Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özel mesajımda bir kese fotosu göremedim

Red Phoenix
Bebeğim kör olursun o kadar küçük ki bir de af edersin çok gazım var bulanıkta çıktı. Kese daha bugün görünür hale gelmiş büyüteçle bakman lazım haftaya gidicez o zaman göndercem sana

Bebeğim kör olursun o kadar küçük ki bir de af edersin çok gazım var bulanıkta çıktı. Kese daha bugün görünür hale gelmiş büyüteçle bakman lazım haftaya gidicez o zaman göndercem sana
Vajınal mi baktı kuzum ?

Görülmezdi canım birde vajınal biraz bulanık oluyor
Aman sağlıklı olsunda patur putur gider o gazlar ☺
Doktor da diyor içerisi toz duman, dedim siz onu bana sorun aynen kuzum yeter ki sağlıkla gelsinler amiiin

Doktor da diyor içerisi toz duman, dedim siz onu bana sorun aynen kuzum yeter ki sağlıkla gelsinler amiiin
Benımde aslında kontrollerde çok gazım oluyor ama doktor hiç demedi
Gizli gaz herhalde

Bir dahaki kontrolü ne zmaana çağırdı kuzum

Benımde aslında kontrollerde çok gazım oluyor ama doktor hiç demedi
Gizli gaz herhalde

Bir dahaki kontrolü ne zmaana çağırdı kuzum
Aşkım haftaya bugün, cumartesi yine. Kese daha büyük görünür o zaman dedi ay her randevu ayrı bir heyecanmış

Çok çok sevindim kuzum hep böyle güzel haberler alalım ikinci kese mi dedi ayy hadi inşallah canım benim bir hafta heyecan dorukta bekleyecez artık

Insallah kendime bir doktor bulursam bende bu masajla ilgili konusacam. Ablam normal diyor ama kalkinca cok kotu oluyor. Gecer insalkah yaa. Senin nasil gidiyor isime karar verdiniz mi? Tekme atiyor mu minoss?
magnezyum eksikliği falan da olabilir ama çok takma kafana içerde neler neler oluyor yok valla isme karar vermedik doğurana kadar da veremeyiz tekmeye daha var. geçen gece pıt pıt kanat çırpması gibi hissettim o kadar devamı yok. 20. haftadan sonra hissetmeye başlanır diyor doktorlar ilk gebeliklerde. valla tekmeli günleri dört gözle bekliyorum

Çok çok sevindim kuzum hep böyle güzel haberler alalım ikinci kese mi dedi ayy hadi inşallah canım benim bir hafta heyecan dorukta bekleyecez artık
Allah razı olsun canım benimm senin de güzel haberlerini duyalım inşallah,ne zaman gideceksin doktora?

Ay evet çok düşük ama ilerleyen zamanlarda görebiliriz dedi

Kızlar benim ovülasyon testlerim bugün geldi misafirim vardı bi deneyeyim dedim az önce yapabildim :)
Adet periyodumun 8.günü döngüm 30 ve üzeri şu sıralar bi atsam değerlendirir misiniz :) ?

Kızlar benim ovülasyon testlerim bugün geldi misafirim vardı bi deneyeyim dedim az önce yapabildim :)
Adet periyodumun 8.günü döngüm 30 ve üzeri şu sıralar bi atsam değerlendirir misiniz :) ?
Gönder kuzum, sıvı alımına dikkat ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…