Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok az kalmis senin insallah saglikli saglikli tekmeler atar. Bende surekli dokunuyor belki bir umut duyarim diye ama maalesef daha cok minik 20.haftayi iple cekiyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallah

Bizi de perşembe günü çağırdı kuzum artışlara göre çoğul gebelik ihtimali bizde de var
Ay sağlıcakla kucağımıza alalım da ikize de bakarız biz bu yolda neler öğrendik
Senin de mi oyle bir ihtimalin var ne kadar guzel yaa masallah gonlunuzden geciyorsa insallah olur

Cok az kalmis senin insallah saglikli saglikli tekmeler atar. Bende surekli dokunuyor belki bir umut duyarim diye ama maalesef daha cok minik 20.haftayi iple cekiyorum. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin insallah
amin aminn insallah
yok ya 20. haftalara kadar hissedilmesi biraz zor. belki çok zayıflar hissedebilir. vallahi bende merakla bekliyorum yavrumun ben burdayım demesini

Buda ovu testi

Eklentiler

• 15546281413746201225482380132517.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 15546281664487256542739176591863.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 51
Tatlisiim cook mutlu oldum ya..Oh çok şükür ki kesemiz görüldü benimki de başta 6mm kadardı kese.İkiz ihtimali ayrı bir heyecanlandırıyoorSağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Dün gün boyu burayı takip ettim,akşam çok yürüyüş etkisiyle yorulup bir uyumusuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…