Heyecanla beklıyoruz kuzumKızlar ölüyorum heyecandan 1 saat sonra çıkıcaz evden, benim doktorum 6dan sonra gittiğimiz hastanede oluyor
Ta karşı tarafa gidicez bi de dua edin, eve gelir gelmez haber vericem sizee
hakkında hayırlısı canım inşallah sağ sağlım görürsün keseni :)Kızlar ölüyorum heyecandan 1 saat sonra çıkıcaz evden, benim doktorum 6dan sonra gittiğimiz hastanede oluyor
Güzel haberlerini bekliyorum canımKızlar ölüyorum heyecandan 1 saat sonra çıkıcaz evden, benim doktorum 6dan sonra gittiğimiz hastanede oluyor
Öyle düşünme canım bazen sebepsiz de oluyor ben gibi.. Her ikimize de tahliller yapıldı HSG çekildim ama çok şükür birşey yok vakti var demek kiOf cuma günü gidicem doktora hormonlarımda iyi kan durumlarımda iyi hsg çekilecek ondada bise yoksa esimdemi problem var acaba
Cok sagol canim aslinda cok mantikli geldi esimin boynu tutulmustu zeytin yagiyla masaj yaptim ve sicak su ile dus aldi baya bir gevseme oldu. Dogum da neden ise yaramasin ki☺tabi ki kuzum. doktorla konusup buna göre egzersiz verebilir bunlar ne bilmiyorum. ama 36. haftadan sonra haftada 2-3 kez perine masajı öneriliyor. zeytinyağı ile. ve 2. denemeden sonra bunu biraz genisleterek yapıyorsun hafif canını yakacak sekilde. bunun amacı da o bölgeyi önceden esnemeye alıştırmak. benim mantığıma yattı. boynumuz tutulduğunda mesela yağ ile ovup sıcak havlu koyunca müthiş iyi geliyor çünkü kasları yumuşatıyor. bu masaj dışında bir de sıcak uygulama var ama o hastanede doktor yada ebe tarafından yapılması lazım. 6-7 cm açıklıktan sonra steril bezler sıcak suyla ıslatılıp vajina girişine koyuluyor. bi 5-10 dk masaj gibi yapılıyor. o da artık son evrede orayı yumuşatarak kesi oranını azaltıyor. mutlaka arastır canım perine masajı diye daha detaylı yazar. insallah yapabiliriz ya
bana da dedi en önemlisi detaylı diye yinede ben yaptırmıştım eşim yaptıralım deyince. hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli olsun daSadece detaylı yaptırcam canım .
Nedeni yok öyle istiyorum :)
Kızlar ben eşime test yapmaya karar verdimşuan sıkışmayı bekliyoruz hem li hem hcg testi yapicam ona bakalım benim gibimi
Kızlar ben eşime test yapmaya karar verdimşuan sıkışmayı bekliyoruz hem li hem hcg testi yapicam ona bakalım benim gibimi olacak onda da sonuç
[/QUOTE
Ay alemsin valla
Esime test yapicam deyince sperm testi filan sandım
Öyle düşünme canım bazen sebepsiz de oluyor ben gibi.. Her ikimize de tahliller yapıldı HSG çekildim ama çok şükür birşey yok vakti var demek ki
evet bir de eski filmlerde dizilerde rastlamışsındır doğuran kadın varsa ebe sıcak su ve bez istiyorCok sagol canim aslinda cok mantikli geldi esimin boynu tutulmustu zeytin yagiyla masaj yaptim ve sicak su ile dus aldi baya bir gevseme oldu. Dogum da neden ise yaramasin ki☺
Evet hep sicak su isteniliyor. Simdiden mi baslasak. Birde canim sana birsey sorucam vajinan da agri oluyor mu?evet bir de eski filmlerde dizilerde rastlamışsındır doğuran kadın varsa ebe sıcak su ve bez istiyorbi de nefes egzersizleri çok önemli. bunları da arastır, nefes egzersizlerine hamileyken başlanıyor
Ayyy cok sevindim gozun aydin insallah kucagina almakta nasip olur. Ben inaniyorum senin minigin o arada ki farki kapatacak baksana gumbur gumbur geliyorKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E nedemistimkibenn morcivertkedi dombili_xl Lollapollosaa G gamzeli_bebis Minik_ceylo dvtb can09e U Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Gözün aydın canımmm çok sevindimKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür
H E nedemistimkibenn morcivertkedi dombili_xl Lollapollosaa G gamzeli_bebis Minik_ceylo dvtb can09e U Ufukta_bebek
Kuzummm maşallaahh gözümüzaydınnnnKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Çok şükür ❤
Allah razı olsun bebeğimmAyyy cok sevindim gozun aydin insallah kucagina almakta nasip olur. Ben inaniyorum senin minigin o arada ki farki kapatacak baksana gumbur gumbur geliyor
Teşekkür ederim kuzummmGözün aydın canımmm çok sevindim
Çok şükür aşkımKuzummm maşallaahh gözümüzaydınnnn♥♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?