- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Çocuklar dumandan bulamıyo bizi dumandan bak benim yavrumda zar zor geç döllendi kendi kendine, her yerlerimiz dumanbırakıcam teyzesi bi gelsinde şapşik yavrum
bulduramadı yolu
koku olarak benim sigarayada nargileyede tahammmülüm yokKız o onu kabul eder mi mis gibi meyve aroması kokuyorum derEskiden laf ettirmiyodu bende sigara içiyorum diye seninki daha kötü kokuyor diyordu şimdi bahane de bulamaz
Bi film varya metin akpınarla perran kutmanın sigarı yakmadan carlıyo adamaKız o onu kabul eder mi mis gibi meyve aroması kokuyorum derEskiden laf ettirmiyodu bende sigara içiyorum diye seninki daha kötü kokuyor diyordu şimdi bahane de bulamaz
Tamam canım denicem inş. BaşarabilirimCanım benim de öyle, deli gibiyim inan ki ama bebeği bekleme illa.. yumurta kalitesini ne kadar etkiliyor biliyorsun di mi? Yemin et, at çöpe. Hem hamileyken bir anda bırakınca daha kötü oluyor bak bana hem gebelik hem sigarasızlık daha zor
İkisi de leş gibi kokuyor ya biri is, biri meyveli is aha da işin özeti bukoku olarak benim sigarayada nargileyede tahammmülüm yok
ben cafede içsemde eve gelir üstümdekilerin hepsini kirliye atar duş alır dişimi fırçalarım bana bile kokuyo
eşimde sigara içiyo nargilede içer çıktıkça
ama sigara daha ağır kokuyo gibi geliyo banaddaaa içmediğimden belkide
Çocuklar dumandan bulamıyo bizi dumandan bak benim yavrumda zar zor geç döllendi kendi kendine, her yerlerimiz duman
Hahahahahah aklıma geldi sahneBi film varya metin akpınarla perran kutmanın sigarı yakmadan carlıyo adama
doğru yalan değilİkisi de leş gibi kokuyor ya biri is, biri meyveli is aha da işin özeti bu
Sana inanıyorum kuzumTamam canım denicem inş. Başarabilirim
Kimin derkenbilin bakalımmm kimin ovülasyon testi geldiii
İnan bana canım bide ben kendime inanabilsemSana inanıyorum kuzum
Katılıyorum, yalnız olmadığıma sevindimHer kaka yapan bebek apar topar sezeryana aliniyor canim 4 yil çalıştım dogumhanede ve bu böyleydi. Inan hafife alinacak bisey degil aniden bebek kalp sesleri durabiliyor yada akciger enfeksiyonu oluyor kimse bu riski almaz. Sezeryan bu kadar korkunc bisey degil bence abartiliyo biraz. Şahsen bi saglikci olarak hic jormal dogurmayi dusunmuyorum
Bence bir müsait zamanda git canım, belki mevsimsel ya da önemsiz bir durumdur ama için rahatlar. Bende kanama çok artmıştı bir dönem, kan değerlerim de düşmüştü çok, o zaman polip çıkmıştı mesela, onu alınca düzelmişti.Kızlar size bi sorum var benin adetten önce ve sonrası daha doğrusu şöyle anlatayım ben uçağın adet görüyorum ama toplasan bi günlük kan görmem leke şeklinde devam eder ama iki üç aydır yine aynı ama 5 güne uzuyor kimi zaman şöyle şekilde yine çok az kan sonra resmen çamur gibi öncesi ve sonrası bu beni korkutmaya başladı int bakınca enfeksiyon veya çikolata kisti yazıyor sizce doktora gitmelimiyim?
Senin geçen gün pikti şimdiye kadar da çatladı bence canım yaBugün tekrar yaptım testi kızlar böyle olduH E @morcivertkedi @dvtb @eslem0706 U Ufukta_bebek @15yusra11 @YEKTA61 Red Phoenix
İnş öyledir ama benş ki tam koyu haline gelmeden silikleşti en son böyle oldular işteSenin geçen gün pikti şimdiye kadar da çatladı bence canım ya
Maşallahhhh
Perşembe günü görmemiz gerekiyormuş dua edin kuzum göreyimMaşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?