Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ölüyorum heyecandan 1 saat sonra çıkıcaz evden, benim doktorum 6dan sonra gittiğimiz hastanede oluyor

Ta karşı tarafa gidicez bi de dua edin, eve gelir gelmez haber vericem sizee
Heyecanla beklıyoruz kuzum

İnşallahh miniminnaakkk tontişkosss bir keseyle geliceksinnnnnn

Kızlar ölüyorum heyecandan 1 saat sonra çıkıcaz evden, benim doktorum 6dan sonra gittiğimiz hastanede oluyor

Ta karşı tarafa gidicez bi de dua edin, eve gelir gelmez haber vericem sizee
hakkında hayırlısı canım inşallah sağ sağlım görürsün keseni :)

Of cuma günü gidicem doktora hormonlarımda iyi kan durumlarımda iyi hsg çekilecek ondada bise yoksa esimdemi problem var acaba
Öyle düşünme canım bazen sebepsiz de oluyor ben gibi.. Her ikimize de tahliller yapıldı HSG çekildim ama çok şükür birşey yok vakti var demek ki

Cok sagol canim aslinda cok mantikli geldi esimin boynu tutulmustu zeytin yagiyla masaj yaptim ve sicak su ile dus aldi baya bir gevseme oldu. Dogum da neden ise yaramasin ki☺

Sadece detaylı yaptırcam canım .
Nedeni yok öyle istiyorum :)
bana da dedi en önemlisi detaylı diye yinede ben yaptırmıştım eşim yaptıralım deyince. hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli olsun da

Öyle düşünme canım bazen sebepsiz de oluyor ben gibi.. Her ikimize de tahliller yapıldı HSG çekildim ama çok şükür birşey yok vakti var demek ki

Öyle olsa beklerim ama erkekler bizim gibi değiller benim eşim kendi kendini yer tabiki hallolmucak bişey yoktur her derdin bir çaresi elbetki vardır inşallah bişey olmaz

Cok sagol canim aslinda cok mantikli geldi esimin boynu tutulmustu zeytin yagiyla masaj yaptim ve sicak su ile dus aldi baya bir gevseme oldu. Dogum da neden ise yaramasin ki☺
evet bir de eski filmlerde dizilerde rastlamışsındır doğuran kadın varsa ebe sıcak su ve bez istiyor bi de nefes egzersizleri çok önemli. bunları da arastır, nefes egzersizlerine hamileyken başlanıyor

evet bir de eski filmlerde dizilerde rastlamışsındır doğuran kadın varsa ebe sıcak su ve bez istiyor bi de nefes egzersizleri çok önemli. bunları da arastır, nefes egzersizlerine hamileyken başlanıyor
Evet hep sicak su isteniliyor. Simdiden mi baslasak. Birde canim sana birsey sorucam vajinan da agri oluyor mu?

Kızlaar ben geldim minicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah

Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi

Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi

Çok şükür

H E nedemistimkibenn morcivertkedi dombili_xl Lollapollosaa G gamzeli_bebis Minik_ceylo dvtb can09e U Ufukta_bebek

Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar

Ayyy cok sevindim gozun aydin insallah kucagina almakta nasip olur. Ben inaniyorum senin minigin o arada ki farki kapatacak baksana gumbur gumbur geliyor

Gözün aydın canımmm çok sevindim

Kuzummm maşallaahh gözümüzaydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…