Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bi haftadır belliydi abla geleceği sabah oldum oluyorum ağrıdan maffoldum esim eve bıraktı uzanıyorum hadi bakalım inşallah olmazsin cınım geç dollenmedir inşallah
canımm geçmiş olsunn inşallahh cınıımm inşallah öyledir :)) bu ay olmazsa öbür ayyy:)

Ya kızlar benmi yanlış hesap yapıyorum ayın 20 sinde pik oldu 3 veya 4 u adet olmam lazımdı ben 5inde oldum bu nasıl oluyor anlamadım? Benim hesabımmı yanlış acaba

Eklentiler

• Screenshot_20190405-135428.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 54
Bekliyorum gelir diye kuzu bakalım hayırlısı aslında işim kolay olsaydı gider verirdim acilde bakmıyorlarmış yakınımda özel vereceğim hastane falan yok kadın doğuma gitsem kalır amaan

Acilde niye bakmıyor larmis ben çok yaptırdım direk test deme abla ağrım var de kasiklarimda yanmam var felan de bide de hamilelik şüphem var de

Ya kızlar benmi yanlış hesap yapıyorum ayın 20 sinde pik oldu 3 veya 4 u adet olmam lazımdı ben 5inde oldum bu nasıl oluyor anlamadım? Benim hesabımmı yanlış acaba
Görünce yazıyım dedim, herkesinki aynı olmuyor tabii ama benimki çatlamanın üzerine 14 gün ekleyince geliyor, büyük ihtimalle 21'inde çatlamıştır..

Red Phoenix canım sen sigara içiyodun ne yaptın tamamen bırakabildin mi merak ettim bende bırakmak istiyorum bırakmana sadece bebek öi sebep oldu
Bıraktım kuzum, bebeği öğrenince pakedimi çöpe attım. Günde 1 paket içiyordum normalde. Kolay değil çok zor, çok zorlanıyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum, çok sinirliyim, tahammülsüzüm ama geçecek inşallah. Daha ağzıma sürmem. Sende at gitsin pakedi

vay güzel hareket tebrikler anne olmak bu olsa gerek ben hamile oldugumu ögrenince hemen bir keyif sigarası içerim sonra bırakırım herhalde inşallah

Ablam 8 cm açıkla sezaryana girdi senin dediğin gibi kalp atışları baya yavaşlamıştı ama bizimkinin günü geçmiş içerde pisligini yemiş 10 15 gün kuvezde kalmışti kuzum
bu arada her kaka yapan bebek de sezeryana alınmıyor. belki sizinki alınması gerekmistir o anki şartlarda Allah tekrar yaşatmasın küvez süreci çok zor. aslında her şeyin başı bence doktor. yani 8 cmden sezeryana alındığı halde 15 gün küveze girdiyse normal yaptırılıp da küveze gidebilirdi. çünkü son evrede almıslar. sezeryan olacaksa önce alınsaydı ne o anne o kadar acıyı çekseydi ne de bebek küveze girseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…