Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey soracam cevaplarsanz sevinirim bu ay cok farklı durumlar oldu he yumurta akı akıntım 25 martta geldi ben 26 martta ovu testi yaptim silikti sonra yapmayı unuttum gerci 3-4-5-6 Nisan ovu testlerini yapmaya devam ettim ama hala silik bugün biraz daha koyu gibi geldi ama pik degil tabi takvime göre bata 8 gün var hala yumurtlamadim mi ki acaba en uzun adet döngüm genelde 31-32 gun olur testlere gore yumurtlamadgimi düşünürsek bu ay cok gecikicem sanırım yumurtlama olmussa da boyle çıkması norml mi diger yaptgm ay catladgnda tamamen ikinci cizgi yok olmuştu kafam karıştı birsey yaptgimzda yok gerci keyfi yapiom gibi testleri

Eklentiler

• IMG_20190406_121215(1).webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızçeler ben doktordan çıktim az önce adetimin ikinci günü alttan baktı herşey yolunda dedi hormon testi istedi adetinin 8.günü gel hsg çekilecek dedi ama hastanede çekilmiyormuş gazi osman paşada biryere yönlendiriyormus anlaşmalı olarak 450 500 arası fiyat cuma günü hsg çektircem doktor sonuçlara göre eşine bakılacak dedi hormon sonuçlarım iki saat sonra çıkacak ama doktor gitmiş olcağı için sizden yardım isticem canlar

Ticaret konusuna katilmiyorum zira normal dogumla ayni ucrette ozel hastanelerde ama suna katilirim gecenin bir yarisi agrili gelen normal doğum hastasiyla sabah planli gelen hasta arasinda elbet fark vardır doktor icin.
Ay evet yaa eskiden herhalde fiyat farkı çok fazlaymış ikisi arasında bilmiorum tam ama halen o anlayış var, oysa şu an fiyatlar yakın birbirine, normal doğum da bedava değil ki özel hastanede

Sonuçların iyi herhalde canım, sadece lh fsh’tan çok az yüksek ama onu önemli göreceklerini sanmıyorum doktorların, yine de doktor daha iyi yorumlar tabi.

Of cuma günü gidicem doktora hormonlarımda iyi kan durumlarımda iyi hsg çekilecek ondada bise yoksa esimdemi problem var acaba

Ay evet yaa eskiden herhalde fiyat farkı çok fazlaymış ikisi arasında bilmiorum tam ama halen o anlayış var, oysa şu an fiyatlar yakın birbirine, normal doğum da bedava değil ki özel hastanede
Aynenn oyle canim ama doktor daha cok ugrasiyor ya normalde ondan. Bide asljnda riski daha fazla normal dogumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…