Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekse ne güzel valla ilk çocuklarımı ?
Çok sakınler sanırım ben İstanbuldayım kız trafikte doğurmma inşallah bizim hastane 1 saat mesafede
istanbulda kız bizim alt katta oturuyo hastaneside eve yürüme mesafesi 15 dk.
zaten bilirsin bahat lar var bizim ordada şubesi vardı kapandı hatta orda doğurmuş
hepsi tamamda cam silme kısmına pek inanmadım
ikincide böyle olmuş ilkinde hastaneye erken gittim boşuna bekledim orda dedi ilkşnde tecrübe ettiği için ikincide öyle yapmış :)
kız ben senin doğumuna gelem ebesi olim yakınım

Ay gel kız bana yardımcı ol
Zaten rabbım nasip ederse burdan yazarım ben doğuruyom diye

bende atlar gelirim bize çok yakın o hastane
bildiririm burdan elçin şuan yırtınıyo elçin şuan ıkınıyo diye an an
veeeee elçin çatır çatır doğurdu
Ayy rabbim inşallah nasip eder

Yakın olan herkesi çikokatasıyka beklıyorum
Görgüsüzlüğün bukadarı

Kuzum cebinde hep renkli poşet olsun . Benı şuan soysan çantamdan ceket ceplerimden ne poşetler çıkar
Tam kusmalık deyip cebe atıyorum

Dün poşet lazım oldu bende varr diyereeee çıkarttım verdım
iyi fikir birkaç tane depolayayım ben nerde ne olacağı belli olmuyor dün minibüse bindim teyzenin biri bez çanta veriyor buna kus kusacaksan diye

iyi fikir birkaç tane depolayayım ben nerde ne olacağı belli olmuyor dün minibüse bindim teyzenin biri bez çanta veriyor buna kus kusacaksan diye
Bende snaa şunu anlatayım
İilk gebelikte doktors gittik işte bebeğin tam kalp sesini alamadı bana dediki dışarı çıkın 1.5 litre su al onu iç gel dedi . Bizde eşimle hastane dışına çıktık işte ben içiyorum .
Anam bir bulnayı geldi dedim aşkım çabuk bana polet bul
Eşim hemen bir büfeye girdi ama benım tutma imkanım yoktu
Bi anda tazikli su gibi fışkırttım
Sadece su ama midem boş çünkü .
Eşim geldiğinde kusuyodum hala eşim diyoki al al getiridm buna devam et
Sus beeee diye o arada bağırıyorum
Son bir teyze gelip demez mi üstünü kapatın
Hayır neyin üstünü kapatayım 1 litre su boşaltmışsın gibi duruyo full su
Bazı insanlar mal işte napcan gitcen üstüne kuscan

hiç panik yapma o kadar fırsatın olur emin ol. ben etrafımdan tecrübeliyim zatwn son kontrollerde doktor bi tahmin yapar 2 gün sonra falan diye. ona göre ayarlanırsın. ayy cok heyecanlı

hiç panik yapma o kadar fırsatın olur emin ol. ben etrafımdan tecrübeliyim zatwn son kontrollerde doktor bi tahmin yapar 2 gün sonra falan diye. ona göre ayarlanırsın. ayy cok heyecanlı
Ay evet
Yaa bide ben normalde çok güçlüyümdğr ama tek olunca
Yanımda eşim annrm olsun hemen salarım kendimi
Hiç sevmıyorum bu huyumu ..
doğumda eşimi yanımda istiyorum ama bu sefer güçsüz olucam diye korkuyorum

Allahım nasip ederse hastaneye annemleri ve kayınvalidemleri doğum sonra çağırmayı planlıyoruz .

Şimdi birde o stresi yaşıyamam acıyan gözler olursa salarım kendımı

Ama tabi şuda var annem son günlerde yalnız bırakmaz benı o zaman sakata girer bu plan

Şey derim biz bi gezip gelelim

ayy o mide bulanırken de bir yudum su içmek insana eziyet ya, bende zorluyorum yok ı ıh olmuyor

Kıyamam enişteye de koşmuş ama yetişememiş

Teyzeye de ne üstünü örtmesi teyze yıkayıp toprağa gömücem diyeydin keşke ben derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…