- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Acaba dünkünü gece yaptığım için mi koyu çıktı yoksa ben adet bitince hemen mi yumurtluyorum
Şimdi yumurtlamam sona mı eriyor
Bizim de ilk ikizlerimiz olucak insallahÇok düşükte olsa öyle bir ihtimal var dedi doktor ama bakalımhayırlıysa iki iki gelsinler ❤
Yok kız sakın bende ilk yaptığımda koyu cıktı sonra silindi 14.günde koyulasti sonra pik oldu
Cok az kalmis senin insallah saglikli saglikli tekmeler atar. Bende surekli dokunuyor belki bir umut duyarim diye ama maalesef daha cok minik 20.haftayi iple cekiyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallahmagnezyum eksikliği falan da olabilir ama çok takma kafana içerde neler neler oluyoryok valla isme karar vermedik doğurana kadar da veremeyiz tekmeye daha var. geçen gece pıt pıt kanat çırpması gibi hissettim o kadar devamı yok. 20. haftadan sonra hissetmeye başlanır diyor doktorlar ilk gebeliklerde. valla tekmeli günleri dört gözle bekliyorum
Senin de mi oyle bir ihtimalin var ne kadar guzel yaa masallah gonlunuzden geciyorsa insallah olurBizi de perşembe günü çağırdı kuzum artışlara göre çoğul gebelik ihtimali bizde de var
Ay sağlıcakla kucağımıza alalım da ikize de bakarız biz bu yolda neler öğrendik
Testin baya koyu cikmis benim pik donemin de boyle oluyordu masallah takip et sen ilk defa 8.gunde boyle olani gordum. Umutlandirmak istemiyorum da baska birsey mi var acaba diye gecmedi degil icimdenAy gerçekten mi
Bugün kaçtı malesef
Ama dün geceyi değerlendirmiştik
amin aminn insallahCok az kalmis senin insallah saglikli saglikli tekmeler atar. Bende surekli dokunuyor belki bir umut duyarim diye ama maalesef daha cok minik 20.haftayi iple cekiyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallah
Ayyy gerçekten miiii?? Kuzum hayırlı olsunBizim de ilk ikizlerimiz olucak insallah
Dusukten sonra neden tutmuyo senin bende dusuk yapmıştım ama mayısta düşünüyorum tekrarYok ya nerede ben umudu kestim
Ayy gördümmmGünaydın kızlar adetim 11 Nisan test yaptım benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Bilmiyorum ki canım 8 ay oldu düşük den bu yanaDusukten sonra neden tutmuyo senin bende dusuk yapmıştım ama mayısta düşünüyorum tekrar
TatlisiimKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E nedemistimkibenn morcivertkedi @dombili_xl Lollapollosaa @gamzeli_bebis @Minik_ceylo @dvtb @can09e @Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Ben de gördüm canımGünaydın kızlar adetim 11 Nisan test yaptım benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Hemen çıktı bir kaç dakika içindeBen de gördüm canım
Kaç dakika sonra çıktı ?
Bende gördüm de acaba yanlışı gördüm dedimAyy gördümmm ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?