- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
bende de hata var bende seni adet olmadın diye anladım
bilip bilmeden hemen atar gider yapıyorsun dimiYok sabahın korunde adet oldum gününde geldi ama ben testlerden anlamadım için yanlış oldu sanmistim ama anladım arkadaş anlatti doğru olmuş oluyor
ya bırak tamam haftanın son günü hepimizin beyni eror vermiş anlaşılan kalkın kahve yapıp içelim hadiiiii
bilip bilmeden hemen atar gider yapıyorsun dimi
Ya o konuda bende cok vicdan azabi cekiyorum neredeyse bu hafta her akşam eşimi fırçaladım garibim ne desem yaptı ki normalde asla kendini ezdiren kılıbık biri değildir gık çıkarmadı tamam aşkım ne dersen o aşkım şeklindeydi hayta geçen akşam sen beni artık sevmiyorsun galiba dedi Çok üzüldüm içten içe ama belli etmedimYok gı atar sesinde dün eşimi kaydettim durup durup ona sardım bu ay çok zorlu geçti ya bune bugünde kızdı bana ne zaman stres yapsan böyle oluyorsun diye
Ya o konuda bende cok vicdan azabi cekiyorum neredeyse bu hafta her akşam eşimi fırçaladım garibim ne desem yaptı ki normalde asla kendini ezdiren kılıbık biri değildir gık çıkarmadı tamam aşkım ne dersen o aşkım şeklindeydi hayta geçen akşam sen beni artık sevmiyorsun galiba dedi Çok üzüldüm içten içe ama belli etmedim
İnşallahhh canım şu sallanan sandalyede pek güzel ben böyle olayımArkamda olacağına inancım tamcook sağol canım,hayırlısıyla yaşarız güzel günleri inşallah birlikte
Nasip olsun inşallah da bunlar da aklına geldikçe kahkahalarla gülüp eğleneceği anıkar olarak kalsınKiz iki ayda hiç üşenmeden 3 4 kere kan testi verdi vallaen sonunda yapacak cocu direk doğuma gidecek
Valla düşünüyorum aslında bu ay hem 10 gün kadar annemlere gitcem belki o zaman fırsat bulamazsam bırakırım hiç olmadı ramazanda bırakmaya çalışcam zaten öyle çok fazla da içmiyorum günde en fazla 10 tane falanValla benden tavsiye hamileliği bekleme bırakmak için kuzum daha kötü oluyor, başlarda çok stresli olunuyor çünkü yavru kötü etkileniyor. Zor zamanları bebek yokken atlat bence. Ben öyle yapsaydım keşke.. Evet kuzum değerim yüksek çıktı baya, Allah razı olsun darısı başına
İnşallah bu konuda da yanılmazsın bir an önce müjdenle inletirsin buralarıya en çok gamzeli sana güldümhaftalık olayıda ayrı bir güzel ya takdir ediyorum Nur valla bir deneme yapmıyorum ama hislerimde hiçbir zaman yanılmadım diyim Almilaaazey adet olursam yaptırırım geçen ay yaptırmıştımbir problem yoktu bu ayda senin için yine yaptırırım ne ki canım aldıgım maaş özel hastanelere feda olsun Eslem valla benim bir fikrim yok çok yeniyim zaten bu konularda Brrk doğum tarihimi bile ayraladım canım ben 20,02,2020 de dogurmayı düşünüyorum
AhAhahahahaYaaa ama cidden bu kadar olur Hahahahah doğum tarihime gore tavuk çıktım kızlar
Görüşürüz kuzum iyi hafta sonlarıcanlarım ben kaçarrrr iyi akşamlar iyi haftasonları hepinizee zaman bulursam haftasonu girerim giremezsem pazartesi güzel haberlerde çift çizgilerde buluşalım inşallah
Ben deMerhaba çanakkaledenim
Aa benimde hemşerim çıktı sonundaBen de
Çomüden bilginiz var mı
Gebelik takibi için
Özlem giderirsiniz işte ne güzelAyy bugun hercai cim var
İnşallah bol ağlamalı olur zaten bana ceee desinler ben ağlarım sıkıntı yoh
Gidem işlerimi halledem pat pat patlatam azcık çay demlicyemmm yarimde yoldaaa gece gelir oyy özledimm ☺
Sonunda yaaAa benimde hemşerim çıktı sonunda
Ben anadoluya gidiyorum canım cem beye
Aynen yaaa valla ilk defa yoklugunu hissetimÖzlem giderirsiniz işte ne güzel
Tanıdıklara sorarım canım senin için..Sonunda yaa
sitede aramanın dibine vurdum :)
Biliyorum o hastaneyi de çomü den hiç mi arkadaşın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?