inşallah kuzum sağol, senin de daha var ama hayali görünüyormuş sanırım inşallah o ay bu aydır:)İnşallah bebişten sarkmıştır
inş. belirtiler var mı pekiEvet canım aşılama oldum
Benim regl 3 gün geçince bile çizgi hayaletti kan anca 9 çıktı ama herkes ben gibi değişik olmak zorunda değilben direk kan veriyim bari 3 testi yedim :))
evet evet yapanlardan :)inşallah bebiş vardır evettt yaaa keşke testi atmasaydınız bakardıkk bi :)
eevet ben erken test yapanım yapanlardanım daha doğrusu
kız bebe misin küsecem de küsecemm :)Benim regl 3 gün geçince bile çizgi hayaletti kan anca 9 çıktı ama herkes ben gibi değişik olmak zorunda değilSen sabah bi idrar yap abla olmazsa kan ver ama bak buraya atmazsan küserim sana
inşalalh öyle olurrrrevet evet yapanlardan :)
b12 düşüktü sağolsun dombili dilaltını önermişti sirkende new plusu önerdi 462ye yükseltmiş.. bakalım inşallah benim için de o ay bu ay olsun:)
İnşallah.. iğnenin etkiside var kuzum bende ana bu sefer çok erken gittiinşallah kuzum sağol, senin de daha var ama hayali görünüyormuş sanırım inşallah o ay bu aydır:)
Vallaha da küserim test istiyom sendenkız bebe misin küsecem de küsecemm :)
hem ben senden dolayı umutlanıyorum ki yum.yapmana rağmen geç gösterdi kendini.. inşallah benim de öyle olur..
Ayy ben içemiyorum, bayılırım benim yerime de iç kızovu testlerim dağıtıma çıkmış
bi keyif kahvesi içip kutliyim
Afiyet olsunn kokusu burnuma geldi vallaovu testlerim dağıtıma çıkmış
bi keyif kahvesi içip kutliyim
Çatlamış canım işte birlikteliğr 2-3 gün devamBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E morcivertkedi dvtb Hayalperest07 U Ufukta_bebek 15yusra11 YEKTA61 Red Phoenix
Bence çatlamış kuzuBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E morcivertkedi dvtb Hayalperest07 U Ufukta_bebek 15yusra11 YEKTA61 Red Phoenix
Herşeyde risk var canım ..
Ameliyatta normal doğumda herseyde rabbım sağlıkla sıhhatle kavustursun
Daha bata cok var ayin 7si yumurtlama donemimdi normalde 5 gundur iciyorum. Ama bejim enfeksiyonum oldugundan akinti yapiyor bende.ben soğan kürünün bariz bi etkisini gördüm diyemem görünürde bişey olmadı ama içerde muhakkak bişeyler yapmıştırrr :)
bide bne pko kist iltihap vs. bi rahatsızlık yok ben öyle bişey varsada temizler niyetiyle yaptım :)
erken yumurtlama oldumu bilmiyorumm ovu testi yapmıyorum yapsam söylerdimm :)
kaç var ki sizin bata ?
soğan küründe kaçıncı gündesiniz
Siz inşallah öyle yaparsınız o günler gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?