- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
İnşallah gebelikten olsunda başka kötü bişey den olmasın canımdogrudur olabilir bir fikrim yok ben mesela dün hcg testi de yapmıştım sabah anında 2. çizgi çıktı gittim kan verdim 1,0 çıktı akşam eve gittim teste tekrar baktım 2. çizgi pembe pembe yerli yerinde duruyordukana bulaşmadan idrarda kalan bir gebelik var galiba bende de
yok kuzum gebelik falan da yok çok enterasan bir bünyeye sahibim ben galiba yeni yeni ögreniyorum bünyemiİnşallah gebelikten olsunda başka kötü bişey den olmasın canım
Aynen öyle canım belki sonradan tekrardan yumurtlaman olur yine adet düzenin nasıldı seninAynen bende öyle düşündüm su bir kaç gün devam sonrada iki günde bir devam ederiz
Düzenlidir 27 28 29 günde bir olur ama genelede 28dirAynen öyle canım belki sonradan tekrardan yumurtlaman olur yine adet düzenin nasıldı senin
Doktoruna gittin mi peki hiç anlattın mı bu durumunu yoksa öncesinden gittiğin için mi biliyorsun kist falan olmadığını canım bana da değişik geldi hep böyle koyu çıkarsa sen nasıl yumurtladığını çatladığını anlicanyok kuzum gebelik falan da yok çok enterasan bir bünyeye sahibim ben galiba yeni yeni ögreniyorum bünyemi
Eğer 28 günde bir oluyorsan o zaman daha erken yumurtlaman olması gerekiyordu çünkü çatlamadan 14 gün sonra beklenen adetin oluyor inşallah tutar da canım ne şekilde oluyorsa olsun artıkDüzenlidir 27 28 29 günde bir olur ama genelede 28dir
Aynen öyle, pco varsa testler yanıltıcı çıkabiliyor, lh hormonu çok yüksek olduğu için sürekli tahminim.He iyi bi tane bayan bende kist oluşmuş sürekli ovu testlerim ondan koyu çıkıyormuş diyodu ondan söyledim canım
İnşallah canımmmEğer 28 günde bir oluyorsan o zaman daha erken yumurtlaman olması gerekiyordu çünkü çatlamadan 14 gün sonra beklenen adetin oluyor inşallah tutar da canım ne şekilde oluyorsa olsun artık
Bende bi bayanın söylediğiyle yola çıkıp söyledim de inşallah kötü bişeyi yokturAynen öyle, pco varsa testler yanıltıcı çıkabiliyor, lh hormonu çok yüksek olduğu için sürekli tahminim.
ben adetimin 3. günü gittim muayne etti sorun yok 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittim yumurtan çatlamış dedi 19 martta yumurtladım herhalde çünkü 20 sinde ultrason ile baktıgında çatlama olmuştu hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan dedi tertemiz kist falan yok demiştiDoktoruna gittin mi peki hiç anlattın mı bu durumunu yoksa öncesinden gittiğin için mi biliyorsun kist falan olmadığını canım bana da değişik geldi hep böyle koyu çıkarsa sen nasıl yumurtladığını çatladığını anlican
Hormon testi falan da yapılmış mıydı o günü canım bilmiyom ki neden bi insanda hep böyle yüksek çıkıyor benim aklıma takıldı canım inşallah ki kötü bişey yokturben adetimin 3. günü gittim muayne etti sorun yok 10 gün sonra gel dedi 10 gün sonra gittim yumurtan çatlamış dedi 19 martta yumurtladım herhalde çünkü 20 sinde ultrason ile baktıgında çatlama olmuştu hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan dedi tertemiz kist falan yok demişti
canım herşeyim tertemiz hormonlarda da sıkıntı yok bir tek troid in biraz sınırda ama sorun yok dedi onun içindeHormon testi falan da yapılmış mıydı o günü canım bilmiyom ki neden bi insanda hep böyle yüksek çıkıyor benim aklıma takıldı canım inşallah ki kötü bişey yoktur
Aman bi sorunun olmasında senin canım hepte koyu çıksın sende gün aşırı ilişikine devam et belki ikinci kez yumurtlama olur neden olmasın yanicanım herşeyim tertemiz hormonlarda da sıkıntı yok bir tek troid in biraz sınırda ama sorun yok dedi onun içindevalla bilmiyorum benim doktora göre 1 ayda içinde farklı zamanlarda 2 defa yumurtlama da olmazmış öyle birşey bilimsel olarak yokmuş
yaa işte doktor çok önemli. mesela suni sancı verildiği zaman bebeğin kalp atışları hafif düşebilirmiş ve bu normalmiş. ama bazı doktorlar biraz da hemen çıksın aradan diye suni sancıdan sonra bebeğin kalp atışları düşüyor sezeryana alalım mı diyolar hooop kesildin. Allah iyi insanlarla karsılastırsın ben doktoruma bu konuda güveniyorum
kızlar selam hala gelen giden yok.. bugün de gelmezse şüpheli hı ne dersiniz?
brrk'ı biliyorum halime :) almila gamzeli kuzular sizde haberler nasıl? ceylo cynprl vardı o mu :)
Zaten onun için adet biter bitmez başladım ama 14günde silik hale döndü bakalım olacak miEğer 28 günde bir oluyorsan o zaman daha erken yumurtlaman olması gerekiyordu çünkü çatlamadan 14 gün sonra beklenen adetin oluyor inşallah tutar da canım ne şekilde oluyorsa olsun artık
Acaba yumurtlaman olmadı mı bu ay inşallah öyle bişey olmamıştır daZaten onun için adet biter bitmez başladım ama 14günde silik hale döndü bakalım olacak mi
İnşallah canımmAcaba yumurtlaman olmadı mı bu ay inşallah öyle bişey olmamıştır da
Ama yumurtlama olmasa o koyu hali hiç görmezdik herhaldeAcaba yumurtlaman olmadı mı bu ay inşallah öyle bişey olmamıştır da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?