Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bırak tamam haftanın son günü hepimizin beyni eror vermiş anlaşılan kalkın kahve yapıp içelim hadiiiii

Ben öğlen eve geldim yatıyorum çok ağrım vardı adet zamanı kahve içmek ağrıları arttırıyor komşumda sağolsun bi tencere çorba yaptı getirdi koydu ictim hala kalmaya halim yok valla

Yok gı atar sesinde dün eşimi kaydettim durup durup ona sardım bu ay çok zorlu geçti ya bune bugünde kızdı bana ne zaman stres yapsan böyle oluyorsun diye
Ya o konuda bende cok vicdan azabi cekiyorum neredeyse bu hafta her akşam eşimi fırçaladım garibim ne desem yaptı ki normalde asla kendini ezdiren kılıbık biri değildir gık çıkarmadı tamam aşkım ne dersen o aşkım şeklindeydi hayta geçen akşam sen beni artık sevmiyorsun galiba dedi Çok üzüldüm içten içe ama belli etmedim

Evet benimki asla gıkını çıkarmaz bana hatta bağırsa gülme.gelir bana hiç alışık değilim komiğime gider başkalarına çok sert ama bana hiç ses çıkarmaz bazen diyorum adam çekecek gidecek en sonunda bende çok kızıyorum kendime benden kaç yaş büyük çocuk azarlar gibi azalıyorum bu zamanlarda oda diyor bana ayda bi hafta Bende kendime gün yapicam senin gibi olcam diyo okdr bıkmış biraz kendimizi torpulememiz lazım bence

Kızlar bişey sorcam ben normalde adet olurum bel ve bacak ağrılarım öyle başlar. adet günüm yarın ama 2 gündür belim çok ağrıyo sizce ne olabilir yada böyle olan oldu mu hiç

Kiz iki ayda hiç üşenmeden 3 4 kere kan testi verdi valla en sonunda yapacak cocu direk doğuma gidecek
Nasip olsun inşallah da bunlar da aklına geldikçe kahkahalarla gülüp eğleneceği anıkar olarak kalsın
Valla düşünüyorum aslında bu ay hem 10 gün kadar annemlere gitcem belki o zaman fırsat bulamazsam bırakırım hiç olmadı ramazanda bırakmaya çalışcam zaten öyle çok fazla da içmiyorum günde en fazla 10 tane falanamiin canım inşallah dualarında unutma
İnşallah bu konuda da yanılmazsın bir an önce müjdenle inletirsin buraları

Özlem giderirsiniz işte ne güzel

Sonunda yaa
sitede aramanın dibine vurdum :)
Biliyorum o hastaneyi de çomü den hiç mi arkadaşın yok
Tanıdıklara sorarım canım senin için..
bende yeni gelin geldim buraya 1 sene yeni olcak . Ama bi arkdaşım devlete gidiyordu takip vs herşey için doğumhaneden kaçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…