Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebelikten olsunda başka kötü bişey den olmasın canım

yok kuzum gebelik falan da yok çok enterasan bir bünyeye sahibim ben galiba yeni yeni ögreniyorum bünyemi
Doktoruna gittin mi peki hiç anlattın mı bu durumunu yoksa öncesinden gittiğin için mi biliyorsun kist falan olmadığını canım bana da değişik geldi hep böyle koyu çıkarsa sen nasıl yumurtladığını çatladığını anlican

ben adetimin 3. günü gittim muayne etti sorun yok 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittim yumurtan çatlamış dedi 19 martta yumurtladım herhalde çünkü 20 sinde ultrason ile baktıgında çatlama olmuştu hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan dedi tertemiz kist falan yok demişti

Hormon testi falan da yapılmış mıydı o günü canım bilmiyom ki neden bi insanda hep böyle yüksek çıkıyor benim aklıma takıldı canım inşallah ki kötü bişey yoktur

Hormon testi falan da yapılmış mıydı o günü canım bilmiyom ki neden bi insanda hep böyle yüksek çıkıyor benim aklıma takıldı canım inşallah ki kötü bişey yoktur
canım herşeyim tertemiz hormonlarda da sıkıntı yok bir tek troid in biraz sınırda ama sorun yok dedi onun içinde valla bilmiyorum benim doktora göre 1 ayda içinde farklı zamanlarda 2 defa yumurtlama da olmazmış öyle birşey bilimsel olarak yokmuş

Aman bi sorunun olmasında senin canım hepte koyu çıksın sende gün aşırı ilişikine devam et belki ikinci kez yumurtlama olur neden olmasın yani

Ablam 8 cm açıkla sezaryana girdi senin dediğin gibi kalp atışları baya yavaşlamıştı ama bizimkinin günü geçmiş içerde pisligini yemiş 10 15 gün kuvezde kalmışti kuzum

kızlar selam hala gelen giden yok.. bugün de gelmezse şüpheli hı ne dersiniz?
brrk'ı biliyorum halime :) almila gamzeli kuzular sizde haberler nasıl? ceylo cynprl vardı o mu :)

Benim bi haftadır belliydi abla geleceği sabah oldum oluyorum ağrıdan maffoldum esim eve bıraktı uzanıyorum hadi bakalım inşallah olmazsin cınım geç dollenmedir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…