Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ateş yükseliyor diye biliyorum canım zaten o yüzden sordum şartmı ateşin yükselmesi diye insan mazeret arıyo. Test evet bana biraz daha belirgin görünüyo.
Cnm bu konuda bi bilgim yok malesef test umut vadediyor ama yarin sabah tekrarlarsin bat gecti mi

Merhaba ben adetimin geçtiği 10.günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor ultrasonda 3 mm kist ya da kese yolu olabilir dedi haftaya yine gel dedi. Şuna 14 gün geçti hala adet olmadım. Sizce hamile miyim?

Kızlar ateşin düşmesi ne kadar önemli 36.3 e düştü ateşim dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu testide akşam yaptım var mı yokmu anlayamadım adet olacakmışım gibi de geliyor

Benim bu ay 36.9 36.7 arasıydı adet oldum gün 36.3 e dustu ama dil altından ölçüyorum koltuk altından 35 felan oluyor testini anlayamadim benimki gibi olmuş galiba seninde

Merhaba ben adetimin geçtiği 10.günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor ultrasonda 3 mm kist ya da kese yolu olabilir dedi haftaya yine gel dedi. Şuna 14 gün geçti hala adet olmadım. Sizce hamile miyim?

Valla doktorun bile anlamadığı şeye yorum yapmak doğru olmaz ama okdr zaman içinde belli olması lazım di Bence evde idrar testi deniyormusun ?

Benim bu ay 36.9 36.7 arasıydı adet oldum gün 36.3 e dustu ama dil altından ölçüyorum koltuk altından 35 felan oluyor testini anlayamadim benimki gibi olmuş galiba seninde
Canım benim dil altından ölçtüm bende adet olma derecem 36.3 o yüzden adet olabilirim bende malesef

Valla doktorun bile anlamadığı şeye yorum yapmak doğru olmaz ama okdr zaman içinde belli olması lazım di Bence evde idrar testi deniyormusun ?
Denemekten yoruldum Cuma gitmiştim doktora Perşembe (10.gün) kan negatifti. Haftaya Cuma’ya kadar bekliyeyim dedim. Böyle olan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…