Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yaaa valla ilk defa yoklugunu hissetim
Aslında her ay gider ama hamıle oldugumdan bu yana yalnız bırakmak istemedi ilk gitti oda ikimzede koydu
Arada minnoş uzak kalmalar iyidir heyecan katar ama hamişlikte zor tabi

Bence bebek planlayan herkes doktora gorunmeli :) ki planlamagimda da yılda bir kere gider muayene olurum.sikayetin de varsa kesinlikle girmelisin

Kızlarr çatlatma iğnesi oldum
Bnm doktor 36 saatte önerdi ilişkiyi önerdi ama bazı okudgm madaryla ve yaknm aynı gün ilişkiye girmiş 12 saat arayla yani ne yapaym bilmyorm
Canım çatlama iğnesi 24 ile 36 saatarasında etkisini gösteriyor.. geçen ay öncesi vr 2 gün sonrası demişti.. bu ay iğneden sonra 24. Saate Aşılama oldum ertesi gün muhakkak ilişki dedi.

normal doğumdan sonra plasenta ve kordonun rengi yeşilimsi kahverengimsi olursa kaka yaptığı anlamına geliyor. takip ettiğim doktor her kaka yapan bebek sezeryana alınmaz diyor bazen kalp atışlarında sıkıntı yoksa normal de doğabilir diyor. valla sezeryan bence bi doğum değil ameliyattır. ve yalnızca mecbur kalırsam olurum. her şeyin doğalı güzel. imkanlarım el verdiği sürece normal doğumda direticem çünkü özellikle günümüzde sezeryanı kolaylık ve ticarete dökmüsler.

Canım çatlama iğnesi 24 ile 36 saatarasında etkisini gösteriyor.. geçen ay öncesi vr 2 gün sonrası demişti.. bu ay iğneden sonra 24. Saate Aşılama oldum ertesi gün muhakkak ilişki dedi.
Valla kuzmm diyolar 12 saat geçince yani 11 de vurdm ben bu akşam 11 de yani anlaödm gitti

Canim eger bebek gelmeden gelen suyun rengi yesil ise iceride bolca kaka vardir ve bebek onu Ciğerlerine ceker ne kadar tehlikeli birsey. Ve kalp atisi normal olsa nolacakki dogum dedigin 1 saatlik bisey degil mutlaka dusuyor o kalp sesi. Herseyin hayirlisini istemek gerek ille diretmemelisin bence. Ama herkesin kendi tercihi elbette.

Mrb sağlık personeli misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…