Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dikissiz olma igtimali var mi? Ablamin ilk cocugu dikisli diger ikiside dikissiz oldu ilk bebek dikissiz olabiliyirsa mukemmel bunu bende arasitirayim. Bu masajlar nasil ki ilk defa duydum bizi de bilgilendirir misin?

Karnım davul gibi
Sanarsın 6 aylık gebeyim

Çok şişim bir iğne batısanız pıısssssss diye söneceö
Canim 3.ay bittikten sonra o siskinlik geciyor ablam bana soyledi karnin sonucek sakin korkma benim de 3.ay bittikten sonra dumduz oldu sagolsun ablam uyarmisti

Hayirli olsun simdi gordum canim hamilelik gunlugu eklemissin Insallah burada ki herkesin isminin altina bu bilgileri goruruz. Hamileler de saglikla kucagina aliriz insallah

Evet canim ya o zaman hic istemiyodum ama simdi ariyorum..
O duygu bana da geliyor zaman zaman, evliliğimin ilk yılları ben de istememiştim, sonra birçok pürüzler çıktı, acaba diyorum büyük konuştuğum için mi yaşadım bunları. Ama Rabbim en hayırlı zamanda verecek inşallah, senin için de en hayırlısını versin canım

tabi ki hayırlısını diliyorum hep öyle dua ediyorum. ama söylemek istediğim şu, doktorların ve hastanelerin sezeryanı ticarete döktüğü şu dönemde ben bile bile kendimi kestirmem. bizim hayatımızı tehlikeye sokacak en ufak bi sıkıntı varsa zaten olurum bu mecburiyettir. o kakasını çok yapmış oluyor suyun rengi bile değiştiyse. yani ilk evrede su zarar görmüyor plasenta ve kordon. bu aşamada da normal doğurtan doktorlar var hemde gayet sağlıklı bir sekilde

Dikissiz olma igtimali var mi? Ablamin ilk cocugu dikisli diger ikiside dikissiz oldu ilk bebek dikissiz olabiliyirsa mukemmel bunu bende arasitirayim. Bu masajlar nasil ki ilk defa duydum bizi de bilgilendirir misin?
tabi ki kuzum. doktorla konusup buna göre egzersiz verebilir bunlar ne bilmiyorum. ama 36. haftadan sonra haftada 2-3 kez perine masajı öneriliyor. zeytinyağı ile. ve 2. denemeden sonra bunu biraz genisleterek yapıyorsun hafif canını yakacak sekilde. bunun amacı da o bölgeyi önceden esnemeye alıştırmak. benim mantığıma yattı. boynumuz tutulduğunda mesela yağ ile ovup sıcak havlu koyunca müthiş iyi geliyor çünkü kasları yumuşatıyor. bu masaj dışında bir de sıcak uygulama var ama o hastanede doktor yada ebe tarafından yapılması lazım. 6-7 cm açıklıktan sonra steril bezler sıcak suyla ıslatılıp vajina girişine koyuluyor. bi 5-10 dk masaj gibi yapılıyor. o da artık son evrede orayı yumuşatarak kesi oranını azaltıyor. mutlaka arastır canım perine masajı diye daha detaylı yazar. insallah yapabiliriz ya

Amin canim insallah. Herkes annelik duygusunu yasar insallah tez vakitte

Ticaret konusuna katilmiyorum zira normal dogumla ayni ucrette ozel hastanelerde ama suna katilirim gecenin bir yarisi agrili gelen normal doğum hastasiyla sabah planli gelen hasta arasinda elbet fark vardır doktor icin.

Ticaret konusuna katilmiyorum zira normal dogumla ayni ucrette ozel hastanelerde ama suna katilirim gecenin bir yarisi agrili gelen normal doğum hastasiyla sabah planli gelen hasta arasinda elbet fark vardır doktor icin.
hiç öyle bi hastaneye rastlamadım. şuan gittiğim hastanede normal doğum 2800₺, zorunlu sezeryan 3200₺, istekli sezeryan 3500₺. zorunlu sezeryan fiyatı hep farklıdır. ayrıca zorunluyla istekli arasında ne fark var? ameliyat aynı ameliyat. ticareti burdan da anlayabiliriz

Var demekki oyle yerler canim. Benim calistigim hastanede ikiside 2000di en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…