- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Sanirim biraz kuralciydim yaEminimmmm çok tatlıı bir personelsindir sennnnn
Sanirim biraz kuralciydim ya1 sene yenidoganda calistim illallah demistim acaba o sira bilmeden buyuk konustum da ondan mi bekliyoruz boyle bebisin yolunu Allahim sen affet istemeden demisimdir
inş en kısa zamanda Allah evlat versinSanirim biraz kuralciydim ya1 sene yenidoganda calistim illallah demistim acaba o sira bilmeden buyuk konustum da ondan mi bekliyoruz boyle bebisin yolunu Allahim sen affet istemeden demisimdir
Evet canim ya o zaman hic istemiyodum ama simdi ariyorum..Yaaa kıyamammm. İstemeden olmuştur olduysa da canımsın ama yaaaaa. İnsan başına gelmeden tam hissedemiyor❤☺
Oyle miBende sağlık sektöründeyim o yüzden sordum
inş en kısa zamanda Allah evlat versin
Hadi yaaa o zaman ben cok iyi dusuneyim bu konuyuCanım çok detaylı bi araştırmam olmadı bu konuyla ilgili sadece duyduklarımla ilgili yorum yaptımşimdi iğneyi belden vurdukları için belden aşağısı Allah korusun felç riskini duymuştum
Yok yok aman amanOyle misizde anestezi kokusu aldim
Adet oluyorsan yumurtluyorsunda canimİnşallah canım çok merak edyorum acaba yumurtluyor muyumm biran önce testlerim gelir inşallah sabırsızlanıyorum
Yok yok aman aman
Mutluluktan aglarsinAyyy naparım acabaa
Evet canim ya o zaman hic istemiyodum ama simdi ariyorum..
Sağlikci degilimde sağlik sektörundeyimayy bende hic sevmem hatta ameliyathane bende uzak olsun. Neydi bolumunuz?
Amiin canim. Valla bu ay olursa senin dualardan bilcemCanımmm kuzummm benimmm Rabbimm hayırlaa müjdelesinn seniiii
Anladim canimSağlikci degilimde sağlik sektörundeyim
O zaman risk derecesi dusukmus doktorlada konusalim da bir bakalim sagol kuzum
Yuotube de mi canim videosu?dr zahide küçük.. o videolarında anlatıyor..
Amiin canim. Valla bu ay olursa senin dualardan bilcemkulun kula duasi cok makbulmus
Risk dusukse benim de niyetim o yoksa normal dogum yapamaya bilirim diye korkuyorumBenımde niyetim o inşallah rabbım nasip eder .
Allahım sağlıkla almamızı basip etsin inşallahhh
Biliyorum canim benim Allah razi olsjnAyyyy ne güzellll olurrr yaaa isminle dua ediyorummm sanaaa
Hatta bu hafta sağlikAnladim canim
:)Anladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?