- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Her kaka yapan bebek apar topar sezeryana aliniyor canim 4 yil çalıştım dogumhanede ve bu böyleydi. Inan hafife alinacak bisey degil aniden bebek kalp sesleri durabiliyor yada akciger enfeksiyonu oluyor kimse bu riski almaz. Sezeryan bu kadar korkunc bisey degil bence abartiliyo biraz. Şahsen bi saglikci olarak hic jormal dogurmayi dusunmuyorumbu arada her kaka yapan bebek de sezeryana alınmıyor. belki sizinki alınması gerekmistir o anki şartlarda Allah tekrar yaşatmasın küvez süreci çok zor. aslında her şeyin başı bence doktor. yani 8 cmden sezeryana alındığı halde 15 gün küveze girdiyse normal yaptırılıp da küveze gidebilirdi. çünkü son evrede almıslar. sezeryan olacaksa önce alınsaydı ne o anne o kadar acıyı çekseydi ne de bebek küveze girseydi
Sen gel bize bizde iç o kadar para verme kafelere, enişten olcak adam hazırlıyor akşamlarıkız bn eskiden nargile içilen cafelere giremezdimm kokudan
ama şimdi yalan yok içiyorum umarım hamile kalırımda o sebeple bende bırakmış olurummm
hiç sormaaa huqqa ya gidip oranın nargilesini bile denedik kzlarlaSen gel bize bizde iç o kadar para verme kafelere, enişten olcak adam hazırlıyor akşamları
Görünce yazıyım dedim, herkesinki aynı olmuyor tabii ama benimki çatlamanın üzerine 14 gün ekleyince geliyor, büyük ihtimalle 21'inde çatlamıştır..
Bende şuan bırakmak için bi sebep bulamıyorum kendime tabi bu bi mazeret hamile kalırsam atıcam bende senin gibi inşaallah. Zaten bat yarın ama pazartesiye kadar beklicem bakalım inş. Bırakabilirim canım. Bırakmak istedikçe sanki daha çok canım istiyo.Bıraktım kuzum, bebeği öğrenince pakedimi çöpe attım. Günde 1 paket içiyordum normalde. Kolay değil çok zor, çok zorlanıyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum, çok sinirliyim, tahammülsüzüm ama geçecek inşallah. Daha ağzıma sürmem. Sende at gitsin pakedi
Bi de eve alaydın gamzeliihiç sormaaa huqqa ya gidip oranın nargilesini bile denedik kzlarla160 mı neydi fiyatı
ben eve almadım çok içmemek için ve balkonumuz cok müsait olmadıgı içinnn
Kız o daha beter yabende sigara değil ama haftada 1 gibi nargile içiyorum kızlarla cafeye gittikçe maaalesefkiiii
bi arkadasım alıştırdııı bi kaç senedr içiyoruz
Canım benim de öyle, deli gibiyim inan ki ama bebeği bekleme illa.. yumurta kalitesini ne kadar etkiliyor biliyorsun di mi? Yemin et, at çöpe. Hem hamileyken bir anda bırakınca daha kötü oluyor bak bana hem gebelik hem sigarasızlık daha zorBende şuan bırakmak için bi sebep bulamıyorum kendime tabi bu bi mazeret hamile kalırsam atıcam bende senin gibi inşaallah. Zaten bat yarın ama pazartesiye kadar beklicem bakalım inş. Bırakabilirim canım. Bırakmak istedikçe sanki daha çok canım istiyo.
kız sen içmediğin için bilmezsin bazılarının tadı cok güzelBi de eve alaydın gamzelii
kim demiş o daha beterKız o daha beter ya ☹ Bende sigara şöiyom valla basıl olcak bilmiyom azalttım en azından
Ben içemiyom nargile , şabana dönüyorumkız sen içmediğin için bilmezsin bazılarının tadı cok güzel
bende sigara içemem mesela denemedimmm bileee hiç özenmedim
bu arada her kaka yapan bebek de sezeryana alınmıyor. belki sizinki alınması gerekmistir o anki şartlarda Allah tekrar yaşatmasın küvez süreci çok zor. aslında her şeyin başı bence doktor. yani 8 cmden sezeryana alındığı halde 15 gün küveze girdiyse normal yaptırılıp da küveze gidebilirdi. çünkü son evrede almıslar. sezeryan olacaksa önce alınsaydı ne o anne o kadar acıyı çekseydi ne de bebek küveze girseydi
Nargilenin 1 nefesi sigaranın 1 paketiyle eşitmişkim demiş o daha beterbn haftada 1 defa 1 saat içiyorum maximum ama sigara öylemi
Hemen gebe kalda bırak şunu, keşke benim adam da gebe kalsa da bıraksa nasıl bırakılcak bu yakız sen içmediğin için bilmezsin bazılarının tadı cok güzel
bende sigara içemem mesela denemedimmm bileee hiç özenmedim
Ben içemiyom nargile , şabana dönüyorum
Kokuyon de arıza çıkartHemen gebe kalda bırak şunu, keşke benim adam da gebe kalsa da bıraksa nasıl bırakılcak bu ya
bırakıcam teyzesi bi gelsinde şapşik yavrumHemen gebe kalda bırak şunu, keşke benim adam da gebe kalsa da bıraksa nasıl bırakılcak bu ya
Bilinçli tüketicihamile kalırsam bırakıcammm bende hemennnnn hatta adet yaklasıncada içmiyorum ya varsa diye
Kız o onu kabul eder mi mis gibi meyve aroması kokuyorum derKokuyon de arıza çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?