- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Gönder kuzum, sıvı alımına dikkat ettin mi?
Valla yeterli herhalde ama aslında sabah ilk idrarı boşalttıktan sonra sıvı alımına dikkat edip yapsan daha iyi olur. Gönder bakalım kuzumEn son yedi buçuk da kahve içmiştim sonra bişey içmedim sence olmuş mudur zamanlaması
Kız ne güzel çıkmış maşallahİlk ovülasyon deneyimim
Adet periyodumun 8.günü
Normalde adetim 7 gün sürüyor ama bu sefer 5.5, 6 gün sürdü sizce nedir durumum
Valla yeterli herhalde ama aslında sabah ilk idrarı boşalttıktan sonra sıvı alımına dikkat edip yapsan daha iyi olur. Gönder bakalım kuzum
Bizi de perşembe günü çağırdı kuzum artışlara göre çoğul gebelik ihtimali bizde de varAllah razı olsun canım benimm senin de güzel haberlerini duyalım inşallah,ne zaman gideceksin doktora?
Ay evet çok düşük ama ilerleyen zamanlarda görebiliriz dedi ❤❤
Kuzum ben çalıştığım için akşam yapıyodum mesela saat 3 buçuk gibi sıvı almayı bırakıyodum 4 gibi idrara çıkıyordum 6-6 buçuk arası da ovü yapıyordum kendine göre ayarla sendeSabah ilk idrarı yaptıktan sonra bişey içmemem mi gerekiyor
Kız ne güzel çıkmış maşallahBugün değerlendirin bence
Ayyy az kalmış senin de hadi inşallah güzel haberlerle gelBizi de perşembe günü çağırdı kuzum artışlara göre çoğul gebelik ihtimali bizde de var
Ay sağlıcakla kucağımıza alalım da ikize de bakarız biz bu yolda neler öğrendik
Pik yakın gibiİlk ovülasyon deneyimim
Adet periyodumun 8.günü
Normalde adetim 7 gün sürüyor ama bu sefer 5.5, 6 gün sürdü sizce nedir durumum
Bugün niye kaçsın be ayart adamıAy gerçekten mi
Bugün kaçtı malesef
Ama dün geceyi değerlendirmiştik
Kuzum ben çalıştığım için akşam yapıyodum mesela saat 3 buçuk gibi sıvı almayı bırakıyodum 4 gibi idrara çıkıyordum 6-6 buçuk arası da ovü yapıyordum kendine göre ayarla sende
Allah bilir yavrum ya, bende test ederiz geç oluştu benim yımırta geçte döllendi bakalım ne gelicekPik yakın gibi
Ya geçen bir yazı okudum kızlar erken oluşan yumurta erkek geç olan kız diyorlar aslı yoktur herhalde
Ağzından bal damlıyor kuzumAyyy az kalmış senin de hadi inşallah güzel haberlerle gel
Kız topiğin ilk ikizlerine gebeymişiz bi de ayyy ❤
Ayy Maşallah yaa Rabbim hayırlı evlatlar versinnBizi de perşembe günü çağırdı kuzum artışlara göre çoğul gebelik ihtimali bizde de var
Ay sağlıcakla kucağımıza alalım da ikize de bakarız biz bu yolda neler öğrendik
Olabilir belki de ilk kez duydumPik yakın gibi
Ya geçen bir yazı okudum kızlar erken oluşan yumurta erkek geç olan kız diyorlar aslı yoktur herhalde
Ay bebişler diyince tuhaf oldumYa canım gözün aydın inşallah sağlıkla devam eder Bebişler
Hadi bakim benimki de erkendiAllah bilir yavrum ya, bende test ederiz geç oluştu benim yımırta geçte döllendi bakalım ne gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?