? Adetin bitti mi ?

İnşallah üstüne gormedir seninki ama..
Hatırlarsan mart sonuna doğru ben de yaşadım seninle benzer belirtiler .sonra regl oldum .hamile olduğuma inanmistim oysa ki ..belki Cok isteyince vücut böyle tepkiler veriyor.ya da her ay yaşıyoruz normalde de ama farkında değiliz .çocuğa odaklaninca şimdi farkediyoruz.
Bence detaylı bir doktor kontrolünden gec :) inşallah bu ay tutunur brbislerimjz
Benim regl toplamda 7 gün sürdü.bat 20 Nisan.
İki gündür çalışmalara başladık bakalım ..hayırlısı .bu ay çok sartlamiyorum kendimi..

İyi geceler kuzum bende uyucam şimdi sabah erken kalkyıydım bugun yatayımmm 10 a kadar ☺

Evet canım haklısın zaten benim adet bittiği için göğüs sancısı falan ne alaka dedim kendime, adetim benimde en az 7 gün sürer sadece 1.5 gün kanamam oldu diyebilirim sonra bitti.
Evet doktora gitmeyi istiyorum aslında
İnşallah canım dediğin gibi şartlandırmayalım kendimizi Rabbim nasip ederse olur inşallah :)
Ben ovülasyon tetsi alıcam ama kaçıncı günde yapmaya başlamam lazım bilmiyırorum daha sipariş vermedim adet bitimim hesabıma uymadığı için

Evet normal dogum ama agrisizmis galiba
İşte epirural yaptırıyosun canım ama epidural bağlanması içinde belirli bir rahım açıklıgına gelmek gerekiyor .

Mesela 4 cm .
O cm den sonra belden vuruyolat ve ağrıların azalıyor , hafifliyor .
Yeterli açıklığa ulaşınca doktorun ıkın dıyor ve ıkınıyorsun ..

Videolardan gördüğüm takip ettiğim vloggerlar böyle
4 cm gelene kadar Allak bullak oluyolar o gerçek
Ondan sonra rahatca uyuyolar enerji topluyolar veee bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…