Cnm bu konuda bi bilgim yok malesef test umut vadediyor ama yarin sabah tekrarlarsin bat gecti miBende ateş yükseliyor diye biliyorum canım zaten o yüzden sordum şartmı ateşin yükselmesi diye insan mazeret arıyo. Test evet bana biraz daha belirgin görünüyo.
Evet canım bat dün dü ama nedense bugün adet olacak gibi hissediyorumCnm bu konuda bi bilgim yok malesef test umut vadediyor ama yarin sabah tekrarlarsin bat gecti mi
Insallah olmazsin cnm gelmezse yarin kan ver benceEvet canım bat dün dü ama nedense bugün adet olacak gibi hissediyorum
İnşaallah canım gelmezse öyle yapıcam teşekkür ederim canım cvbın içinInsallah olmazsin cnm gelmezse yarin kan ver bence
Rica ederim cnm guzel haberini bekliyorumİnşaallah canım gelmezse öyle yapıcam teşekkür ederim canım cvbın için
Kızlar ateşin düşmesi ne kadar önemli 36.3 e düştü ateşim dün adet olmam gerekiyodu olmadım bu testide akşam yaptım var mı yokmu anlayamadım adet olacakmışım gibi de geliyor
Merhaba ben adetimin geçtiği 10.günümde kan testi yaptırdım negatif çıktı doktor ultrasonda 3 mm kist ya da kese yolu olabilir dedi haftaya yine gel dedi. Şuna 14 gün geçti hala adet olmadım. Sizce hamile miyim?
Canım benim dil altından ölçtüm bende adet olma derecem 36.3 o yüzden adet olabilirim bende malesefBenim bu ay 36.9 36.7 arasıydı adet oldum gün 36.3 e dustu ama dil altından ölçüyorum koltuk altından 35 felan oluyor testini anlayamadim benimki gibi olmuş galiba seninde
İyi akşamlar canım benim adam gece nöbetinde annemde melül melül oturuyorumİyi akşamlar kızlar yorucu bir günün ardından bakınayım dedim ama sanırım herkes geziyor bugun :))
Hepiniiz öpüyorumm
Yarın görüşürüzz
Sabret canim son bir haftaniz kaldi ondan sonra surekli seni tekmeler insallahamin aminn insallah❤
yok ya 20. haftalara kadar hissedilmesi biraz zor. belki çok zayıflar hissedebilir. vallahi bende merakla bekliyorum yavrumun ben burdayım demesini
Canım inş adet olmazsın senden güzel haberler bekliyorumEvet canım bat dün dü ama nedense bugün adet olacak gibi hissediyorum
Bizim de ilk ikizlerimiz olucak insallah
Denemekten yoruldum Cuma gitmiştim doktora Perşembe (10.gün) kan negatifti. Haftaya Cuma’ya kadar bekliyeyim dedim. Böyle olan var mı acabaValla doktorun bile anlamadığı şeye yorum yapmak doğru olmaz ama okdr zaman içinde belli olması lazım di Bence evde idrar testi deniyormusun ?
Canım benim dil altından ölçtüm bende adet olma derecem 36.3 o yüzden adet olabilirim bende malesef
Denemekten yoruldum Cuma gitmiştim doktora Perşembe (10.gün) kan negatifti. Haftaya Cuma’ya kadar bekliyeyim dedim. Böyle olan var mı acaba
Kuzum ben seninkiler icin dedimAyyy gerçekten miiii?? Kuzum hayırlı olsun ❤❤ Ne zaman netlesti ikiz oldukları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?