- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Testin baya koyu cikmis benim pik donemin de boyle oluyordu masallah takip et sen ilk defa 8.gunde boyle olani gordum. Umutlandirmak istemiyorum da baska birsey mi var acaba diye gecmedi degil icimden
Gonulmeyvesi kuzum pike kadar dalgalanma olabiliyor testlerde devam et sen
Günaydın kızlar adetim 11 Nisan test yaptım benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Sağol kuzum bugün acilde de 920 çıktıSenin de mi oyle bir ihtimalin var ne kadar guzel yaa masallah gonlunuzden geciyorsa insallah olur
Test körü ben bile gördümGünaydın kızlar adetim 11 Nisan test yaptım benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Inşallah canımBende görüyoruumm ayy çok heyecanlandım yaa inşallah vardır
Sağol canım inşallah Ben yurtdişindayim hemen kan veremem adet günüm geçsin direk doktora giderimTest körü ben bile gördümGözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin hemen kan verecek misin?
Tünaydın balım ellerine sağlık dikkatli gez kendine ve minnoşumuza dikkat etMerhaba kızlar ☺
Bugun erken kalktım ama ev işi yaptık biraz eşimle .
Şimdide bir odamız kaldı onu temizleyip gezmeye gidicez ..
Öyle kuzum o haftalarda bilirimTünaydın balım ellerine sağlık dikkatli gez kendine ve minnoşumuza dikkat et
Bende de bir tembellik var uyanıyorum ama pek birşey yapasım gelmiyor inşallah iki güne evi .... götürmez
Güzel haberlerini bekliyoruz canımSağol canım inşallah Ben yurtdişindayim hemen kan veremem adet günüm geçsin direk doktora giderim
Çok şükürr kuzum sen çok kötü oldun biaraÖyle kuzum o haftalarda bilirim
Bende biliyonuz yenı yenı ayaklandım .
Hala geçmedi ama enerjim geldi çok şükğr ♥
Inşallah canım bütün isteyenlerle beraberGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Mide yanmasımı yaşıyorsun canım ??Çok şükürr kuzum sen çok kötü oldun biarabende şuan sadece yanma var bide geceleri çok vuruyor
Evet kuzum ülser ve reflü var bende normalde çok iyiyim ama hem dış gebelikte hemde bunda midem yanıyorMide yanmasımı yaşıyorsun canım ??
Hayırlı olsun cnm bende gördüm guzel haberlerini bekliyoruzSağol canım inşallah Ben yurtdişindayim hemen kan veremem adet günüm geçsin direk doktora giderim
Hamile olunca ates yukseliyor diye duymustum cnm cizgi var gibi geldi bana sen daha net goruyorsundurKızlar ateşin düşmesi ne kadar önemli 36.3 e düştü ateşim dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu testide akşam yaptım var mı yokmu anlayamadım adet olacakmışım gibi de geliyor
Bende ateş yükseliyor diye biliyorum canım zaten o yüzden sordum şartmı ateşin yükselmesi diye insan mazeret arıyo. Test evet bana biraz daha belirgin görünüyo.Hamile olunca ates yukseliyor diye duymustum cnm cizgi var gibi geldi bana sen daha net goruyorsundur
Inşallah canım sağolHayırlı olsun cnm bende gördüm guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?