Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol canim Allahin izniyle ben normal dogum istiyorum bu tam bana goreymis insallah nasip olursa ben bunu yaptirayim yoksa ben dogum sirasinda bayilirim aciya pej dayanikli degilimdir

Cok sagol canim Allahin izniyle ben normal dogum istiyorum bu tam bana goreymis insallah nasip olursa ben bunu yaptirayim yoksa ben dogum sirasinda bayilirim aciya pej dayanikli degilimdir

Kızlaar en sağlıklısı normal doğum epidural için prenses doğumu diyorlar ve ciddi riskleri var aslında, beline (kemiğine) kocaman bi iğne yapıyorlar ve bu tutmayadabiliyormuş

Unutmayın ki normal doğum çok sancılı ama annenin bütün günahlarına kefaret oluyor

Kızlar kızlar kızlaaarr şimdi benim adetlerim normalde 7 gün sürüyor bu ay 5.günde bitti.
Ovülasyon tetsini bugün sipariş edebildim
Ne zaman gelir bilmiyorum
O gelene kadar geç kalmış olur muyum acaba ?
Ovülasyon testini ne zaman yapmaya başlamalıyım ?

Risk dedigin nasil bir risk? Haklisin normal dogumun en iyisini oldugunu biliyorum Allah mecbur etmesin sezeryan asla dusunmuyorum tabi mecbur kalmadikca. Ama kendimi de biliyorum aciya hic dayanikli degilim ki

Gg de 3 gunde falan geliyor tai yasadigin sehire gore de degisiyor canim yok ya bence gec kalmazsin cunku genel de adettin 14.gunu pik oluyor

Risk dedigin nasil bir risk? Haklisin normal dogumun en iyisini oldugunu biliyorum Allah mecbur etmesin sezeryan asla dusunmuyorum tabi mecbur kalmadikca. Ama kendimi de biliyorum aciya hic dayanikli degilim ki

Canım çok detaylı bi araştırmam olmadı bu konuyla ilgili sadece duyduklarımla ilgili yorum yaptım şimdi iğneyi belden vurdukları için belden aşağısı Allah korusun felç riskini duymuştum

Tatlım ama ben seni korkutmuş olmayayım şuan da tıp çok ilerledi maşallah :) detaylı araştırmanı yapıp tecrübeli bi doktorla ılabilir tabi

Böyle yorum yaptığım için üzgünüm
Sadece duyduğumu yazıverdim bi anda

Bende uyanıp hiçbir şey yapmadan işe geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…