Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşeyde risk var canım ..
Ameliyatta normal doğumda herseyde rabbım sağlıkla sıhhatle kavustursun

kızlar bende çok normal doğum yapmak istiyorum. hatta doğal doğum her şeyiyle doğal. ne suni sancılı ne epiduralli ne dikişli. insallah gönlümdeki gibi nasip olur. bunun için hamilelikten bazı seyler yapmak gerekiyor doktorla bu kontrolde konusucam onları. işte perine masajı, sıcak uygulama vs. Ardnlina H E

Bende herhangı bir mudahale almak istemem ama eğer dayanamazsamda sanırım müdahale ettiririm :))

Hele ki doktor derseki bebeğin solunumunsıkıntılı al al al al sezeryana deriö

Allahım inşallah istediğimiz şekilde doğum yapmamızı nasip eder..

Her doğum kutsaldır . Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın

yaa işte doktor çok önemli. mesela suni sancı verildiği zaman bebeğin kalp atışları hafif düşebilirmiş ve bu normalmiş. ama bazı doktorlar biraz da hemen çıksın aradan diye suni sancıdan sonra bebeğin kalp atışları düşüyor sezeryana alalım mı diyolar hooop kesildin. Allah iyi insanlarla karsılastırsın ben doktoruma bu konuda güveniyorum

Günaydın bebeğim,
Ofiste cam kapı açık elimde kolonya dolanıyorum, kusamıyorum da kuru kuru bulantı

Allah razı olsun kuzum inşallah artmaz..
Ayy ayy bilmez miyim ne zor

Rabbım yardımcın olsun en kısa sürede geçsin bitanem .

Tavsiyem doktora bulantılatından bahsetceksin oda bukantı ilacı verirse metpamid yazarsa isteme kuzum çok dokunuyor .
Ben hiç ilaçsız falan atlattım ama ben evdeyım .
Yataktan yatağa attım kendimi .
Sen işte oldugun için dinç olman lazım ..

Ayva falan getir yanına salatalık ..
Bana o dönemler bir nebzrr işe yaramıltı .
Ne yersen ye çok iyi çiğne :/
Çıkarırsan zorlanma

canım sen hangi doktora gidiyosun bu yakada :)

Ay seni şimdi öyle iyi anlıyorum ki kuzum.. Çok zormuş..

Metpamid değil de emedur daha iyi aslında ama ben ilaç kullanmak istemiyorum bugün çubuk krakerle ayran getirdim yanımda ayran içmeye çalışıyorum şimdi.. Dün ayva yedim evde akşam iyi geldi o da biraz.

Evde olsam yine biraz daha kurtarırım ama işteyim, tek kadında benim 2 tane ortak var erkek 3ümüz varız sadece küçücükte yer utanıyorum lavaboya gir çık Ama yapcak bir şey yok..

Ya benım korkum sunı sancı .
Örnek olarak eylül öztürkü verem kız 42. Haftaya kadar bekledi
Eee gelendi bebek nolcak ?
Daha beklenemez sanırım bebek içerde sıkıntı yaşıyo kakasını falan yapıyo bunlar risk ..

İnşallah su giib doğumlarımız okur .
Mesela şuan planlarımda sancım başladıgında hemen hastaneye gitmemek var evde belli bir süre durmak var
Ama bunlar plan
O an heyecandan düşüp bayılmazsam
Huzo panığe kapılmazsa

Son ana kadar deliler giibi dans etmek var

Dün ınst. Gezerken ikizlere gebe bir hemşire bayan gördüm Allahım böyle pozitif bir kadın olamaz bugun doğumu var rabbım sağlıkla kavustursun .
Kocaman karnıyla bir oynuyorkii Allahımmm çok güzeller maşallahh maşallaaahh maaşllaaahh

Tabi ben sosyal medyaya öyle şeyler koymma
Ve inşallah ilk 3 ay yaşadığım zorlukları devamında yaşamam
Çünkğ artık eğlenceli zamanlara gelemk istiyorum
Bebeğimi hissetmek onunla konusmak istiyorum

Doğumdan ne ara buraya geldim ben

Çubuk sana iyi geliyosa iyi bana hiç iyi gelmedi

Öyle kuzum bende tektim gebelikte çalılırken bide yogun dönem
Müşteri gelirdi ben bi sn deyip wc ye koşturrurduma amnn oda ne wc dolu
Ya poşete ya dışarıya koşardım .
Butun gözler bana acıyarak bakardı

benim görümcem suyu geldikten sonra 5 gibi gelmiş suyu evi toplamış cam silmiş ( buraya inanmıyorum ama ) yatakları açmış gece 12 gibi doktora gitmiş 10 dk da doğurmuş

aaayy o kadını bende gördüm. çok imrendim ya masallah. kuzum bende gitmicem sancılar düzene girince gidicem. 5 dkya bir olunca. ben bu konuda soğukkanlıyım biraz. bakalım insallah planlarımdaki gibi olur. ama aklında olsun hastaneye gitmeden sıcak bi duş al. yumuşatıyor kasları açılmayı kolaylaştırıyor. ilk ben deneyimlicem burda detaylı detaylı anlatırım

benim görümcem suyu geldikten sonra 5 gibi gelmiş suyu evi toplamış cam silmiş ( buraya inanmıyorum ama ) yatakları açmış gece 12 gibi doktora gitmiş 10 dk da doğurmuş
Gerçekse ne güzel valla ilk çocuklarımı ?
Çok sakınler sanırım ben İstanbuldayım kız trafikte doğurmma inşallah bizim hastane 1 saat mesafede

Aynı ben işte tek fark ben dışarıya da koşamam balkonumuz yok, 4.kattayız

Valla kuzum Allah sana bana hepimize kolaylık versin, iyi olsunlar da biz kusalım önemli değil

Evet herşeyi beklıyorum sey de bize kızlar şuan ılık bir dul alıyorum

Benım hastane uzak yaaa bide biliyosun trafik varsa Allllaaaaaa yolda artık pırtlayırım

Bu konuda endişelerim var hastanemı belki 10 dk mesafede ki medicalparka alırım doktorumu sevdiğim için hiç istemiyorum ama off off blmiyorum ☺

Aynı ben işte tek fark ben dışarıya da koşamam balkonumuz yok, 4.kattayız

Valla kuzum Allah sana bana hepimize kolaylık versin, iyi olsunlar da biz kusalım önemli değil
Kuzum cebinde hep renkli poşet olsun . Benı şuan soysan çantamdan ceket ceplerimden ne poşetler çıkar
Tam kusmalık deyip cebe atıyorum

Dün poşet lazım oldu bende varr diyereeee çıkarttım verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…