Kızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E dombili_xl @nedemistimkibenn @morcivertkedi @can09e G gamzeli_bebis Minik_ceylo @BerraAksa_K
Elazığda deprem oldu saat 20. 45 civarları ben onu dedim
niye bulantınmı var ?Her sabah kahvaltı yapıyordum bu sabah onu da yapamadım
Yok be uyanamadımniye bulantınmı var ?
dr zahide küçük.. o videolarında anlatıyor..Valla iyi olsunda memleketi fark etmez darisi basima insallah. Elcin sen prenses dogum diye birsey duydun mu? Gecen biri soyledi ama pek anlamadim
günaydınnn canım nasılsın bakalımmmmm varmı hiç belirti az kaldı büyük güneGünaydın kuzular
Bence de canım, günaydınGünaydın kızlaaar, ikiz geliyor olabilir mi demişsinizama bence haftasına yetişiyor, geç döllendi ya
Sabah regli ağrısı gibi uyandım.. akıntı devam ediyor.. test çizgisi caspergünaydınnn canım nasılsın bakalımmmmm varmı hiç belirti az kaldı büyük güne
ay hadi inşalalh tutunmuştur bebiş.Sabah regli ağrısı gibi uyandım.. akıntı devam ediyor.. test çizgisi casperduygular şelale
Siz inşallah öyle yaparsınız o günler gelinceKızlaar en sağlıklısı normal doğumepidural için prenses doğumu diyorlar ve ciddi riskleri var aslında, beline (kemiğine) kocaman bi iğne yapıyorlar ve bu tutmayadabiliyormuş
Unutmayın ki normal doğum çok sancılı ama annenin bütün günahlarına kefaret oluyor
İnşalllaaahay hadi inşalalh tutunmuştur bebiş.
bi güzel haberde senden gelsin :)
aynen öyle oluyor bekleyince geçmek bilmiyoİnşalllaaahzamanda geçmek bilmiyor
Günaydın kuzummmBence de canım, günaydın
ceyloo ne zaman belli olcak tam olarakk??Sabah regli ağrısı gibi uyandım.. akıntı devam ediyor.. test çizgisi casperduygular şelale
Benımde niyetim o inşallah rabbım nasip eder .Cok sagol canim Allahin izniyle ben normal dogum istiyorum bu tam bana goreymis insallah nasip olursa ben bunu yaptirayim yoksa ben dogum sirasinda bayilirim aciya pej dayanikli degilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?