maşallahKızlaar sonuç çıktı 815,25 hamdolsunH E @dombili_xl @nedemistimkibenn morcivertkedi @can09e @gamzeli_bebis @Minik_ceylo @BerraAksa_K
aynen bizde sallandık bayağı Şanlıurfa'da hissetti yaniElazığda 5.2 bayada uzun sürdü
geçmiş olsunaynen bizde sallandık bayağı Şanlıurfa'da hissetti yani
geldimmmm
o iş yaşAy evet
Yaa bide ben normalde çok güçlüyümdğr ama tek olunca
Yanımda eşim annrm olsun hemen salarım kendimi
Hiç sevmıyorum bu huyumu ..
doğumda eşimi yanımda istiyorum ama bu sefer güçsüz olucam diye korkuyorum
Allahım nasip ederse hastaneye annemleri ve kayınvalidemleri doğum sonra çağırmayı planlıyoruz .
Şimdi birde o stresi yaşıyamam acıyan gözler olursa salarım kendımı
Ama tabi şuda var annem son günlerde yalnız bırakmaz benı o zaman sakata girer bu plan
Şey derim biz bi gezip gelelim
Darısı başına kuzummmgözün aydın kuzum bak hiç gerek yok strese sakin sakin tadını çıkar minnoşun
canım yumurtan çatlamış hadi bakalım değerlendir bikaç gün daha sonra bekleme moduna geç kuzum inşallah hayırlı haberler verirsin bizlereBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E morcivertkedi dvtb Hayalperest07 @Ufukta_bebek @15yusra11 @YEKTA61 Red Phoenix
Annemdense eşim çümkü kürtaj günü bile kimseyi yanına almadım ,o iş yaşannenin huyunu biliyorsundur eğer sana güç veremezse bende eşinle git derim. ama eşinin de huyu önemli. valla ben eşimi yanıma almıcam. o hiç dayanamaz aşırı pimpirikli ve abartıyor. ben annemi yada ablamı alırım diye düsünüyorum
İnşallahhh inşallahcanım yumurtan çatlamış hadi bakalım değerlendir bikaç gün daha sonra bekleme moduna geç kuzum inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere
canım yumurtan çatlamış hadi bakalım değerlendir bikaç gün daha sonra bekleme moduna geç kuzum inşallah hayırlı haberler verirsin bizlereBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E morcivertkedi dvtb Hayalperest07 @Ufukta_bebek @15yusra11 @YEKTA61 Red Phoenix
Canım Allah korusun bu kist yüzünden de testler sürekli koyu çıkabiliyormuş hageldimmmmbugün de hastam olmadığı için yatak keyfi yapayım biraz dedim
Allah razı olsun canımgeçmiş olsun
yok tatlım merak etme kist falan da yokCanım Allah korusun bu kist yüzünden de testler sürekli koyu çıkabiliyormuş ha
He iyi bi tane bayan bende kist oluşmuş sürekli ovu testlerim ondan koyu çıkıyormuş diyodu ondan söyledim canımyok tatlım merak etme kist falan da yokdoktor kontrolündeyim sürekli
Canım testin hiç düzgün koyu olmadı ki nasıl hemen çatlıyor ben anlamadım bence sen yine de adetine kadar ilişkiyi elden bırakmaBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E morcivertkedi dvtb Hayalperest07 @Ufukta_bebek @15yusra11 @YEKTA61 Red Phoenix
dogrudur olabilir bir fikrim yok ben mesela dün hcg testi de yapmıştım sabah anında 2. çizgi çıktı gittim kan verdim 1,0 çıktı akşam eve gittim teste tekrar baktım 2. çizgi pembe pembe yerli yerinde duruyorduHe iyi bi tane bayan bende kist oluşmuş sürekli ovu testlerim ondan koyu çıkıyormuş diyodu ondan söyledim canım
Aynen bende öyle düşündüm su bir kaç gün devam sonrada iki günde bir devam ederizCanım testin hiç düzgün koyu olmadı ki nasıl hemen çatlıyor ben anlamadım bence sen yine de adetine kadar ilişkiyi elden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?