Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız o onu kabul eder mi mis gibi meyve aroması kokuyorum der Eskiden laf ettirmiyodu bende sigara içiyorum diye seninki daha kötü kokuyor diyordu şimdi bahane de bulamaz
koku olarak benim sigarayada nargileyede tahammmülüm yok
ben cafede içsemde eve gelir üstümdekilerin hepsini kirliye atar duş alır dişimi fırçalarım bana bile kokuyo
eşimde sigara içiyo nargilede içer çıktıkça
ama sigara daha ağır kokuyo gibi geliyo banaddaaa içmediğimden belkide

Tamam canım denicem inş. Başarabilirim

İkisi de leş gibi kokuyor ya biri is, biri meyveli is aha da işin özeti bu

Kızlar size bi sorum var benin adetten önce ve sonrası daha doğrusu şöyle anlatayım ben uçağın adet görüyorum ama toplasan bi günlük kan görmem leke şeklinde devam eder ama iki üç aydır yine aynı ama 5 güne uzuyor kimi zaman şöyle şekilde yine çok az kan sonra resmen çamur gibi öncesi ve sonrası bu beni korkutmaya başladı int bakınca enfeksiyon veya çikolata kisti yazıyor sizce doktora gitmelimiyim?

Katılıyorum, yalnız olmadığıma sevindim

Bence bir müsait zamanda git canım, belki mevsimsel ya da önemsiz bir durumdur ama için rahatlar. Bende kanama çok artmıştı bir dönem, kan değerlerim de düşmüştü çok, o zaman polip çıkmıştı mesela, onu alınca düzelmişti.

Eklentiler

• Screenshot_20190405-135921_Samsung Internet.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190405-140015_Samsung Internet.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20190405-140108_Samsung Internet.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…