Amin amin butun bekleyenlere☺Allah razı olsun bebeğimminşallah rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu amiiiin
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E @nedemistimkibenn morcivertkedi @dombili_xl Lollapollosaa @gamzeli_bebis Minik_ceylo @dvtb @can09e @Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Gözün aydın canımKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E @nedemistimkibenn morcivertkedi @dombili_xl Lollapollosaa @gamzeli_bebis Minik_ceylo @dvtb @can09e @Ufukta_bebek
Neyyyyy ikinci kesemiKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Çok şükür ❤
Amin kuzum darısı başınaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Amin kuzummmmGözün aydın canım
Sağlıkla gelecek inşallah bebeğin :)
Kalp atışını da duyarsınız bir iki haftaya
Artık tadini çıkart hanileligin
İnşan özlüyor sonra çünkü :)
Aşkım kesin değil ama değerin 60tan 800lere fırlaması çok ilginç sürpriz yapabilir bebek derken bebekler gelebilir dediNeyyyyy ikinci kesemi
Durdu durdu turnayı gözünden vurdu
Gözün aydın bebemm Allahım kalp atışlarını kocaman olmuş hallerini göstersin tez vakitte inşallah ❤
sıcak uygulama son aşamada yapılması gereken bisey şimdiden başlarsak aman mazallah erken doğum falan olurEvet hep sicak su isteniliyor. Simdiden mi baslasak. Birde canim sana birsey sorucam vajinan da agri oluyor mu?
Kızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Çok şükür ❤
Amin canımAmin kuzum darısı başına
Allah razı olsun canım benim sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günü de göstersin rabbimRed Phoenix ayy çok şükür çok sevindiiiimmm❤ bakalım sürpriz keseyi görecek miyiz? hadi sağlıkla devam etsin kuzum
Eheetytt teste gel:)) vallahi krndim gibi seviniyorumKızlar kardeşim geliyor bana kalmaya, zamanında söz vermiştim dayı olacağın zaman ilk sana söyleyeceğim diye test yaptım onun için baksanıza ne kadar koyu çıkıyor inanamıyorum rüya gibi geliyor❤
Ay kuzum benim rabbim sana da nasip etsin, inşallah kuzummm çift çizgili testlerini bekliyorumEheetytt teste gel:)) vallahi krndim gibi seviniyorum ☺
Benimde şafak 2 bakalım ne olcak.
Tabiki erkenden bilip zaman kaybetmeden çözümünü uygulamak en güzeliÖyle olsa beklerim ama erkekler bizim gibi değiller benim eşim kendi kendini yer tabiki hallolmucak bişey yoktur her derdin bir çaresi elbetki vardır inşallah bişey olmaz
Canım benim o kadar sevindim ki adına gözün aydın inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını da duycaksın ilerleyen dönemlerde bebişinin ( ya da bebişlerinin) anneeee diye el salladığı ultrason fotolarını da paylaşırsın inşallah burdaKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Çok şükür
Maşallah canım sağlıkla devam etsin ve daha güzel haberlerle gelKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Çok şükür
Insallah kendime bir doktor bulursam bende bu masajla ilgili konusacam. Ablam normal diyor ama kalkinca cok kotu oluyor. Gecer insalkah yaa. Senin nasil gidiyor isime karar verdiniz mi? Tekme atiyor mu minoss?sıcak uygulama son aşamada yapılması gereken bisey şimdiden başlarsak aman mazallah erken doğum falan olurbunu doktor yada ebe yapıyor ben doktorumla konusucam o da onaylarsa onun yapmasını isticem. ama yine de her ihtimale karsı hastaneye giderken sıcak duş alırım diye düşünüyorum nasip bakalım. yok bende olmuyor, ama o haftalarda rahim genişlediğinden dolayı olabiliyor eylül annelerinde de yazan olmuştu. aklına takılıyorsa doktoruna sorarsın
Ikizimiz geliyor ben inaniyorumKızlar kardeşim geliyor bana kalmaya, zamanında söz vermiştim dayı olacağın zaman ilk sana söyleyeceğim diye test yaptım onun için baksanıza ne kadar koyu çıkıyor inanamıyorum rüya gibi geliyor❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?