- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
merhaba arkadaşlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 28,16 çıktı. henüz çok miniğizinşallah pazartesi tekrar kan testi yapıcam.
Al benden de o kadarAğzından bal damlıyor kuzum
Sağlıklıysa ahdım olsun hastaneden eve kadar ayağımı sürürüm isteyen herkes peşimden gelsin
Ummadığın anda mutluluk bu olsa gerek kuzmm hala rüyayml gbi gelr insanaa Allahımmm kucagına almayı da nasip etsnn o cennet kokusunu çekip Çoook şükür demeyideKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E @nedemistimkibenn @morcivertkedi @dombili_xl @Ogrtmnanne @gamzeli_bebis @Minik_ceylo @dvtb @can09e U Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Benim iki arkadaşımı biliyorum onlar erken yumurtladı ve ikisininde 1 yaşında nur topu gibi oğlu varOlabilir belki de ilk kez duydum
Haftaya burada toplanıp yuvarlak oluşturuyoruz kızlarAl benden de o kadar ❤❤
Eğer bebişlerimiz ikizse hepinize el verelim kızlar
çok teşekkür ediyorum canım.Hayırlı olsuuunn Sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim iki arkadaşımı biliyorum onlar erken yumurtladı ve ikisininde 1 yaşında nur topu gibi oğlu var
İnşallah canım benim en kısa zamanda nasip olacak bizede kucakta bebek saçlar uçuşurken yazacaz buralaraOyy maşallah Allahım bizede nasp etsin
Bugün niye kaçsın be ayart adamıdün olduysa bugün olmasa da olur
İnşallah canım benim en kısa zamanda nasip olacak bizede kucakta bebek saçlar uçuşurken yazacaz buralara
Hamilemisin cnm hayırlı olsun ☺Çok silik zaten ben görebiliyorm ama blmiyorum
Yok ya nerede ben umudu kestimHamilemisin cnm hayırlı olsun ☺
Sıvı aldıktan sonra üzerinden en az 1 2 saat geçmesi gerekiyor. En uygun vakit genelde 12 ile 16 arası deniyorSabah ilk idrarı yaptıktan sonra bişey içmemem mi gerekiyor
Sıvı aldıktan sonra üzerinden en az 1 2 saat geçmesi gerekiyor. En uygun vakit genelde 12 ile 16 arası deniyor
Günaydın kızlar 4ye yatıp 9da uyandım, sabahları katiyen uyuyamıyorum, mide bulantım ve ben çevrimiçiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?