cok tesekkür ederim hepimiz o güzel haberi en kısa sürede alalım inşallah :)Aynı şeyi planlıyorumhamile olduğumu öğrendiğim an bırakıcam inşallah bu arada değerin çok güzel çıkmış canım benim gözün aydın inşallah yarın görürsün bebişi rahat eder azcık da olsa için
U Ufukta_bebek maşallah ne kadan da güzel görünen bir çift çizgili test kişşşke binim de ossagözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah❤
G gamzeli_bebis inşallah bu ay testlerin vesile olur sen de güzel haberi alırsın ve bekleyen herkes de tabii
Yok bacım deli bu hatuncukBelki de kendini çok dinlediğin stres yaptığın için hormonların dengesi şaşmıştır
İnşallah Rabb im kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de nasip olsuncok tesekkür ederim hepimiz o güzel haberi en kısa sürede alalım inşallah :)
Dahada güzelleri sizin olsun canım teşekkür ederimAynı şeyi planlıyorumhamile olduğumu öğrendiğim an bırakıcam inşallah bu arada değerin çok güzel çıkmış canım benim gözün aydın inşallah yarın görürsün bebişi rahat eder azcık da olsa için
U Ufukta_bebek maşallah ne kadan da güzel görünen bir çift çizgili test kişşşke binim de ossagözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah❤
G gamzeli_bebis inşallah bu ay testlerin vesile olur sen de güzel haberi alırsın ve bekleyen herkes de tabii
yani eğer gebeyim diye diye hormonlarım pozitif vermeye başladıysa ben demeye devam edeyimBelki de kendini çok dinlediğin stres yaptığın için hormonların dengesi şaşmıştır
Öyle mi diyorsunuzYok bacım deli bu hatuncuk
Bak sana görev veriyorum benim şimdi bir hastam geldi kısa sürer işim ben gelene kadar geç döllenemyi otur araştır
Kanlı canlı örnek varya kız elimizdeBak sana görev veriyorum benim şimdi bir hastam geldi kısa sürer işim ben gelene kadar geç döllenemyi otur araştır
Ben kendimi geçtim eceyi kafaya takıyomÖyle mi diyorsunuzya gerçekten insan ne kadar takmıyorum dese de takıyo bazı şeyleri eminim 1609ece de de benzer bir stres durumu vardır ondandır bu haller ya da bebiş kendini kanda gizlemeyi tercih etmiştir
heee akşamada haftalıgı sendenmi alıcamBak sana görev veriyorum benim şimdi bir hastam geldi kısa sürer işim ben gelene kadar geç döllenemyi otur araştır
RicaederimDahada güzelleri sizin olsun canım teşekkür ederim
Hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diyryani eğer gebeyim diye diye hormonlarım pozitif vermeye başladıysa ben demeye devam edeyimyok ya ben gerçekten hiç strese falan girmediim benim için bir hobi gibi birşey oldu test yapmak
ikili test yaptırcan dimiHer devlete gitim geçen hafta onda bişey anlamadım
Özeldeki gibi özel değildi bebekte uyuyodu
Onu saymıyorum özel de de gün söyleyemiyorum eşim yüÜnden ya 12 si ya 15 i
Gerçekten sebebini merak etmeye başladım batımız aynıydı benim adet bitmek üzere ece halaaaa yumurtluyoBen kendimi geçtim eceyi kafaya takıyomçilli tavuğumuz o bizim yumurtluyor ama yımırta yook
kız güzel olmazlarmı hemşerim ya melek onlarrrrrYenidoğan bebekler çok güzel kızlarGerçi bizimki yakışıklı ama maşallah başka bir dünya.İki avuca anca sığar..Minnacık bir savunmasız,eşimin kucağında yeğenini görmek şimdiden güzel bir anı oldu bize.Yalniz doğumu düşünür oldum suan,yani doğum sonrası Görümcem annesinin ona söylediği sözleri nasıl yanlış anlayıp uzuldugunden bahsetti.Kendi annesine öyleyse Allah bana sabır versin Bu işi çözmenin daha vakti var ama halledeceğim
Katılıyorum, yalnız olmadığıma sevindim
Normaldir tabi, iç yüzünü de deneyimlemişsiniz işin siz, neyse hayırlısı neyse o olsun diyelimayy bende oyle herkesnbana uzayli gibi bakiyodu ama sanirim dogumhanenin psikolojisi kaldi bende
ama daha ayın 5 i 7 si olmadı ki +-1 gün şaşabilir
Aynen oyle canim. HayirlisiNormaldir tabi, iç yüzünü de deneyimlemişsiniz işin siz, neyse hayırlısı neyse o olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?