Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş gelmiş paşa ben kv gelmek isterse açıkça reddecem düştüklerim ve dış gebeliğimde gelmedi kötüye gelmeyenin iyiye gelmesini istemiyorum

Valla benden tavsiye hamileliği bekleme bırakmak için kuzum daha kötü oluyor, başlarda çok stresli olunuyor çünkü yavru kötü etkileniyor. Zor zamanları bebek yokken atlat bence. Ben öyle yapsaydım keşke.. Evet kuzum değerim yüksek çıktı baya, Allah razı olsun darısı başına

kız güzel olmazlarmı hemşerim ya melek onlarrrrr
doğuma daha cok var onuda yaklaşınca düşünürsün boşver
Evet yaa,bir uyuyusu var görsen Süpermen minnos gerilme hareketleri yaparak uyanmadan uykusuna devam ediyorcook maşallah

Hoş gelmiş paşa ben kv gelmek isterse açıkça reddecem düştüklerim ve dış gebeliğimde gelmedi kötüye gelmeyenin iyiye gelmesini istemiyorum
Benimki fazla iyi sağolsun ama doğum sonrası kızının yanlış anladığı kişiyi ben hayli hayli yanlis anlarım nsallah hallederizhosbulmuus cook sağol canım

Halledersin canım olmadı görümcen tercüme eder sana

heee akşamada haftalıgı sendenmi alıcam
tavuğa bak ya senniki işte bizim lunaparkmı
Ricaederim amiiinnn inşallah

Hani derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diyr acaba onun deneyini mi yapıyosun yok kız olmuyo o ben geçen ay denedim
Kuzu ya sen adet olunca ucuncu günü bi horman testi yaptirsana yada doktorunu değiştir yumurtan çatlamadan kistemi dönüştü acaba
Kiz iki ayda hiç üşenmeden 3 4 kere kan testi verdi valla en sonunda yapacak cocu direk doğuma gidecek
Canım benim böyle çıkmıştı ben bi doktora attım bana dedi ki böyle çıkması normal bişeydir hatta buraya da atmıştım geçen ay
Tövbe estağfurullahh Kız sen gizli gebesin he 9 ay sonra doğurdum ben alın diye gelicek bu
ya en çok gamzeli sana güldüm haftalık olayıda ayrı bir güzel ya takdir ediyorum Nur valla bir deneme yapmıyorum ama hislerimde hiçbir zaman yanılmadım diyim Almilaaazey adet olursam yaptırırım geçen ay yaptırmıştımbir problem yoktu bu ayda senin için yine yaptırırım ne ki canım aldıgım maaş özel hastanelere feda olsun Eslem valla benim bir fikrim yok çok yeniyim zaten bu konularda Brrk doğum tarihimi bile ayraladım canım ben 20,02,2020 de dogurmayı düşünüyorum

tamam yavrum sen 7 si yazmışsın sen hangi alemde yaşıyorsun asıl

Yok kuzu sen dedin ya 24 dude pik diye bende dedimki ben adet oldum zaten bugun 24 pik olsa 7sinde adet olurdum demek istedim az önce sen 5 yazmışsın ben onu daha ayın 5i olmadı diye okudum hata tamamen bende

Alemsin ya yarın Bende gidip yaptırcam inşallah adetin ikinci günü üçüncü günü pazar olacak kim yapcak belki yarın yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…