Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranizda hic sogan kuru kullanan varmi arkadaslar. Yumurtlamayi öne aliyormu merak ediyorum. 5. Gujumde suan
geçen ay soğan kürü yaptım 2 gün geç adet oldum.
bu ay yapmadım ama ilk defa 4 gün erken adet oldum
soğan kürüylemi alakalıdır yoksa mevsimselmi bilmiyorum

geçen ay soğan kürü yaptım 2 gün geç adet oldum.
bu ay yapmadım ama ilk defa 4 gün erken adet oldum
soğan kürüylemi alakalıdır yoksa mevsimselmi bilmiyorum
Demekki herkesde farkli etki birakiyor. Erken yumurtlamam oldu diyenler vardi .bende hafif bi lekelenme gordum enfeksiyon mu atiyorm yoksa yumurtlama lekelenmesi mi bilemedim erken aslinda daha.

Demekki herkesde farkli etki birakiyor. Erken yumurtlamam oldu diyenler vardi .bende hafif bi lekelenme gordum enfeksiyon mu atiyorm yoksa yumurtlama lekelenmesi mi bilemedim erken aslinda daha.
ben soğan kürünün bariz bi etkisini gördüm diyemem görünürde bişey olmadı ama içerde muhakkak bişeyler yapmıştırrr :)
bide bne pko kist iltihap vs. bi rahatsızlık yok ben öyle bişey varsada temizler niyetiyle yaptım :)
erken yumurtlama oldumu bilmiyorumm ovu testi yapmıyorum yapsam söylerdimm :)
kaç var ki sizin bata ?
soğan küründe kaçıncı gündesiniz

ben hiç ovu yapmadımkii bu ay yapcam ilk defa sipariş ettim :)
bakalım bu ay anlıcaz ben ne zaman yumurtluyom
aa aklımda öyle kalmış hee sen önceden gebelik testi yapansıın iyi yapmışsın bi bak bi kontrol et bakalım inşallah bu ay onla tuttur canım.. inşallah benimki de bebişten sarkmıştır :) o kadar söylendim ben ettim ben buldum diyorum.. Rabbim hayırlısını versin.

İnşallah bebişten sarkmıştır

inşallah bebiş vardır evettt yaaa keşke testi atmasaydınız bakardıkk bi :)
eevet ben erken test yapanım yapanlardanım daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…