İlk resimde pik olmuş bence yaa, herkeste tam koyuluk olmasa da oluyor sanırım, biraz da sıvı alımına bağlı olabilir, inşallah tutmuşturİnş öyledir ama benş ki tam koyu haline gelmeden silikleşti en son böyle oldular işte
Ayy maşallh kız
Yok kuzum dün kan verdim 815,2 çıktıPerşembe günü görmemiz gerekiyormuş dua edin kuzum göreyim
Sen ne yaptın gittin mi doktora
inşallah canım bide bu kadar koyulaşıtıktan sonra yumurtlama olmamış olabilir miİlk resimde pik olmuş bence yaa, herkeste tam koyuluk olmasa da oluyor sanırım, biraz da sıvı alımına bağlı olabilir, inşallah tutmuştur
Ben zannetmiyorum yaa olmuştur, sonuçta koyulaşmış arkasından silikleşmiş. Hani hep silik ya da hep koyu olanlarda sıkıntı oluyor bence, lh sürekli yüksek olduğundan sanırım.İ
inşallah canım bide bu kadar koyulaşıtıktan sonra yumurtlama olmamış olabilir mi
Brnde bir gün koyulaştı bu koyulukta devam etti böyle sonraki gün silik olduBen zannetmiyorum yaa olmuştur, sonuçta koyulaşmış arkasından silikleşmiş. Hani hep silik ya da hep koyu olanlarda sıkıntı oluyor bence, lh sürekli yüksek olduğundan sanırım.
İ
inşallah canım bide bu kadar koyulaşıtıktan sonra yumurtlama olmamış olabilir mi
Bence bir müsait zamanda git canım, belki mevsimsel ya da önemsiz bir durumdur ama için rahatlar. Bende kanama çok artmıştı bir dönem, kan değerlerim de düşmüştü çok, o zaman polip çıkmıştı mesela, onu alınca düzelmişti.
Bence sorun yoktur canım, eğer olmazsa önümüzdeki aylarda doktorla yumurta takibi yaparsınız belki en kötü ihtimal, ama gerek yok bence şimdilikBrnde bir gün koyulaştı bu koyulukta devam etti böyle sonraki gün silik oldu
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah böyle güzel devam ederAyy maşallh kızçok sevindim
Muhtemelen görünür kuzum ama göremezsen stres yapma bizim arkadaş 2000 i geçince gördü yani minnoşa bağlı birazdaYok kuzum dün kan verdim 815,2 çıktıYarın gideyim diyorum vajinalde görürüz herhalde?
Biz dr genel kontrol için gittik hiç bi sorun yok dedi vanijal uktrasonla baktı yumurtalıkların işte diger herşryin milyon kez güzel dedi tek sonun tsh çok yüksekti guatırım varmış onda ögrendik bizde onuda kontrol altına aldık bu ay dr um saglıklı gebelik olabilir artık yumurtaların saglıklı bit şekilde oluşmaya devam eder dikkat et gebelik için dedi bakalım ya hayırlsı olsunBence sorun yoktur canım, eğer olmazsa önümüzdeki aylarda doktorla yumurta takibi yaparsınız belki en kötü ihtimal, ama gerek yok bence şimdilik
maşallah
Amin inşallah kuzum tez vakitte nasip olur inşallahmaşallahRabbim artarak devamını getirsin canım darısı başımıza aminnn
aminnn canım benim inşallahAmin inşallah kuzum tez vakitte nasip olur inşallah
Ay dün akşam 815ti yarın akşama ne olur acaba gittiğimizde çok heyecanlıyımMuhtemelen görünür kuzum ama göremezsen stres yapma bizim arkadaş 2000 i geçince gördü yani minnoşa bağlı birazda
ama daha ayın 5 i 7 si olmadı ki +-1 gün şaşabilirEvet ama yine hesap aynı olmuyor ozamanda 7 sinde adet olmam lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?