Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her kaka yapan bebek apar topar sezeryana aliniyor canim 4 yil çalıştım dogumhanede ve bu böyleydi. Inan hafife alinacak bisey degil aniden bebek kalp sesleri durabiliyor yada akciger enfeksiyonu oluyor kimse bu riski almaz. Sezeryan bu kadar korkunc bisey degil bence abartiliyo biraz. Şahsen bi saglikci olarak hic jormal dogurmayi dusunmuyorum

kız bn eskiden nargile içilen cafelere giremezdimm kokudan
ama şimdi yalan yok içiyorum umarım hamile kalırımda o sebeple bende bırakmış olurummm
Sen gel bize bizde iç o kadar para verme kafelere, enişten olcak adam hazırlıyor akşamları

Görünce yazıyım dedim, herkesinki aynı olmuyor tabii ama benimki çatlamanın üzerine 14 gün ekleyince geliyor, büyük ihtimalle 21'inde çatlamıştır..

Evet perşembe günü catladigina eminim söylemiştim ağrım oldu ateş bastı aksam üstü çatladı demekki ozaman doğru oluyor pik olunca çatlamıyor hemen oysaki perşembe günü ilişki olmuştu tutmamış hayırlısı

Bende şuan bırakmak için bi sebep bulamıyorum kendime tabi bu bi mazeret hamile kalırsam atıcam bende senin gibi inşaallah. Zaten bat yarın ama pazartesiye kadar beklicem bakalım inş. Bırakabilirim canım. Bırakmak istedikçe sanki daha çok canım istiyo.

bende sigara değil ama haftada 1 gibi nargile içiyorum kızlarla cafeye gittikçe maaalesefkiiii
bi arkadasım alıştırdııı bi kaç senedr içiyoruz
Kız o daha beter ya Bende sigara şöiyom valla basıl olcak bilmiyom azalttım en azından

Canım benim de öyle, deli gibiyim inan ki ama bebeği bekleme illa.. yumurta kalitesini ne kadar etkiliyor biliyorsun di mi? Yemin et, at çöpe. Hem hamileyken bir anda bırakınca daha kötü oluyor bak bana hem gebelik hem sigarasızlık daha zor

Hiç bilmiyorum cnm 10 sene öncesinden bahsediyorum küveze hemen alınmadı hatta acil sezaryana girdiği için ücret bile alınmamıştı bebeği eve getirdik hastalandı kaninda mikrop çıkınca yatırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…