Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin :)
Kalp atışını da duyarsınız bir iki haftaya
Artık tadini çıkart hanileligin
İnşan özlüyor sonra çünkü :)

Neyyyyy ikinci kesemi
Durdu durdu turnayı gözünden vurdu
Gözün aydın bebemm Allahım kalp atışlarını kocaman olmuş hallerini göstersin tez vakitte inşallah

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin :)
Kalp atışını da duyarsınız bir iki haftaya
Artık tadini çıkart hanileligin
İnşan özlüyor sonra çünkü :)
Amin kuzummmm Doktorda öyle dedi keseye haftaya bir daha bakarız daha büyük olur dedi 2 haftaya da kalp atışı alırız inşallah dedi

Neyyyyy ikinci kesemi
Durdu durdu turnayı gözünden vurdu
Gözün aydın bebemm Allahım kalp atışlarını kocaman olmuş hallerini göstersin tez vakitte inşallah ❤
Aşkım kesin değil ama değerin 60tan 800lere fırlaması çok ilginç sürpriz yapabilir bebek derken bebekler gelebilir dedi

Evet hep sicak su isteniliyor. Simdiden mi baslasak. Birde canim sana birsey sorucam vajinan da agri oluyor mu?
sıcak uygulama son aşamada yapılması gereken bisey şimdiden başlarsak aman mazallah erken doğum falan olur bunu doktor yada ebe yapıyor ben doktorumla konusucam o da onaylarsa onun yapmasını isticem. ama yine de her ihtimale karsı hastaneye giderken sıcak duş alırım diye düşünüyorum nasip bakalım. yok bende olmuyor, ama o haftalarda rahim genişlediğinden dolayı olabiliyor eylül annelerinde de yazan olmuştu. aklına takılıyorsa doktoruna sorarsın

Kızlar kardeşim geliyor bana kalmaya, zamanında söz vermiştim dayı olacağın zaman ilk sana söyleyeceğim diye test yaptım onun için baksanıza ne kadar koyu çıkıyor inanamıyorum rüya gibi geliyor

Eklentiler

• B458F1C2-0C8C-4CCA-B4CE-441B8AF670C6.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 53
Red Phoenix ayy çok şükür çok sevindiiiimmm❤ bakalım sürpriz keseyi görecek miyiz? hadi sağlıkla devam etsin kuzum
Allah razı olsun canım benim sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günü de göstersin rabbim Ay çiftler belki bebiş

Eheetytt teste gel:)) vallahi krndim gibi seviniyorum
Benimde şafak 2 bakalım ne olcak.

Canım benim o kadar sevindim ki adına gözün aydın inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duycaksın ilerleyen dönemlerde bebişinin ( ya da bebişlerinin) anneeee diye el salladığı ultrason fotolarını da paylaşırsın inşallah burda

Maşallah canım sağlıkla devam etsin ve daha güzel haberlerle gel

H E Canım benim bat 6 nisan yazıyor ama malum kist sonrası değişti heralde, henüz bir haber yok kendisinden :) Bilgilendireyim dedim.

Insallah kendime bir doktor bulursam bende bu masajla ilgili konusacam. Ablam normal diyor ama kalkinca cok kotu oluyor. Gecer insalkah yaa. Senin nasil gidiyor isime karar verdiniz mi? Tekme atiyor mu minoss?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…