niye kızYok canım yaptırmıcam
günaydınn arkadaslar :)Günaydınlar☺
Sadece detaylı yaptırcam canım .niye kız
Benim anladığım sadece tsh sonucun oda normal çıkmış canımKızlar sonucum çıkmış anlayanlar bi el atabilirmi
Ay evet yaa eskiden herhalde fiyat farkı çok fazlaymış ikisi arasında bilmiorum tam ama halen o anlayış var, oysa şu an fiyatlar yakın birbirine, normal doğum da bedava değil ki özel hastanedeTicaret konusuna katilmiyorum zira normal dogumla ayni ucrette ozel hastanelerdeama suna katilirim gecenin bir yarisi agrili gelen normal doğum hastasiyla sabah planli gelen hasta arasinda elbet fark vardır doktor icin.
Sonuçların iyi herhalde canım, sadece lh fsh’tan çok az yüksek ama onu önemli göreceklerini sanmıyorum doktorların, yine de doktor daha iyi yorumlar tabi.Kızlar sonucum çıkmış anlayanlar bi el atabilirmi
Ben de merak ettimRed Phoenix son bildiğime göre bugün doktora gidicekti kızlar,saat kaçta bilen var mı,cook merak ediyorum
Sonuçların iyi herhalde canım, sadece lh fsh’tan çok az yüksek ama onu önemli göreceklerini sanmıyorum doktorların, yine de doktor daha iyi yorumlar tabi.
Benim anladığım sadece tsh sonucun oda normal çıkmış canım ☺☺
İnşallah herşey yolunda gider canımCuma günü inşallah anlıcam
Benim eşimde vardı canım, o sadece vitamin desteğiyle yükseldi hemen, onu hiç dert etme öyle olsa bileOf cuma günü gidicem doktora hormonlarımda iyi kan durumlarımda iyi hsg çekilecek ondada bise yoksa esimdemi problem var acaba
Aynenn oyle canim ama doktor daha cok ugrasiyor ya normalde ondan. Bide asljnda riski daha fazla normal dogumun.Ay evet yaa eskiden herhalde fiyat farkı çok fazlaymış ikisi arasında bilmiorum tam ama halen o anlayış var, oysa şu an fiyatlar yakın birbirine, normal doğum da bedava değil ki özel hastanede
Benim eşimde vardı canım, o sadece vitamin desteğiyle yükseldi hemen, onu hiç dert etme öyle olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?