- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Cok sagol canim Allahin izniyle ben normal dogum istiyorum bu tam bana goreymis insallah nasip olursa ben bunu yaptirayim yoksa ben dogum sirasinda bayilirim aciya pej dayanikli degilimdirİşte epirural yaptırıyosun canım ama epidural bağlanması içinde belirli bir rahım açıklıgına gelmek gerekiyor .
Mesela 4 cm .
O cm den sonra belden vuruyolat ve ağrıların azalıyor , hafifliyor .
Yeterli açıklığa ulaşınca doktorun ıkın dıyor ve ıkınıyorsun ..
Videolardan gördüğüm takip ettiğim vloggerlar böyle
4 cm gelene kadar Allak bullak oluyolar o gerçek
Ondan sonra rahatca uyuyolar enerji topluyolar veee bebekk ♥
Hayırlı cumalar canım ❤Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GünaydııınnGünaydın herkese
Günaydın tatlım dün giremedim değerin çok güzel artmış maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın kızlaaar, ikiz geliyor olabilir mi demişsinizama bence haftasına yetişiyor, geç döllendi ya
Baksana masallah cok guzel artiyor yine de belli mi olur birde baktin karninda iki minos var dedi doktorGünaydın kızlaaar, ikiz geliyor olabilir mi demişsinizama bence haftasına yetişiyor, geç döllendi ya
Cok sagol canim Allahin izniyle ben normal dogum istiyorum bu tam bana goreymis insallah nasip olursa ben bunu yaptirayim yoksa ben dogum sirasinda bayilirim aciya pej dayanikli degilimdir
Risk dedigin nasil bir risk? Haklisin normal dogumun en iyisini oldugunu biliyorum Allah mecbur etmesin sezeryan asla dusunmuyorum tabi mecbur kalmadikca. Ama kendimi de biliyorum aciya hic dayanikli degilim kiKızlaar en sağlıklısı normal doğumepidural için prenses doğumu diyorlar ve ciddi riskleri var aslında, beline (kemiğine) kocaman bi iğne yapıyorlar ve bu tutmayadabiliyormuş
Unutmayın ki normal doğum çok sancılı ama annenin bütün günahlarına kefaret oluyor
Gg de 3 gunde falan geliyor tai yasadigin sehire gore de degisiyor canim yok ya bence gec kalmazsin cunku genel de adettin 14.gunu pik oluyorKızlar kızlar kızlaaarr şimdi benim adetlerim normalde 7 gün sürüyor bu ay 5.günde bitti.
Ovülasyon tetsini bugün sipariş edebildim
Ne zaman gelir bilmiyorum
O gelene kadar geç kalmış olur muyum acaba ?
Ovülasyon testini ne zaman yapmaya başlamalıyım ?
Risk dedigin nasil bir risk? Haklisin normal dogumun en iyisini oldugunu biliyorum Allah mecbur etmesin sezeryan asla dusunmuyorum tabi mecbur kalmadikca. Ama kendimi de biliyorum aciya hic dayanikli degilim ki
Gg de 3 gunde falan geliyor tai yasadigin sehire gore de degisiyor canim yok ya bence gec kalmazsin cunku genel de adettin 14.gunu pik oluyor
Risk dedigin nasil bir risk? Haklisin normal dogumun en iyisini oldugunu biliyorum Allah mecbur etmesin sezeryan asla dusunmuyorum tabi mecbur kalmadikca. Ama kendimi de biliyorum aciya hic dayanikli degilim ki
Ayyy naparım acabaaBaksana masallah cok guzel artiyor yine de belli mi olur birde baktin karninda iki minos var dedi doktor
Bende uyanıp hiçbir şey yapmadan işe geldimgünaydın ballarımmmm hayırlı cumalarrrrr
ben kalktım 30 dk eliptik bisiklet yaptım teve2 çalıkuşu eşliğinde
duşumu aldım evimi topladım makyaj yaptımm kahvaltımı yanıma aldım işe geldim
çok mutluyum haftanın son günü
gelsin 2 gün tatil
sen yapma canımmm ye iç yat gezzz keyfine bakkkkBende uyanıp hiçbir şey yapmadan işe geldim
Her sabah kahvaltı yapıyordum bu sabah onu da yapamadımsen yapma canımmm ye iç yat gezzz keyfine bakkkk
o bölüme gelince bende öyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?