Tammadır canım gelene kadar öyle kalırH E Canım benim bat 6 nisan yazıyor ama malum kist sonrası değişti heralde, henüz bir haber yok kendisinden :) Bilgilendireyim dedim.
Bebeğim kör olursun o kadar küçük ki
Çok düşükte olsa öyle bir ihtimal var dedi doktor ama bakalımIkizimiz geliyor ben inaniyorum
Vajınal mi baktı kuzum ?Bebeğim kör olursun o kadar küçük kibir de af edersin çok gazım var bulanıkta çıktı. Kese daha bugün görünür hale gelmiş büyüteçle bakman lazım haftaya gidicez o zaman göndercem sana
Aynen kuzum vajinal baktı, bende vajinal istediydim zaten. Karından mümkün değil göremezdi hele o gazlaVajınal mi baktı kuzum ?
Görülmezdi canım birde vajınal biraz bulanık oluyorAynen kuzum vajinal baktı, bende vajinal istediydim zaten. Karından mümkün değil göremezdi hele o gazla
Doktor da diyor içerisi toz duman, dedim siz onu bana sorunGörülmezdi canım birde vajınal biraz bulanık oluyor
Aman sağlıklı olsunda patur putur gider o gazlar ☺
Cok sevindim canim gonlunden ne geciyosa o olur ins ama benim gonlumden ikiz geciyorÇok düşükte olsa öyle bir ihtimal var dedi doktor ama bakalımhayırlıysa iki iki gelsinler ❤
Benımde aslında kontrollerde çok gazım oluyor ama doktor hiç demediDoktor da diyor içerisi toz duman, dedim siz onu bana sorunaynen kuzum yeter ki sağlıkla gelsinler amiiin
İkiz beni baya bir korkutuyor ama nasibimde kısmetimde bebiş değil bebişler varsa hayırlısı buysa anası yer onlarıCok sevindim canim gonlunden ne geciyosa o olur ins ama benim gonlumden ikiz geciyor
Aşkım haftaya bugün, cumartesi yine. Kese daha büyük görünür o zaman dedi ay her randevu ayrı bir heyecanmışBenımde aslında kontrollerde çok gazım oluyor ama doktor hiç demedi
Gizli gaz herhalde
Bir dahaki kontrolü ne zmaana çağırdı kuzum
Çok çok sevindim kuzumKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E @nedemistimkibenn morcivertkedi @dombili_xl @Ogrtmnanne @gamzeli_bebis @Minik_ceylo @dvtb @can09e U Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
magnezyum eksikliği falan da olabilir ama çok takma kafana içerde neler neler oluyorInsallah kendime bir doktor bulursam bende bu masajla ilgili konusacam. Ablam normal diyor ama kalkinca cok kotu oluyor. Gecer insalkah yaa. Senin nasil gidiyor isime karar verdiniz mi? Tekme atiyor mu minoss?
Tabiki erkenden bilip zaman kaybetmeden çözümünü uygulamak en güzeli
Allah razı olsun canım benimm senin de güzel haberlerini duyalım inşallah,ne zaman gideceksin doktora?Çok çok sevindim kuzumhep böyle güzel haberler alalım ikinci kese mi dedi ayy hadi inşallah canım benim bir hafta heyecan dorukta bekleyecez artık
Allah razı olsun canım benimm senin de güzel haberlerini duyalım inşallah,ne zaman gideceksin doktora?
Ay evet çok düşük ama ilerleyen zamanlarda görebiliriz dedi ❤❤
Gönder kuzum, sıvı alımına dikkat ettin mi?Kızlar benim ovülasyon testlerim bugün geldi misafirim vardı bi deneyeyim dedim az önce yapabildim :)
Adet periyodumun 8.günü döngüm 30 ve üzeri şu sıralarbi atsam değerlendirir misiniz :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?