ayy o mide bulanırken de bir yudum su içmek insana eziyet ya, bende zorluyorum yok ı ıh olmuyor
Kıyamam enişteye de koşmuş ama yetişememiş
Teyzeye de ne üstünü örtmesi teyze yıkayıp toprağa gömücem diyeydin keşke ben derim
Kız hiçbir şey kalmamış yaa8inde kuzum pazartesi günü
geçen ay soğan kürü yaptım 2 gün geç adet oldum.Aranizda hic sogan kuru kullanan varmi arkadaslar. Yumurtlamayi öne aliyormu merak ediyorum. 5. Gujumde suan
Abla sabah test yaptın mı sen???? He ceylo bizim cylnkızlar selam hala gelen giden yok.. bugün de gelmezse şüpheli hı ne dersiniz?
brrk'ı biliyorum halime :) almila gamzeli kuzular sizde haberler nasıl? ceylo cynprl vardı o mu :)
ben 4 gün erken oldumkızlar selam hala gelen giden yok.. bugün de gelmezse şüpheli hı ne dersiniz?
brrk'ı biliyorum halime :) almila gamzeli kuzular sizde haberler nasıl? ceylo cynprl vardı o mu :)
inş. hayırlısı aşılamamı olmuştunuz8inde kuzum pazartesi günü
Demekki herkesde farkli etki birakiyor. Erken yumurtlamam oldu diyenler vardi .bende hafif bi lekelenme gordum enfeksiyon mu atiyorm yoksa yumurtlama lekelenmesi mi bilemedim erken aslinda daha.geçen ay soğan kürü yaptım 2 gün geç adet oldum.
bu ay yapmadım ama ilk defa 4 gün erken adet oldum
soğan kürüylemi alakalıdır yoksa mevsimselmi bilmiyorum
ben soğan kürünün bariz bi etkisini gördüm diyemem görünürde bişey olmadı ama içerde muhakkak bişeyler yapmıştırrr :)Demekki herkesde farkli etki birakiyor. Erken yumurtlamam oldu diyenler vardi .bende hafif bi lekelenme gordum enfeksiyon mu atiyorm yoksa yumurtlama lekelenmesi mi bilemedim erken aslinda daha.
yaptım yaptım çok hayali olsa daha belirgin çıkardı sanırım çöpe attım kuzum :)Abla sabah test yaptın mı sen???? He ceylo bizim cyln
aaa neden ki ovu yapıyorsun kuzum belli değil miydi yum.
Hii benimkızlar selam hala gelen giden yok.. bugün de gelmezse şüpheli hı ne dersiniz?
ben hiç ovu yapmadımkii bu ay yapcam ilk defa sipariş ettim :)yaptım yaptım çok hayali olsa daha belirgin çıkardı sanırım çöpe attım kuzum :)
Ya abla niye çöpe atıyosun bi baksaydık, yarın yap at bak bize küserimyaptım yaptım çok hayali olsa daha belirgin çıkardı sanırım çöpe attım kuzum :)
Tavuk yumurtaları sayıyordur
aa aklımda öyle kalmış hee sen önceden gebelik testi yapansıınben hiç ovu yapmadımkii bu ay yapcam ilk defa sipariş ettim :)
bakalım bu ay anlıcaz ben ne zaman yumurtluyom
İnşallah bebişten sarkmıştıraa aklımda öyle kalmış hee sen önceden gebelik testi yapansııniyi yapmışsın bi bak bi kontrol et bakalım inşallah bu ay onla tuttur canım.. inşallah benimki de bebişten sarkmıştır :) o kadar söylendim ben ettim ben buldum diyorum.. Rabbim hayırlısını versin.
inşallah bebiş vardır evettt yaaa keşke testi atmasaydınız bakardıkk bi :)aa aklımda öyle kalmış hee sen önceden gebelik testi yapansııniyi yapmışsın bi bak bi kontrol et bakalım inşallah bu ay onla tuttur canım.. inşallah benimki de bebişten sarkmıştır :) o kadar söylendim ben ettim ben buldum diyorum.. Rabbim hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?