Insallah ustune gormedir canim bana baya koyu geldi testinİnşallah canım keşke
Benim de bazı şüphelerim var ama artık psijolojik olarak yorumlamaya çalışıyorum,
Eğer hep koyu devam ederse bi kan testi yaptırmayu düşünüyorum yada gebelik tetsi yaparımeğer gebelik varsa üstüne görmüş olucam
Masallah oncelikle saglikli olsunda onemli olan bu zaten ve insallah ikiz olurlar iki mutluluk birden gelsinSağol kuzum bugün acilde de 920 çıktıo doktorda muhtemelen çoğul gebelik dedi ama içimi ısıtan şey şuan sağlıklı ilerliyor olması canına yandığım ikiz olursa sevinçten havalara uçarız
Yok canim ya ben arkadasin ikiz olma ihtimali varmis grubumuzun ilk ikizleri olur demek istedim bizde teyzeleri oldugumuz icin bizim ikizler dedim. Benim tek keske ikiz olsaydi ama degil kizim omucak insallahanammm ikizmiii
Olmadım henüz canım ama olcak gibiyimCanım inş adet olmazsın senden güzel haberler bekliyorum
Canım normalde düzenli geç adet olduğumu hiç bilmem erken olur geç olmaz bu arada dr. Kontrolündeyim pko yok adetimin 10. Gününde 3 olgun yumurtam vardı kiste dönüşmüşmüdür bilmiyorum. Adet olayım 3. Gün gidicem tekrar.Adetlerin normalde düzenli mi pko felan varmı sende büyük ihtimalle kıstır ozaman fazla geç kalma dan halletseler bari
Ne güzel bi haber daha doğrusu 2 haber çok sevindim canım inş. İkizdirSağol kuzum bugün acilde de 920 çıktıo doktorda muhtemelen çoğul gebelik dedi ama içimi ısıtan şey şuan sağlıklı ilerliyor olması canına yandığım ikiz olursa sevinçten havalara uçarız
Gözünüz aydın, Allah tamamına erdirsinGünaydın kızlar buda bu günkü testim
Ben heyecandan ne okumuşum da ne yazmışım allasen bakar mısınKuzum ben seninkiler icin dedimbenim bir tane ve kiz
KuzuuuumTatlisiimcook mutlu oldum ya..Oh çok şükür ki kesemiz görüldü benimki de başta 6mm kadardı kese.İkiz ihtimali ayrı bir heyecanlandırıyoor Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah
Dün gün boyu burayı takip ettim,akşam çok yürüyüş etkisiyle yorulup bir uyumusuum
Teşekürler canım inşallahGözünüz aydın, Allah tamamına erdirsin
Yarın gidecem canım iğnem bitiyor yazdırmak için belki yarında görürüm ne olduğunuMasallah oncelikle saglikli olsunda onemli olan bu zaten ve insallah ikiz olurlar iki mutluluk birden gelsin
Daha belirginGünaydın kızlar buda bu günkü testim
günaydın inşallah vardır bat 11 nisan demişsiniz 3 kala bence gayt iyi bi sonuçççGünaydın kızlar buda bu günkü testim
Hayırlısı kuzum ya yarın gidecem şansım varsa görürümNe güzel bi haber daha doğrusu 2 haber çok sevindim canım inş. İkizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?