Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok tesekkür ederim hepimiz o güzel haberi en kısa sürede alalım inşallah :)

Dahada güzelleri sizin olsun canım teşekkür ederim

Belki de kendini çok dinlediğin stres yaptığın için hormonların dengesi şaşmıştır
yani eğer gebeyim diye diye hormonlarım pozitif vermeye başladıysa ben demeye devam edeyim yok ya ben gerçekten hiç strese falan girmediim benim için bir hobi gibi birşey oldu test yapmak

Öyle mi diyorsunuz ya gerçekten insan ne kadar takmıyorum dese de takıyo bazı şeyleri eminim 1609ece de de benzer bir stres durumu vardır ondandır bu haller ya da bebiş kendini kanda gizlemeyi tercih etmiştir
Ben kendimi geçtim eceyi kafaya takıyom çilli tavuğumuz o bizim yumurtluyor ama yımırta yook

Dahada güzelleri sizin olsun canım teşekkür ederim
Ricaederim amiiinnn inşallah
yani eğer gebeyim diye diye hormonlarım pozitif vermeye başladıysa ben demeye devam edeyim yok ya ben gerçekten hiç strese falan girmediim benim için bir hobi gibi birşey oldu test yapmak
Hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diyr acaba onun deneyini mi yapıyosun yok kız olmuyo o ben geçen ay denedim

Yenidoğan bebekler çok güzel kızlar Gerçi bizimki yakışıklı ama maşallah başka bir dünya.İki avuca anca sığar..Minnacık bir savunmasız,eşimin kucağında yeğenini görmek şimdiden güzel bir anı oldu bize.Yalniz doğumu düşünür oldum suan,yani doğum sonrası Görümcem annesinin ona söylediği sözleri nasıl yanlış anlayıp uzuldugunden bahsetti.Kendi annesine öyleyse Allah bana sabır versin Bu işi çözmenin daha vakti var ama halledeceğim

kız güzel olmazlarmı hemşerim ya melek onlarrrrr
doğuma daha cok var onuda yaklaşınca düşünürsün boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…