Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin baya koyu cikmis benim pik donemin de boyle oluyordu masallah takip et sen ilk defa 8.gunde boyle olani gordum. Umutlandirmak istemiyorum da baska birsey mi var acaba diye gecmedi degil icimden

İnşallah canım keşke
Benim de bazı şüphelerim var ama artık psijolojik olarak yorumlamaya çalışıyorum,
Eğer hep koyu devam ederse bi kan testi yaptırmayu düşünüyorum yada gebelik tetsi yaparım eğer gebelik varsa üstüne görmüş olucam

Senin de mi oyle bir ihtimalin var ne kadar guzel yaa masallah gonlunuzden geciyorsa insallah olur
Sağol kuzum bugün acilde de 920 çıktı o doktorda muhtemelen çoğul gebelik dedi ama içimi ısıtan şey şuan sağlıklı ilerliyor olması canına yandığım ikiz olursa sevinçten havalara uçarız

Merhaba kızlar ☺

Bugun erken kalktım ama ev işi yaptık biraz eşimle .
Şimdide bir odamız kaldı onu temizleyip gezmeye gidicez ..
Tünaydın balım ellerine sağlık dikkatli gez kendine ve minnoşumuza dikkat et
Bende de bir tembellik var uyanıyorum ama pek birşey yapasım gelmiyor inşallah iki güne evi .... götürmez

Tünaydın balım ellerine sağlık dikkatli gez kendine ve minnoşumuza dikkat et
Bende de bir tembellik var uyanıyorum ama pek birşey yapasım gelmiyor inşallah iki güne evi .... götürmez
Öyle kuzum o haftalarda bilirim
Bende biliyonuz yenı yenı ayaklandım .
Hala geçmedi ama enerjim geldi çok şükğr

Kızlar ateşin düşmesi ne kadar önemli 36.3 e düştü ateşim dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu testide akşam yaptım var mı yokmu anlayamadım adet olacakmışım gibi de geliyor

Eklentiler

• 20190407_140009.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar ateşin düşmesi ne kadar önemli 36.3 e düştü ateşim dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu testide akşam yaptım var mı yokmu anlayamadım adet olacakmışım gibi de geliyor
Hamile olunca ates yukseliyor diye duymustum cnm cizgi var gibi geldi bana sen daha net goruyorsundur

Hamile olunca ates yukseliyor diye duymustum cnm cizgi var gibi geldi bana sen daha net goruyorsundur
Bende ateş yükseliyor diye biliyorum canım zaten o yüzden sordum şartmı ateşin yükselmesi diye insan mazeret arıyo. Test evet bana biraz daha belirgin görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…