- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ricaederimamiiinnn inşallah
Hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diyracaba onun deneyini mi yapıyosun yok kız olmuyo o ben geçen ay denedim
Canım benim böyle çıkmıştı ben bi doktora attım bana dedi ki böyle çıkması normal bişeydir hatta buraya da atmıştım geçen ay
Hoş gelmiş paşaYenidoğan bebekler çok güzel kızlarGerçi bizimki yakışıklı ama maşallah başka bir dünya.İki avuca anca sığar..Minnacık bir savunmasız,eşimin kucağında yeğenini görmek şimdiden güzel bir anı oldu bize.Yalniz doğumu düşünür oldum suan,yani doğum sonrası Görümcem annesinin ona söylediği sözleri nasıl yanlış anlayıp uzuldugunden bahsetti.Kendi annesine öyleyse Allah bana sabır versin Bu işi çözmenin daha vakti var ama halledeceğim
Tövbe estağfurullahh
Yok canım yaptırmıcamikili test yaptırcan dimi
Konuyu okuyamadım ama eveet ben geç döllendim
Valla benden tavsiye hamileliği bekleme bırakmak için kuzum daha kötü oluyor, başlarda çok stresli olunuyor çünkü yavru kötü etkileniyor. Zor zamanları bebek yokken atlat bence. Ben öyle yapsaydım keşke.. Evet kuzum değerim yüksek çıktı baya, Allah razı olsun darısı başınaAynı şeyi planlıyorumhamile olduğumu öğrendiğim an bırakıcam inşallah bu arada değerin çok güzel çıkmış canım benim gözün aydın inşallah yarın görürsün bebişi rahat eder azcık da olsa için
U Ufukta_bebek maşallah ne kadan da güzel görünen bir çift çizgili test kişşşke binim de ossagözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah❤
@gamzeli_bebis inşallah bu ay testlerin vesile olur sen de güzel haberi alırsın ve bekleyen herkes de tabii
Evet yaa,bir uyuyusu var görsen Süpermenkız güzel olmazlarmı hemşerim ya melek onlarrrrr
doğuma daha cok var onuda yaklaşınca düşünürsün boşver
Benimki fazla iyi sağolsun ama doğum sonrası kızının yanlış anladığı kişiyi ben hayli hayli yanlis anlarımHoş gelmiş paşaben kv gelmek isterse açıkça reddecem düştüklerim ve dış gebeliğimde gelmedi kötüye gelmeyenin iyiye gelmesini istemiyorum
Halledersin canım olmadı görümcen tercüme eder sanaEvet yaa,bir uyuyusu var görsen Süpermenminnos gerilme hareketleri yaparak uyanmadan uykusuna devam ediyor cook maşallah
Benimki fazla iyi sağolsun ama doğum sonrası kızının yanlış anladığı kişiyi ben hayli hayli yanlis anlarımnsallah hallederiz hosbulmuus cook sağol canım
tamam yavrum sen 7 si yazmışsınKiz hangi alemde yaşıyorsun sen bugün 5i
Üzülme abla, önümüzdeki ay inşallahhhgeldi kızlar regl umutlar kaldı artık öbür ayaaa
heee akşamada haftalıgı sendenmi alıcam
tavuğa bak ya senniki işte bizim lunaparkmı
Ricaederimamiiinnn inşallah
Hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diyracaba onun deneyini mi yapıyosun yok kız olmuyo o ben geçen ay denedim
Kuzu ya sen adet olunca ucuncu günü bi horman testi yaptirsana yada doktorunu değiştir yumurtan çatlamadan kistemi dönüştü acaba
Kiz iki ayda hiç üşenmeden 3 4 kere kan testi verdi vallaen sonunda yapacak cocu direk doğuma gidecek
Canım benim böyle çıkmıştı ben bi doktora attım bana dedi ki böyle çıkması normal bişeydir hatta buraya da atmıştım geçen ay
ya en çok gamzeli sana güldümTövbe estağfurullahhKız sen gizli gebesin he 9 ay sonra doğurdum ben alın diye gelicek bu
ama daha ayın 5 i 7 si olmadı ki +-1 gün şaşabilir
tamam yavrum sen 7 si yazmışsınsen hangi alemde yaşıyorsun asıl
bende de hata var bende seni adet olmadın diye anladımYok kuzu sen dedin ya 24 dude pik diye bende dedimki ben adet oldum zaten bugun 24 pik olsa 7sinde adet olurdum demek istedim az önce sen 5 yazmışsın ben onu daha ayın 5i olmadı diye okudumhata tamamen bende
ya en çok gamzeli sana güldümhaftalık olayıda ayrı bir güzel ya takdir ediyorum Nur valla bir deneme yapmıyorum ama hislerimde hiçbir zaman yanılmadım diyim Almilaaazey adet olursam yaptırırım geçen ay yaptırmıştımbir problem yoktu bu ayda senin için yine yaptırırım ne ki canım aldıgım maaş özel hastanelere feda olsun Eslem valla benim bir fikrim yok çok yeniyim zaten bu konularda Brrk doğum tarihimi bile ayraladım canım ben 20,02,2020 de dogurmayı düşünüyorum
Arkamda olacağına inancım tamHalledersin canım olmadı görümcen tercüme eder sana
Almilaaazey .!.:
Evet ama yine hesap aynı olmuyor ozamanda 7 sinde adet olmam lazımdı
ya bırak tamam haftanın son günü hepimizin beyni eror vermiş anlaşılan kalkın kahve yapıp içelim hadiiiiiYa 20 sinde pik oldu 21 çatladı demekki ozaman 15.gunde adet olmus oluyorum demkki ben boyle anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?