- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Günaydın kuzum..günaydınlar canlarımmmmm ben geldim nasılsınız
cumartesi pazar öyle yoğun geçtiki hiç giremedim.
Red Phoenix kuzum gözün aydın görmüşsün bebişin kesesiiniiii çok sevindimmmm
Minik_ceylo naptın kuzum doktora gidcektin bugun saat kaçta gidceksin hadi bi güzel haberde senden gelsinnn:)
Inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canimGünaydın kuzum..
Gidiyorum şimdik.. testte bembeyaz temiz bir sayfa edasındaydı
Bakalım nolcek
Evet canım düne göre daha belirginDaha belirgin
Çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallahEvet canım düne göre daha belirgin
Gözünaydın canım Rabbim daim etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallahKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E nedemistimkibenn @morcivertkedi @dombili_xl @Ogrtmnanne G gamzeli_bebis Minik_ceylo dvtb @can09e U Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Inşallah canım hepimiz alırız sağlıcakla isteyenlerde inşallah en kısa zamanda alır güzel haberiÇok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah
Amin canım benim tez zamanda rabbim size de yaşatsın bu duyguyuGözünaydın canım Rabbim daim etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah
Canım ne zaman kan vericeksin?Evet canım düne göre daha belirgin
sağol canım Allah razı olsunAmin canım benim tez zamanda rabbim size de yaşatsın bu duyguyuDualarımdasınız..
Canım ben yurtdişindayim öyle hemen kan veremem günüm geçsin doktora gidecem şimdilik test yapacak adete kadarCanım ne zaman kan vericeksin?
Ayy hadi inşallah değerlerinde yüksek yüksek çıkar kuzumCanım ben yurtdişindayim öyle hemen kan veremem günüm geçsin doktora gidecem şimdilik test yapacak adete kadar
inşalalh güzel haberlerle gelirsinnGünaydın kuzum..
Gidiyorum şimdik.. testte bembeyaz temiz bir sayfa edasındaydı
Bakalım nolcek
Ay inşallah canimAyy hadi inşallah değerlerinde yüksek yüksek çıkar kuzum
hadi gözün aydın canım benim artık rahatla ve bebişine odaklanKızlaar ben geldimminicik küçücük bir kesecik gördük ama baya küçük.. Doktorumda onayladı geç döllenmiş, haftaya tekrar gidicez kese daha büyük olur dedi kese sınavını geçtik sırada kalp atışı var dedi inşallah
Değerlerimi çok beğendi çok fazla artıyor dedi düşük ihtimalde olsa ilerleyen zamanlarda ikinci bir kese görebiliriz dedi
Geç döllenme olduğu için sata göre hesaplama yapamıyoruz tahminen 4 haftalık, kalp atışından sonra haftanı ve tahmini doğum tarihini belirleriz dedi
Çok şükür ❤
H E nedemistimkibenn @morcivertkedi @dombili_xl @Ogrtmnanne G gamzeli_bebis Minik_ceylo dvtb @can09e U Ufukta_bebek
Etiketleyemediklerim varsa affola kızlar
Kuzenim ikiz gebelik yaşadı,şuan 1 yaşında bebisler.hamileligi 12 kilo alarak tamamladi,normal doğum yaptı gibi gibi güzel şeylere şahit olduk onunla.ikizse de senin bebisler inşallah sürecin kolay olur canım tatlisimKuzuuuumO kadar minikti kii yeni oluşmuş zaten, bizim gittiğimiz gün yeni görünür hale gelmiş Amin bebeğim amiiin İkiz ihtimali bizi azcık korkuttu yalan yok ama anası yesin onları
41 kere maşallahKızlar kardeşim geliyor bana kalmaya, zamanında söz vermiştim dayı olacağın zaman ilk sana söyleyeceğim diye test yaptım onun için baksanıza ne kadar koyu çıkıyor inanamıyorum rüya gibi geliyor❤
merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun darısı başımıza aminnnmerhaba arkadaşlar ben de bugün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 28,16 çıktı. henüz çok miniğizinşallah pazartesi tekrar kan testi yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?