Kuzum uzaktan test düzgün gözükcek şekilde çekermisin başı sonu gözüksün
İnşallah anne ben burdayım diyen bir poz verir minnoşAy dün akşam 815ti yarın akşama ne olur acaba gittiğimizde çok heyecanlıyım
nasıl yaptın isim degişikliginiKızlar iaim degişikligi yaptımH E kuzum dende günvellersin isimi eski isim glrabr idi
Tamam canım ama şimdi evde değilim geçince atarım sanaKuzum uzaktan test düzgün gözükcek şekilde çekermisin başı sonu gözüksün ♥
Üsste sagda profil fotoğrafına tikla hesap bilgilerini seç degiştirisinnasıl yaptın isim degişikliginibende degiştiricem
Tamam kuzum böyle koyarsam kötü gözükğr sakın yanlış anlama olur mıTamam canım ama şimdi evde değilim geçince atarım sana
Ayy inşallahhhhhhİnşallah anne ben burdayım diyen bir poz verir minnoş
şifremi unutmuşum degiştiremedimÜsste sagda profil fotoğrafına tikla hesap bilgilerini seç degiştirisin
Yok terbiyelitavuk yapacaktimÇilli tavuk mu yapcektin
Kız rahat bırak şu vücudunu beyniniYok terbiyelitavuk yapacaktimbirazdan paylasicam testi hak vereceksin
Aşk olsun canım ya senin lafını yanlış anlar mıyım hiçTamam kuzum böyle koyarsam kötü gözükğr sakın yanlış anlama olur mı ♥
Aynı şeyi planlıyorumBıraktım kuzum, bebeği öğrenince pakedimi çöpe attım. Günde 1 paket içiyordum normalde. Kolay değil çok zor, çok zorlanıyorum hiçbir şeye odaklanamıyorum, çok sinirliyim, tahammülsüzüm ama geçecek inşallah. Daha ağzıma sürmem. Sende at gitsin pakedi
yok ya lh testi yapıyorum gebeligi bıraktım anında pozitif vermeye başladı çünküKız rahat bırak şu vücudunu beynini
Testten soğuyacağım senim yüzündenyok ya lh testi yapıyorum gebeligi bıraktım anında pozitif vermeye başladı çünkü
Belki de kendini çok dinlediğin stres yaptığın için hormonların dengesi şaşmıştıryok ya lh testi yapıyorum gebeligi bıraktım anında pozitif vermeye başladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?